Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Η Δεύτερη ελληνική γενοκτονία από την ΕΕ και η ωμή αλήθεια του σχεδίου της κατά της Ελλάδος

(Ο Alberto Bagnai, ένας πασίγνωστος Ιταλός καθηγητής οικονομικών στο πανεπιστήμιο της Ρώμης παρουσιάζει μια επιστολή ενός αναγνώστη του που συγκλονίζει για το αληθινό σκεπτικό «κονιορτοποίησης» της Ελλάδος από την ΕΕ.)

Αγαπητέ καθηγητή,

Είμαι ο John Smith, δικηγόρος από το WAKDJUHLK . Αυτή είναι η πρώτη φορά που σας γράφω και ορκίζομαι  να μην το κάνω  ξανά. Δεν επιθυμώ να συζητήσω οικονομικά, αριθμούς και γραφήματα. Χωρίς  προετοιμασία,  θέλω μόνο να μοιραστώ αυτό που συνέβη χθες το βράδυ σε ένα ακριβό εστιατόριο (στην Ελλάδα).

Ήμουν σε ένα τραπέζι με φίλους του  κοριτσιού μου, τους οποίους δεν γνώριζα  καλά. Κάποιος που έκαστε  δίπλα μου ξένος , μου είπε  ότι ζει στην Αθήνα και εργάζεται για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η ομάδα εργασίας του βοηθά την ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει την ατζέντα της Τρόικας (μην ανησυχείτε κ. καθηγητά, δεν πρόκειται να αναφερθώ στους οικονομικούς «λόγους» που έπρεπε να ακούσω, τους γνωρίζετε καλύτερα από μένα).

Ένιωσα απογοητευμένος όταν έμαθα ότι η «επιχείρηση» είναι πολύ πιο δύσκολη και ιδεολογικά πολύπλοκη στην πολιτικο-οικονομική μορφή της . Παρεμπιπτόντως, έχω δεσμούς με την Ελλάδα και την θεωρώ ως δεύτερο σπίτι μου. Την ξέρω αρκετά καλά και όποτε μπορώ, επιστρέφω για να δω διάφορους φίλους. Στο σπίτι που μεγάλωσα είχα φίλους Έλληνες ενώ έχω κάνει  κλασικές σπουδές.

Να επιστρέψω στην ιστορία μου: η ουσία αυτού που άκουσα από τον ίδιο » ξένο» ήταν ότι,  οι Έλληνες δεν έχουν το δικαίωμα να διαμαρτύρονται. Αντίθετα, θα πρέπει να ευχαριστήσουν τη Δύση (μια έννοια που μισώ, αλλά αναφέρω) για την ίδια τους  την ύπαρξη.

Η Ελλάδα, (σύμφωνα με τον ειδικό  υπάλληλο της Τρόικα στην Ελλάδα ) και  το ελληνικό έθνος, είναι στην πραγματικότητα μια γεωπολιτική εφεύρεση, δημιούργημα  το 1800 από τη Γαλλία και την Αγγλία για να ευνοηθεί η φθορά της οθωμανικής αυτοκρατορίας.

«Η Ελλάδα ήταν το Ισραήλ του 19ου αιώνα» δήλωσε ο ειδικός της Τρόικας . Ο ίδιος ειδικός εμπειρογνώμονας «φίλος»  στην παρέα  μου,  είπε ότι η Γαλλία και η Αγγλία δεν ήταν ικανοποιημένες μόνο να στηρίζουν τις ελληνικές εξεγέρσεις εναντίον των Τούρκων, αλλά ισχυρίστηκε ότι ο ελληνικός λαός δεν υπάρχει.

Οι Έλληνες δεν υπάρχουν και είναι στην ουσία μόνο «ορθόδοξοι Τούρκοι!», τόνισε.

 Τα νεοελληνικά ήταν σφυρηλατημένα ad hoc για να τους δώσουν μια αίσθηση κοινότητας. Η Ελλάδα δημιουργήθηκε ως «ρυθμιστικό κράτος» για τη ανακοπή της πορείας της τουρκικής μουσουλμανικής επέκτασης. Ένα στρατιωτικό φυλάκιο γεμάτο από ανθρώπους που απλά είχαν την ίδια θρησκεία: «ακριβώς όπως το κράτος του Ισραήλ» .

