Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Νεα τάξη πραγμάτων "Ατζέντα 21"... απαγόρευση οικιακής παραγωγής


ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 500 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥΣ
http://www.youtube.com/watch?v=cdnf8j8NZ9E



Επιμέλεια άρθρου Vagedim/Αθέατη γνώση: Ενα ζευγάρι απο το Κόλετζ Παρκ διαμαρτύρεται ότι ο λαχανόκηπος στην αυλή τους βρίσκεται στην "πυρά"  Η έναρξη διαμαρτυρίας για το νόμο απο το ζεύγος Helvenstons στο Ορλάντο, θα αντιμετωπίσει πρόστιμα
Ο λαχανόκηπος στο ζευγάρι του Κόλετζ Παρκ βρίσκεται υπο την απειλή κοπής και με πρόστιμο σε περίπτωση που δεν τα ξεριζώσουν μέχρι την Πέμπτη.
Ο Jason και η Jennifer Helvenston προωθούν το «Φυτέψτε ένα Σπόρο, Αλλάξτε το νόμο," μια διαμαρτυρία ενάντια στο νόμο του Ορλάντο, που λέει ότι παραβιάζει το συνταγματικό τους δικαίωμα να χρησιμοποιούν ειρηνικά την περιουσία τους για να καλλιεργούν τα δικά τους τρόφιμά.
Τον Νοέμβριο, ξεκίνησε η ιστορία σχετικά με τον αμφιλεγόμενο κήπο αφού η πολιτεία ανακοίνωσε στους Helvenstons ότι ο λαχανόκηπος στην αυλή τους δεν ήταν σε συμμόρφωση με τον κώδικα της πόλης.
Μετά από εκατοντάδες ηλεκτρονικά μηνύματα που υποστηρίζουν το ζευγάρι επιτρέποντας αρχικά στους Helvenstons να κρατήσουν τον κήπο τους, η πολιτεία από τότε έχει ζητήσει από το ζεύγος να ξεριζώσουν τον κήπο τους και να τον αντικαταστήσουν με γκαζόν διαφορετικά θα αντιμετωπίσουν πρόστιμο.
"Η μεγαλύτερη ελευθερία που μπορεί να δώσεις σε κάποιον είναι η ελευθερία να ξέρει ότι δεν θα πεινάσει", δήλωσε ο Jason Helvenston. Ο κήπος μας πληρώνει για το σύνολο των εξόδων της υγιεινής διατροφής και του τρόπου ζωής, έχοντας το χαμηλότερο πιθανό ίχνος άνθρακα. Παρέχει πολύτιμη τροφή ενώ είναι ελκυστικός. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει ακόμα συζήτηση.
Οι άνθρωποι βρίσκονται σε πλήρη λήθαργο, και αν τους χαλάσεις την ησυχία τους, η τους πείς κάτι το οποίο δεν το έχει πλασάρει κάποια «εγκριτη»πηγή όπως, τηλεοπτικό κανάλι η δημοσιογράφος, θα σε περάσουν για τρελό - η στην καλύτερη των περιπτώσεων συνομωσιολόγο. Μόνο που στην περίπτωση της Ατζέντα 21, (και έχουμε αναφερθεί πολλές φορές σε αυτό το μπλόγκ), τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και δεν υφίστανται συνομωσίες. Τα τσιράκια της Νέας τάξης πραγμάτων καθώς προσπαθούν να εφαρμόσουν τους στόχους τους, σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιούν τον όρο "Ατζέντα 21". Αντ 'αυτού, χρησιμοποιούν πολύ περισσότερο αβλαβείς ταμπέλες που ηχούν όπως "έξυπνη ανάπτυξη", "ολοκληρωμένο χωροταξικό σχεδιασμό" "πράσινη ανάπτυξη" και ιδιαίτερα, "βιώσιμη ανάπτυξη".
Έτσι, μόνο και μόνο επειδή κάτι δεν φέρει την υπογραφή Ατζέντα 21 δεν σημαίνει ότι δεν είναι η προώθηση των στόχων της Ατζέντα 21.
Οι στόχοι της Ατζέντα 21 δεν εφαρμόζονται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά επίσης σε όλα τα κράτη, και βεβαία στην Ελλάδα. Απλά όπως ανέφερα προηγουμένως με διαφορετική ταμπέλα. Αυτό είναι μια τεράστια παγκόσμια προσπάθεια που συντονίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη.
Η «Ατζέντα 21 του ΟΗΕ, αποτελεί το σχέδιο δράσης για την απογραφή και τον έλεγχο σε οτιδήποτε στη γη, το νερό, όλα τα μέταλλα, όλα τα φυτά, όλα τα ζώα, όλες τις κατασκευές, όλα τα μέσα παραγωγής, όλες οι πληροφορίες, όλη η ενέργεια, καθώς και όλα τα ανθρώπινα όντα στον κόσμο.
Κάθε φυτό, λέει ο «Επίσημος κώδικας ότι είναι κι ένα « επιβλαβές ζιζάνιο »- φυλάκιση η ακόμα και καθημερινά πρόστιμα, μπορούν να σας κλέψουν τη γη.
Μπορούν να σας πάρουν από το σπίτι σας, μέχρι και να σας φυλακίσουν. Οι δικαστικές διαδικασίες όπως καταλαβαίνεται είναι βιτρίνα, καθώς δεν υπάρχει απαλλαγή που να συνδέεται με αυτό τον «κώδικα».

http://atheatignosi.blogspot.gr/2013/01/21-500.html