Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Το σχέδιο της καταστροφής της Ελλάδος συνεχίζεται σιωπηρά Γράφει ο Στέργιος Σμυρλής


Το σχέδιο της καταστροφής της Ελλάδος συνεχίζεται σιωπηρά. Το Ισλαμικό τόξο εδραιώνεται στα Βαλκάνια. Οι μεγάλοι Έλληνες επιχειρηματίες προτιμούν μία νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία. Δεν γνωρίζουν οι ανόητοι ότι οι πρώτοι που θα υποστούν τα δεινά θα είναι αυτοί, γιατί αυτοί έχουν το πλούτο που θέλει ο κατακτητής.
Έλληνες ενωθείτε.
Τα πιόνια της Νέας Τάξης, οπαδοί του Σχεδίου ΑΝΑΝ, εναλλάσσονται μεταξύ τους ελπίζοντας να κρατήσουν δέσμιους στο σάπιο σύστημα τους ανόητους συμπατριώτες μας.
Με τον φόβο της επικράτησης ενός ένοχου και άπατρι Λαθρομετανάστη που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ, τα βρωμοκάναλα της Διαπλοκής μαζί με την υποστήριξη των προδοτών δημοσιογράφων, με χρήματα του Σόρου και με τη χρήση Δουρείων Ίππων, τόσο σε νέες Πολιτικές κινήσεις όσο και στο χώρο του διαδικτύου, αρχίζει ο νέος γύρος της εξοντώσεως της Ελλάδος και του Ελληνισμού.
Οι Κυβερνήσεις κατάντησαν πασαρέλες, όπου οι προδότες πολιτικοί, αλλάζοντας φορέματα, παρουσιάζονται στο σοκαρισμένο κοινό, ανανεωμένοι, έτοιμοι να διορθώσουν τα λάθη των προκατόχων τους.
Μόλις αναλάβουν καθήκοντα, όλοι αποδεικνύουν στο μεγάλο Αδελφό με το κυκλώπειο μάτι, που τα πάντα ορά, το μέγεθος της δουλικής αφοσίωσης των, με το να καταφέρουν γενοκτόνα κτυπήματα σε ένα Λαό, πού έχασε τη στράτα του, και από το ολέθριο «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών» βρίσκεται κοντά στο δημοκρατικό «Καντόνια των απανταχού Λαθρομεταναστών της πρώην Ελληνικής Δημοκρατίας της Ελλάδος.
Αφού κουρέλιασαν το Σύνταγμα της Ελλάδος, καταστρέφουν την Ελλάδα, νομοθετώντας, πουλώντας, φιμώνοντας, εξαγοράζοντας ότι αντιστέκεται ή εκβιάζει.
Οι Τράπεζες επιτύμβιες πλάκες πλακώνουν την Ελλάδα.
Υπάρχει λύση, μας την έδειξε η Σερβία. Για να αποκτήσουμε την ανεξαρτησία μας χρειάζεται η Κεντρική Τράπεζα να γίνει Κρατική. Να αποκτήσουμε το δικό μας νόμισμα, να γίνουμε ανεξάρτητο κράτος και να παρατήσουμε την Ευρώπη της διαφθοράς. Η Ευρώπη σήμερα με αυτές τις ηγεσίες δεν είναι έχει πολλά να μας δώσει, αυτά δε που μας δίνει δεν έχουν σχέση με τις αξίες μας, που κουβαλάμε χιλιάδες χρόνια τώρα.
Είτε το θέλουμε είτε όχι η Ορθόδοξη Χριστιανική συγγένεια με την Ρωσία είναι μία διέξοδος.
Προτιμώ το Ελληνορθόδοξο από το Ισλαμικό Βαλκανικό τόξο που μας ετοιμάζουν. Προτιμώ ακεραία την Πατρίδα μου και την επιστροφή στις ρίζες μας και στους προγόνους μας, από την διαμελισμένη ισλαμοκρατούμενη Ελλάδα, πού δυστυχώς όλα τα προδοτικά κόμματα στηρίζουν με το δικό τους τρόπο.
Η Ελλάς εκτός του ευρώ δεν πρόκειται να πάθει τίποτε κακό, σχετικά  με τα δάνεια που χρωστάμε. Με την κατάργηση των μνημονίων μπορούμε να απαιτήσουμε τις Γερμανικές Πολεμικές αποζημιώσεις. Να χειρισθούμε καλύτερα το θέμα της ΑΟΖ, της Θράκης, της Κύπρου, να ελέγξουμε και τιμωρήσουμε το επαχθές χρέος, να ενισχύσουμε την Δικαιοσύνη και Εσωτερική Ασφάλεια, τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Παιδεία και την Υγεία, να απαλλαγούμε από την κοματοκρατία και τη συναλλαγή, τους Κρατικοδίαιτους Νταβατζήδες και τον αρρωστημένο συνδικαλισμό.
Την λευτεριά δεν τη κερδίζεις μόνο με τους κονδυλοφόρους….
Για αυτό απαιτείται Πατριωτική Σύμπλευση σε πολιτικό επίπεδο και Στρατιωτική εγρήγορση
05/02/2013 — Λακεδαίμων
πηγη
https://tonoikaipnevmata.wordpress.com