Προσπάθησα να επιστρέψω στην αλήθεια τον πεισματάρη σύντροφο μου για την Ελλάδα, ξεκινώντας από την  γραμμική Β της μυκηναϊκής περιόδου, τους περσικούς πολέμους, τον ελληνισμό και την βυζαντινή αυτοκρατορία, τον πόλεμο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και τις μαζικές απελάσεις των Ελλήνων από την Ανατολία 1900.  Δεν είχα κανένα  αποτέλεσμα.

Για τον ίδιο, τα επιχειρήματά μου ήταν σοφίσματα, διότι η ιστορία της Μεσογείου και η κινητικότητα των πληθυσμών που έζησαν χιλιάδες χρόνια καθιστούν αδύνατο τον εντοπισμό των σημείων εκκίνησης στην ιστορία των λαών και των εθνών.

Ο ίδιος  «φίλος»  παραδέχθηκε ότι οι «ξανθοί Αχαιοί» της Ιλιάδας θα μπορούσαν κάλλιστα  να προέρχονταν από τους σκανδιναβικούς πληθυσμούς που κατέβηκαν  στον Βιστούλα και τον Δούναβη στην αρχαιότητα και τίποτε άλλο . Τίποτα …οι Έλληνες  για τον ίδιο δεν υπάρχουν, είναι μια «τεχνική φυλή».

Στο τέλος, απογοητευμένος  και εξαντλημένος από την προσπάθεια να παραμείνω  ευγενικός , εγκατέλειψα την παρέα.

Αλλά έμαθα κάτι.

Η αφήγηση  του ειδικού «φίλου» που εργάζονταν στην ΕΕ ήταν αποκρουστική . Η Ελλάδα δεν είναι σε καμία περίπτωση το έθνος των τεμπέληδων, αντιπαραγωγικών, διεφθαρμένων και σπάταλων Ελλήνων .

Κάποιοι εσκεμμένα προσπαθούν  να ακυρώσουν με σχέδιο  τρεις  χιλιάδες χρόνια ιστορίας με τη ρητορική του «ipse dixit» των ¨Ευρωπαίων «εμπειρογνωμόνων». Τα εν λόγω θέματα (και οι στρατολόγοι αυτών των θεωριών , όπως ο σύντροφός μου στο  τραπέζι ) δεν είναι μόνο «καρχαρίες» και μυστικιστές, αλλά κάτι πολύ χειρότερο… είναι «χειριστές της ιστορίας, της γεωγραφίας, της ανθρωπολογίας, της φιλολογίας κ.α.

Η άρνηση της προέλευσης ενός λαού, της ιστορίας, των παραδόσεών του,  της ομοιογένειας και της γλώσσας του  (αγνοώντας τις διαλέκτους) σημαίνει άρνηση της ύπαρξης αυτών των ανθρώπων. Και όπου δεν υπάρχει λαός, όπου δεν υπάρχει έθνος , δεν μπορεί να υπάρξει δημοκρατία, αλλά μόνο δεσποτισμός και βαρβαρότητα.

Εν κατακλείδι, εάν είναι δυνατόν να χειριστούν έτσι την ελληνική ιστορία, μία από τις παλαιότερες στην Ευρώπη, με τέτοια ελαφριά ατιμωρησία, τότε είναι ακόμη πιο εύκολο να χειριστούν ( οι Ευρωπαίοι)  ένα πολύ νεότερο και  ετερογενές  έθνος όπως η Ιταλία.

Πρέπει να προσέξουμε αυτό γιατί, όπως λέτε, θα είμαστε επόμενοι.

Πιστεύω ότι δεν έκανα κατάχρηση του χρόνου  σας  και της  υπομονής σας. Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας και για το χρόνο σας.

Τα  καλύτερα για την εργασία σας.

Υ.Γ. Εάν αποφασίσετε να δημοσιεύσετε αυτό το κείμενο, παρακαλώ μην αποκαλύψετε το όνομά μου.

Τζον Σμιθ ( ψευδώνυμο)

Δημοσίευση: 5 Μάϊου 2018  Pentapostagma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου