Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

(ΟΛΗ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ Ε.Α.


ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Στο το παρόν άρθρο θα αναφέρω πολυ περιληπτικά για το πως λειτουργεί το παγκόσμιο χρηματοικονομικό σύστημα από τις αρχές του 20ου αιώνα μέχρι σήμερα,ποιοί το δημιούργησαν,κυρίως για ίδιον όφελος,και πως καταδυναστεύουν τον πλανήτη μας και τους κατοίκους του,ορισμένες οικογένειες που παρουσιάζονται με διάφορα ονόματα,όπως Ιλλουμινάτοι,Ισουήτες,Νέα τάξη,κλπ,καθώς και το Βατικανό !

Οι υγειές δυνάμεις του πλανήτη που εδώ και 30 χρόνια αρχισαν να οργανώνονται σε πολλά κράτη,όλους τους παραπάνω τους αποκαλούν "Cabal",δηλαδή "Κλίκα".

Δυστυχώς το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων της Γης βρίσκεται σε πλήρη άγνοια όλων αυτών που θα αναφέρω.

Το μεγαλύτερο μέρος του παρόντος άρθρου στηρίζεται στις ομιλίες του προέδρου του συμβουλευτικού οργανισμού EI-END ιατρού Εμμανουήλ Λαμπράκη, του εκπροσώπου τύπου κ. Αντώνη Βαλσαμάκη


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ

Το 1929 εως το 1933  δημιουργηθήθηκε η B.I.S.(BANK OF INTERNATIONAL SETTLEMENTS)- Τραπεζα Διεθνών Διακανονισμών. Στο τέλος της κάθε ημέρας ότι συναλλαγή γίνεται από τον κάθε άνθρωπο στην υφήλιο  και οποιαδήποτε συναλλαγή εταιρείας κλπ γίνετε εκκαθάρησις από την  B.I.S. Η τράπεζα αυτή δημιουργήθηκε μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο από όλα τα κράτη του κόσμου. Ο βασιλιάς Γεώργιος ο Β' ήταν ο αντιπρόσωπος της Ελλάδος στη δημιουργία της  B.I.S. και εκεί το 1932,συνέβαλε η Ελλάδα με 2,5 εκατομμύρια  χρυσά Γαλλικά φράγκα. Σε διάστημα 33 ημέρων από την ημέρα της δημιουργίας της B.I.S. η τράπεζα περιήλθε στην ιδιοκτησία της οικογένειας Ρόθτσάϊλντ,όπως και η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ η Federal Reserve (FED) η οποία είναι η δύναμις που κυβερνάει την Αμερική και τον κόσμο ολόκληρο από το 1933 και εντεύθεν οπότε και η Αμερική εδήλωσε πτώχευση .Το ίδιο συνέβει και το 1944 με την Παγκόσμια Τράπεζα,το ίδιο με Δ.Ν.Τ .Η οικογένεια των Ροθτσάίντλ είναι Εβραίοι-Χαζάροι.

Οι Χαζάροι(Τουρκομογγολικό φύλλο)δημιούργησαν την αυτοκρατορία τους το 7ο μ.Χ. αιώνα μεταξύ Ευξείνου Πόντου και Κασπίας Θάλασσας και απάσθηκαν σαν θρησκεία την Εβραϊκή.Η αυτοκρατορία τους διαλύθηκε τον 11ο αιώνα μ.Χ. από τους Ρώσους και διερκοπίσθηκαν σε όλο τον κόσμο.Από αυτούς προέχονται οι Σιωνιστές.Το σημερινό Ισραήλ κατοικείται κατά 95% από Χαζάρους(Ασκενάζι) και 5% από Ιουδαίους (Σεφαραδίτες).

Οι Χαζάροι σήμερα αποτελούν το 0,17% του πληθυσμού του πλανήτη. Κατέχουν όμως το 92% των θέσεων εξουσίας σε όλες τις χώρες . Πώς είναι δυνατόν αυτή η μεγάλη μειονότης του ανθρωπίνου γένους να κρατά τις τύχες όλου του κόσμου. Το έχουνε πετύχει με ένα πολύ απλό σύστημα. Ένα σύστημα δέκα τραπεζών. Το 52% των μετοχών αυτών των τραπεζών ανοίκει στην οικογένεια Ρόθτσάϊλντ. Οι υπόλοιποι είναι Ρόκεφέλερς η οικογέκεια Μέλον η οικογένεια Σήφ, η οικογένεια Οπενχάϊμερ, η οικογένεια Ντιμέντιτσι,κλπ. Συνολικά δέκα οικογένειες κατέχουν όλο το τραπεζικό σύστημα  της Γής,οι οποίες όμως είναι οι διαχειριστές των δέκα τριών οικογενειών που κυβερνούν από τα παρασκήνια τον πλανήτη!  Δικιά τους είναι η B.I.S., η παγκόσμια τράπεζα,  το Δ.Ν.Τ. Δική τους η τράπεζα της Ελλάδος, Η Εθνική Τράπεζα, η Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης, η Κεντρική της Γαλλίας. Σε όλα τα κράτη στον κόσμο με ελάχιστες εξαιρέσεις(Ιράν,Κούβα,Β.Κορέα) οι κεντρικές τράπεζες  είναι ιδιοκτησία των Ρόθτσάϊλντ κλπ.

Το 1944 έγινε μία σύνοδος στο Bretton Woods, μιά μικρή πόλη των Η.Π.Α. στο New Hampshire της πολιτείας της Νέας Αγγλίας. Στη συνάντηση πήραν μέρος 44 κράτη τα οποία ήταν σύμμαχοι στον Β'ΠΠ, με σκοπό να δούν πώς θα διαχειριστούν τις αποζημιώσεις των Γερμανών από τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο. Αυτός ήταν ο λόγος που προέβαλαν δημόσια για το σκοπό της συνάντησης. Εκεί λοιπόν δημιουργήθηκε η νομοθεσία για την δημιουργία της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Δ.Ν.Τ.(Διεθνές Νομισματικό Ταμείο).Αυτό δέν ήταν το σημαντικό - το σημαντικό ήταν ό,τι δημιουργήθηκε η <Τριμερής Επιτροπή Χρυσού> με αντιπροσώπους από Γαλλία, Βρεταννία και Αμερική και η οποία για 50 χρόνια διαχειρίζετο όλα τα περιουσιακά στοιχεία του πλανήτη(The World Trust=παγκόσμιο καταπίστευμα) τα οποία όμως τα ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕ !

Τι είναι το καταπίστευμα?Το Καταπίστευμα είναι θεσμός του Κληρονομικού δικαίου (άρθρα 1923 – 1941 του Αστικού Κώδικα). Η έννοια του καταπιστεύματος όπως  νομικά ορίζεται, είναι η σχέση που δημιουργείται κατά τη διάρκεια ζωής ενός ατόμου ή εις θάνατο, από ένα πρόσωπο (ο Ιδρυτής), ο οποίος διαθέτει περιουσιακά στοιχεία υπό τον έλεγχο άλλου προσώπου (ο Διαχειριστής) προς όφελος τρίτου (ο Δικαιούχος).Ο ιδρυτής δηλ. ορίζει για τα περιουσιακά του στοιχεία (κινητά ή ακίνητα) έναν διαχειριστή ο οποίος,  βάσει συγκεκριμένης συμφωνίας, ενεργεί προς όφελος ενός τρίτου προσώπου/οντότητας.
Η Ελλάδα συμμετείχε σε αυτήν την συνεδρίαση στο Bretton Woods και συνέβαλε  με 25 εκατομμύρια  δολλάρια γι'αυτό τον σκοπό(ΦΕΚ 315/1945).Σαν αποτέλεσμα αυτής της συμμετοχής η Ελλάδα έχει δημιουργίσει το δικό της μερίδιο (καταπίστευμα) το οποίο σήμερα είναι περίπου 740 τρισεκατομμύρια δολλάρια .Το αρχικό ποσόν που εδόθει,επενδύνθηκε όλα αυτά τα χρόνια σε πολύτιμα μέταλα,πετρέλαια,κλπ καθώς επίσης και από ποσοστά κάθε οικονομικής συναλλαγής που γίνεται στον πλανήτη και γι'αυτό σήμερα έχει φθάσει σ'αυτό το αστρονομικό ποσό.Το ίδιο έχει συμβεί και με τα καταπιστεύματα των άλλων κρατών.Υπ'όψη ότι τα κέρδη από τις επενδύσεις του παγκόσμιου καταπιστεύματος είναι ένα γιγαντιαίο ποσό,μιλάμε για  90ακις .Μόνο ο απολογισμός του 2012 είναι 984 και 272 μηδενικά από πίσω του,δηλ.984 εννενηντάκης εκατομ.

Για να δωθεί όμως η περιουσία αυτή στα διάφορα έθνη πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένες διαδικασίες. Χρειάζονται τρείς προυποθέσεις για να περάσει η περιουσία στις χώρες στις οποίες ανοίκει. Το πρώτο είναι να υπάρχει Project δηλαδή να υπάρχει ένας σκοπός για τον οποίο αιτούνται τα χρήματα.Στην προκειμένη περίπτωση το Project ονομάζεται Ελλάδα - Ελληνισμός. Το δεύτερο που χρειάζεται είναι το μέσον,το χρηματοοικονομικό εργαλείο δηλαδή,η εγγυοδοσία.Το τρίτο κομμάτι λέγεται θεσμός στην Ελλάδα.Θεσμοί στην χώρα μας είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας,ο Πρωθυπουργός,ο Υπουργός Οικονομικών,ο Αρχιεπίσκοπος,και μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την τοπική αυτοδιοίκηση με την ονομασία "ΚΑΛΙΚΡΑΤΗΣ", οι Δήμαρχοι ! Μόνον αυτοί μπορούν να πάρουν χρήματα από το καταπίστευμα.Μέχρι τώρα όμως κανείς δεν το έκανε για να ευημερήσει η χώρα μας.

Για να καταλάβουμε καλύτερα,όταν το 2000 ανέλαβε Πρόεδρος της Ρωσίας ο Πούτιν,πήρε από το καταπίστευμα της χώρας του, 195 τρις δολλάρια και την ανάστησε μέσα σε δύο χρόνια !

Για να γίνουν περισσότερο κατανοητά όλα αυτά  πρέπει να ανατρέξουμε στο 1938 λίγο πρίν τον Β'ΠΠ όταν οι Αμερικανοί μόνο απο μία χώρα, τις Φιλιππίνες εφόρτωσαν ένδεκα πολεμικά πλοία χρυσό και τον πήραν με σκοπό υποτίθετε να διασωθεί από τυχόν επίθεση των Ιαπώνων. Απο την Κίνα πήραν επτά πολεμικά πλοία γεμάτα χρυσό με σκοπό να τον διασώσουν και πάλι απο τυχόν επιδρομή των Ιαπώνων. Έτσι λοιπόν όταν έπερναν τον χρυσό από τις Φιλιππίνες και από την Κίνα τα οποία είναι δύο μικρά παραδείγματα, επειδή δεν το έκαναν μόνο από αυτές τις δύο αλλά και από την Ελλάδα και από όλα τα κράτη της γής, έπρεπε να δώσουν ομόλογα χρυσού με την υπόσχεση ό,τι μετά από 60 χρόνια θα επέστρεφαν το χρυσό στις χώρες από τις οποίες τον πήραν και έδιναν αυτά τα ομόλογα με ένα επιτόκιο γύρω στο 3%.

Το 1970 ο πρόεδρος Νίξον έδωσε πίσω στους κινέζους ένα μέρος,200.000 τόνους χρυσό υπό την προϋπόθεση να μην κάνουν καμία κίνηση εκτός Κίνας και να εξασφαλιστεί η εθνικιστική Κίνα η Ταϊβάν . Ήθελε να διασφαλίσει την συνεργασία των Κινέζων να μήν επιτεθούν στην Ταϊβάν. Όταν το 1998 έληξε η προθεσμία των 50 ετών οι Κινέζοι ζήτησαν το χρυσό τους πίσω. Η Federal Reserve αρνήθηκε να επιστρέψει όλο τον χρυσό στην Κίνα λέγοντας πως οι 200.000 τόνοι που έδωσε ο Νίξον δημιουργούσαν την προϋπόθεση ό,τι δέν θα υπήρχε άλλη απαίτηση από πλευράς Κίνας. Έγινε όμως μία μήνυση από πλευράς Κίνας στο Διεθνές δικαστήριο της Χάγης το οποίο δικαίωσε την Κίνα. Έτσι λοιπόν η Federal Reserve υποχρεούτο να επιστρέψει στην Κίνα όλο τον χρυσό που είχε πάρει το 1938. Η συμφωνία επιτέλους κλείστηκε και θα φόρτωναν τον χρυσό το πρωί της 12ης Σεπτεμβρίου 2001 για την Κίνα. Στις 10 Σεπτεμβρίου 2001 είχε συμφωνηθεί να αρχίσει το νέο τραπεζικό σύστημα, με βάση το χρυσό,από την νέα Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ,η οποία παραμέριζε την ιδιωτική FED .

Καταλαβαίνετε ό,τι υπάρχουν δύο κοσμογονικές αλλαγές. Η μία είναι ο επαναπατρισμός του χρυσού στην Κίνα που θα άρχιζε την 12η Σεπτεμβρίου 2001 ενώ η δεύτερη είναι η λειτουργία της νέας Κεντρικής Τράπεζας της Αμερικής που ήταν βασισμένη στην ισοτιμία χρυσού.Η νέα αυτή τράπεζα ήταν εγκατεστημένη στους γνωστούς μας"διδύμους πύργους" της Ν.Υόρκης !

Η Janet Reno όταν ανέλαβε Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ το 1993(Υπουργός Δικαιοσύνης)επί προέδρου Μπιλ Κλίντον, επανέφερε τον χρυσό στην Αμερική και τον αποθήκευσε σε τέσσερα συγκεκριμένα σημεία. Έτσι λοιπόν υπήρχε ο χρυσός για να μπορέσει να στηριχθεί το καινούριο δολλάριο. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 στις 10 το πρωί θα ανακοινώνετο η λειτουργία της νέας Κεντρικής Τράπεζας της Αμερικής και στις 12 Σεπτεμβρίου του 2001 θα γινόταν ο επαναπατρισμός του χρυσού στην Κίνα,ούτως ώστε να αρχίσει να μπαίνει σε μία σειρά το παγκόσμιο γίγνεσθε μετά από όλη αυτή τη ληστρική επιδρομή των 50 ετών από το Bretton Woods μέχρι το 1995.

Όλοι μας όμως γνωρίζουμε τι έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001,η εσκεμμένη πτώση των "διδύμων πύργων"!


ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΒΛΕΨΙΣ (O.I.T.C)
{Office of International Treasury Control  ή World Trust = Παγκόσμιο Καταπίστευμα)
http://www.unoitc.org/
http://www.unoitc.org/index.html

Όπως ανέφερα παραπάνω η <Τριμερής Επιτροπή Χρυσού>,η οποία κατήυθυνε όλες αυτές τις οικονομικές δραστηριότητες από το  Bretton Woods από το 1944 μέχρι το 1995,κατέκλεψε όλα ή ένα μεγάλο μέρος των περιουσιακών στοιχείων, δημιούργησε αυτό που ονομάζετε Ν.Τ.Π. (Νέα Τάξη Πραγμάτων) την οποία προσπαθούν να μας επιβάλουν με το ζόρι, όπως επίσης δημιούργησε αυτό που ονομάζουμε The Industrial Military Complex δηλαδή το Βιομηχανοστρατιωτικό Σύμπλεγμα το οποίο χρησιμοποιεί η Ν.Τ.Π. ως βίαιο τρόπο επιβολής της δικής της άποψης.

Ποιοί ήσαν αυτοί που έλαβαν μέρος σε αυτή τη ληστρική συμμορία ? Ο Henry Kissinger, George Bush Senior, George Bush Junior, Rumsfeld,ο Πάπας Βενέδικτος  και ακόμα πολλά άλλα άτομα ανάμεσα στα οποία υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι των βιομηχανιών και των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών. Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι  είχαν κάνει μιά σπείρα για να "φάνε" όλη την περιουσία του ανθρωπίνου γένους.Εδέσμευαν δηλαδή 100 τόνους χρυσού, φτιάχνανε 500 ομόλογα της τραπέζης City Bank ή οποιασδήποτε άλλης τράπεζας, τα πουλάγανε στο χρηματιστήριο και συλλέγανε τους κόπους και τους ιδρώτες όλων των ανθρώπων της Γης.

Με άλλα λόγια μέχρι το 1995 αυτή η Τριμερής Eπιτροπή Χρυσού  είχε το δικαίωμα να δεσμεύει περιουσιακά στοιχεία από το Παγκόσμιο Καταπίστευμα, να δημιουργεί τραπεζικά παράγωγα, τα οποία εν τέλη δημιουργούσαν ανεξάντλητο πλούτο για τις τράπεζες και τους ιδιοκτήτες τους.Έτσι λοιπόν κλέβανε το ανθρώπινο γένος χρησιμοποιώντας περιουσιακά στοιχεία που δεν τους ανήκαν!

Έτσι λοιπόν το 1995 που έληξε η ημερομηνία αυτής της επιτροπής(τα 50 χρόνια) οι 203 χώρες του Ο.Η.Ε. αποφάσισαν να μην ανανεώσουν τη θητεία της Τριμερούς του Χρυσού. Αφαίρεσαν, λοιπόν, τη δικαιοδοσία και από εκεί άρχισε η κάθοδος των Χαζάρων, από το 1995. Αφαίρεσαν, λοιπόν, αυτή τη δικαιοδοσία που είχαν οι τρεις δυνάμεις και δημιούργησαν ένα νέο γραφείο που το ονόμασαν  "Γραφείο Παγκόσμιου Οικονομικού Ελέγχου" O.I.T.C.(Office of International Treasury Control). Αυτό είναι νομοθεσία με την οποία υπήγαγαν όλα τα "σκληρά" περιουσιακά στοιχεία του πλανήτη κάτω από τη δικαιοδοσία ενός ατόμου.Με την απόφαση 1088 των Ηνωμένων Εθνών  αυτό το άτομο ήταν ο Doctor Ray C. Dam (από την Καμπότζη) ο οποίος εξελέγη από το 1995 από τη διεθνή κοινότητα  και είναι ο μοναδικός υπεύθυνος προς την ανθρωπότητα,  και του δόθηκε η δικαιοδοσία οποιαδήποτε διαμάχη υπάρχει μεταξύ οποιουδήποτε τμήματος της ανθρώπινης κοινωνίας να διακανονίζεται από τα Αμερικανικά Δικαστήρια.

Ακολούθως το 1088 ψήφισμα των Ηνωμένων Εθνών εγκρίθηκε από τη Βουλή και τη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών και έγινε αποδεκτή η ευθύνη για τη διεκπεραίωση των νομικών υποθέσεων του Γραφείου Διεθνών Διακανονισμών (OITC). Ο Doctor Ray C. Dam είναι υπεύθυνος για κάθε οικονομική συναλλαγή, για κάθε δημιουργία χρήματος από οποιοδήποτε κράτος. Είναι το μόνο άτομο στον πλανήτη το οποίο έχει δικαίωμα επάνω στο «Θείο Καταπίστευμα» ή Παγκόσμιο Καταπίστευμα(World Trust) όπως το ονομάσανε αργότερα.O OITC έχει αυτή τη δικαιοδοσία, αυτό που έκαναν σοφά  77 έθνη τα οποία δεν ήταν σε καμία από τις δύο παρατάξεις που υπήρχαν στα Ηνωμένα Έθνη,και επέβαλλαν τελικώς τη δική τους άποψη,την οποία υιοθέτησαν 203 έθνη και δημιουργήθηκε το OITC.

Την πραγματική του  δικαιοδοσία ο Doctor Ray C. Dam την ανέλαβε το 2003. Πήρε οκτώ χρόνια για να δημιουργηθούν οι υποδομές αυτού του Γραφείου για να μπορεί ο Doctor Ray C. Dum να εξασκεί τη δικαιοδοσία που έχει. Μόλις δημιουργήθηκε ο OITC, προσέκρουσε πάνω στην αντίσταση των επιβητόρων. Δηλαδή οι 13 οικογένειες, μεσάζοντες, το ιερατείο, οι νταβατζήδες.Ο Doctor Ray C. Dam λοιπόν το 2007 τους είπε «Παιδιά μέχρι εδώ η κλοπή! Από δώ και πέρα δεν έχετε δικαίωμα να δεσμεύετε οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο χωρίς τη δική μου άδεια.Aυτή τη δικαιοδοσία μου την έδωσαν τα Έθνη των λαών. Οι 203 λαοί του πλανήτη μου έδωσαν αυτή τη δικαιοδοσία, δεν μπορείτε πια να συνεχίσετε να κλέβετε όλη την ανθρωπότητα!»Αυτό εξόργισε ιδιαίτερα τους τραπεζίτες και γι'αυτό με δικούς τους πράκτορες αποφάσισαν να βγάλουν τον Doctor Ray C. Dam από τη μέση και να τον αντικαταστήσουν με ένα πρόσωπο της δικής τους επιλογής ούτως ώστε να τον ελέγχουν και πάλι. Για αυτούς είναι το αγαπημένο τους σύστημα.

Έτσι λοιπόν είχανε αμέσως και τον αντικαταστάτη,τον  Τσάι Τσενγκ Λι. Σε κάποιο ταξίδι λοιπόν του Doctor Ray C. Dam στην Nότιο Ασία το 2010, που πήγε να επιβλέψει την ανάγκη χρηματοδότησης ενός τεράστιου τμήματος στο Βιετνάμ, εκεί δηλητηριάστηκε ο άνθρωπος και διέδωσαν οι επιβήτορες ότι αυτός απέθανε και ότι ο καινούργιος διευθυντής του Γραφείου της Διεθνούς Οικονομίας είναι πλέον ο Λι, ο οποίος είναι αντιπρόσωπος της οικογενείας Dragon Family. Όμως ο Doctor Ray C. Dam επιβίωσε, επανήλθε και είναι στο γραφείο του εν δυνάμει και εκτελεί τα καθήκοντά του καθημερινώς για την παγκόσμια οικονομία.Ο Dr Ray C. Dam κάνει σήμερα μία τεράστια προσπάθεια να πάρει στα χέρια του την εξουσία την οποία του έδωσαν τα 203 έθνη το 1995 με το υπ'αριθμ. 1088 ψήφισμα των Ηνωμένων Εθνών. Μετά από αυτό το ψήφισμα το ίδιο πράγμα πέρασε στην Αμερικανική βουλή και γερουσία όπου υπάρχει συγκεκριμένη νομολογία με συγκεκριμένο αριθμό που δέν επιτρέπετε να αναφερθεί δημόσια, το οποίο καθορίζει τις δικαιοδοσίες του Dr Ray C. Dam.

Η οικονομική κρίση το 2007 και 2008 δεν ήταν τυχαία, ήταν επειδή ξαφνικά κάποιος -τον οποίο επέλεξαν τα Έθνη των Λαών- σταμάτησε τους τραπεζίτες από το να κλέβουν! Αυτό δημιούργησε στις εννέα μεγαλύτερες τράπεζες των Ηνωμένων πολιτειών μία τρύπα 17 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ,της Federal Reserve (FED) που είναι ιδιωτική και ανήκει στην οικογένεια Ροθτσάίλντ,το 2011 έγινε λογιστικός έλεγχος!  Ενώ στις προηγούμενες εποχές το μόνο που κάνανε ήταν να βγάζουν μια απόφαση,δέσμευαν χρυσάφι,έβγαζαν παράγωγα και έκλειναν τις τρύπες!Σε διάστημα 27 μηνών λοιπόν όπως προέκυψε από το λογιστικό έλεγχο της Federal Reserve, 16,7 τρις δολάρια δόθηκαν από τους τραπεζίτες Ροθτσάιλντ στις εννέα μεγαλύτερες τράπεζες για να μην καταρρεύσουν!

Στις αρχές Αυγούστου 2013 κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μια ακροαματική διαδικασία στη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου η επιθεωρήτρια της Federal Reserve απαντούσε σε ερωτήσεις των βουλευτών και γερουσιαστών των Ηνωμένων Πολιτειών γατί είχαν εξαφανιστεί εννέα τρισεκατομμύρια δολάρια από την Federal Reserve και δεν ξέρανε πού πήγανε. Σκεφτείτε όμως τα νούμερα! Το χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι 16 τρις. Αυτοί βάλανε για να κλείσουν τις μαύρες τρύπες 16,7 τρις, περισσότερο δηλαδή από όσο είναι ολόκληρο το χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών αυτοί οι κύριοι, οι κλέφτες τα βρήκαν λέει και τα δωσανε επι τόπου για να μην κλείσουν οι Τράπεζες για να συνεχίσουν την απομύζηση των λαών! Δεν τολμήσανε όμως να το πούνε στον αμερικανικό λαό, δεν τολμούσαν να τα προσθέσουν στο εξωτερικό αμερικανικό χρέος.
BINTEO:http://www.youtube.com/watch?v=5naVn_4hmf4&feature=share

Αυτή η συμμορία  (Cabal=Μαφία,Κλίκα,όπως είναι πιό γνωστή)) προσπαθεί με κάθε τρόπο να αλλοιώσει την θέληση των 203 εθνών και έχει δώσει μία άλλη ονομασία σε αυτή την νομολογία για να μην είναι προσβάσιμη από το κοινό.Υπάρχουν κωδικοί και τα ονόματα αλλά δεν είναι νόμιμο να δωθούν στη δημοσιότητα.

Το O.I.T.C. εκπροσωπεί την θέληση των 203 κρατών του πλανήτη,τα οποία κράτη αποφάσισαν να βάλουν μαζί όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία με σκοπό να υποστηρίζουν τα διάφορα νομίσματα. Από την άλλη μεριά είναι η Ν.Τ.Π. η οποία θέλει να οικειοποιηθεί όπως έχει οικειοποιηθεί ήδη,παραδείγματος χάριν από τα επαναπατρισθέντα κομμάτια χρυσού από την Janet Reno, 200 με 300 τρισεκατομμύρια δολλάρια σε χρυσό τα οποία είναι κρυμένα στην Ουρουγουάη και την Παραγουάη από τις οικογένειες Bush. Έτσι λοιπόν αντιλαμβάνεσθε ό,τι ο πόλεμος που γίνετε στην κορυφή είναι τεράστιος και το ποιός θα επικρατήσει στο τέλος δεν είναι ακόμα γνωστό.

Επομένως ο Doctor Ray C. Dam αυτή τη στιγμή έχει ένα τεράστιο αγώνα στα χέρια του και έχει να παλέψει με δύο αντιμαχόμενες μερίδες: Η μία είναι η δηλαδή η οικογένεια των Δρακόντων της Ανατολής, και η άλλη είναι οι τραπεζίτες Ροθτσάιλντ και οι λοιποί. Αυτοί λοιπόν οι δύο- γιατί πάντα δημιουργείται το δυαδικόν σύστημα- προσέξτε τι έχει δημιουργηθεί- και οι δύο- θυμάστε που λέει ο λαός «Όλοι οι σκύλοι μια γενιά» , αυτές οι δύο μερίδες είναι μία γενιά! Είναι σκυλολόι μιας γενιάς. Τι έχουν κάνει όμως: δημιούργησαν το δυαδικό σύστημα, ότι έχεις δύο λέει επιλογές: ή να πας με τους Δράκοντές ή να πας με τους Ροθτσάιλντ.
Δεν μας  δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να μείνουμε με τον εαυτό μας μόνο, σαν ανθρώπινο γένος.

Σε αυτή λοιπόν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή που περνάει η ανθρωπότητα, πρέπει ΕΜΕΙΣ,οι υγειείς δυνάμεις των λαών, να δημιουργήσουμε τον τρίτο πόλο !!!Στην Αμερικανική ήπειρο,υπάρχει σήμερα ένα μεγάλο υγιές κομμάτι του ανθρώπινου δυναμικού, του ανθρωπίνου γένους το οποίο είδε και είχε την εμπειρία όλων αυτών των ενεργειών των ληστρικών συμμοριών.Υπάρχουν ήδη πάρα πολλοί ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι που προσπαθούν με κάθε τρόπο να επαναφέρουν τη δύναμη στα χέρια του λαού,στα χέρια του ανθρωπίνου γένους.Ηδη μετά από προσπάθειες 30 ετών δημιουργήθηκε  από τις υγειείς δυνάμεις 203 κρατών,ο τρίτος πόλος με την ονομασία <Λευκοί Ιππότες> (White Knights) .Αυτοί ενήργησαν να δημιουργηθεί το OITC που,όπως προανέφερα, ανήκει στον ΟΗΕ και διαχειρίζεται τα "καταπιστεύματα" όλων των λαών.



ΛΕΥΚΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ- WΗΙΤΕ ΚΝΙGHTS

Για να καταλάβουμε καλύτερα  θα πουμε τα εξείς:

Μετά την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος και  την καταλήστευση του Ρωσικού καταπιστεύματος{περιουσιακά στοιχεία=assets} κατα 27,5 τρισεκατομμύρια δολλάρια, με εντολή του τότε προέδρου της Αμερικής Ρήγκαν, τελείωσε ο ονομαζόμενος ψυχρός πόλεμος. Η οικογένεια Μπούς καταλήστεψε ένα άλλο καταπίστευμα το Duran το οποίο ήταν 6,5 τρισεκατομμύρια δολλάρια. Όταν δημιουργήθηκε η συμφωνία στο Bretton Woods για το ποιός θα φυλάει αυτά τα assets,αποφασίστηκε αυτός που θα τα φυλλάει να είναι η C.I.A. Η C.I.A. έπρεπε να βρίσκεται σε όλες τις χώρες οπου υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία για να προφυλάσει αυτά τα στοιχεία. Με συμφωνία που υπογράφηκε στο Bretton Woods, όποια χώρα δεν ήθελε την παρουσία της C.I.A. στο γεωφυσικό της χώρο, υποχρεούτο να προσλάβει άλλη υπηρεσία αναλόγου βεληνεκούς για να προφυλάσει τα περιουσιακά της στοιχεία με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Παρά την προφύλαξη, παρ'όλες αυτές τις προληπτικές ενέργειες της παγκόσμιας κοινότητας, αυτοί οι λογαριασμοί καταληστεύθηκαν στη διάρκεια της πεντηκονταετίας από αυτούς που ήταν στην αρχή. Μιλάμε για τους Άγγλους τραπεζίτες οι οποίοι χρησιμοποιώντας τον αθώο - ο αθωότερος λαός στον κόσμο είναι ο Αμερικανικός λαός ο οποίος έχει υποδουλωθεί. Η Αμερική είναι υπο πτώχευση από τις 9 Μαρτίου του 1933 και λειτουργεί υπο κράτος πτώχευσης.

Όταν το 1995 μαζεύτηκε πάλι η κοινότητα υπήρχε και ένας άλλος παράγων μέσα σε αυτή την εξίσωση. Υπήρχε μιά ομάδα ευαισθητοποιημένων πολιτών που ξεκινούν απο αρχηγούς κρατών, βασιλείς, αρχηγούς εκκλησιών, απλούς τραπεζίτες,στρατιωτικούς,δικαστικούς,επιστήμονες και απλούς ανθρώπους,οι οποίοι δημιουργούν μιά ομάδα που ονομάστηκε White Knights (Λευκοί Ιππότες). Επειδή η λέξη Ιππότες συνειρμικά για πολλούς παραπέμπει στους Ναϊτες Ιππότες πρέπει να διευκρινήσουμε πως δεν έχουν καμία σχέση. Οι λευκοί Ιππότες είναι το αντίπαλλον δέος των Ναϊτών.Οι Ναϊτες είναι εχθροί αυτών.

Οι Λευκοί Ιππότες με σιωπηλές διαδικασίες οργανώθηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων 30 ετών και σιγά σιγά κατέλαβαν εκ των έσω τα τραπεζικά συστήματα των ληστών και των επιβητόρων. Όταν αντιλήφθησαν οι ληστές τι ακριβώς συνέβει ήταν πάρα πολύ αργά. Το 1995 λοιπόν αρνήθηκε η παγκόσμια κοινότητα να ανανεώσει τη θητεία της Διεθνούς Τριμερούς Χρυσού. Δεν θέλω να συσχετιστεί αυτή η τριμερής με την "Τριμερή Επιτροπή" (T.C.) την οποία κάνανε επίτηδες και την ονόμασαν έτσι για να τη συγχέει ο λαός και αυτοί που γνωρίζουν επειδή είναι δύο αντίπαλα στρατόπεδα εντελώς.

Έτσι λοιπόν αποφάσισε η παγκόσμια κοινότητα μόνο ένα άτομο να ελέγχει την παγκόσμια οικονομία. Να δίνει δηλαδή το τελευταίο Ο.Κ. Να βάζει την τελευταία υπογραφή για να μπορεί απ'το παγκόσμιο καταπίστευμα να πιστώνονται τα χαμηλότερα καταπιστεύματα τόσο των κρατών όσο και των διαφόρων οργανισμών - παραδείγματος χάριν το Ίδρυμα Καραμανλή και Ίδρυμα Ρόκεφέλερ.Αυτά είναι καταπιστεύματα  τα οποία πιστώνονται από το παγκόσμιο καταπίστευμα κατ'έτος, με συγκεκριμένη διαδικασία. Έτσι λοιπόν αποφάσισε η παγκόσμια κοινότητα να δώσει,όπως είπαμε πιό πάνω,αυτή τη δικαιοδοσία μόνον σε ένα άτομο,τον Καμποτζιανό Ray C. Dam.

Η παγκόσμια κυβέρνηση, όπως την έχουν δημιουργίσει οι ληστές,έχει μία συγκεκριμένη δομή. Μιλάμε τώρα για δύο αντίπαλα στρατόπεδα δηλαδή υπάρχουν δύο τρομερές δυνάμεις στον πλανήτη αυτή τη στιγμή που αντιμάχονται για το ποιός θα επικρατήσει. Η μία είναι η O.I.T.C.  και η άλλη η New World Order (Νέα Τάξη Πραγμάτων) μαζί με την Dragon Familly.Αυτή τη στιγμή γίνεται μιά θανάσιμη μάχη κορυφής για το ποιός θα επικρατήσει στα ανώτατα κλιμάκια της διοικήσεως της ανθρώπινης ράτσας. Μέχρι στιγμής είμεθα πάρα πολύ ικανοποιημένοι ότι οι δυνάμεις του φωτός κερδίζουν.


ΝΕΑ ΤΑΞΗ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Επειδή πολλά λέγονται για τη Νέα Τάξη, την Παγκοσμιοποίηση, την Παγκόσμια Κυβέρνηση και δεν υπάρχει ωστόσο μια σαφής εικόνα, τι είναι δηλαδή, ποιοι είναι αυτοί, αν είναι πρόσωπα, αν είναι κράτη, αν είναι άνθρωποι κλπ., θα προσπαθήσουμε να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, έτσι που να μπουν μια κι έξω στη θέση τους.

Βαθμίδες της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης
-----------------------------------------

-Η ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ: Είναι το ανώτατο "όργανο" διακυβέρνησης της Νέας Τάξης της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.

-ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ (C.F.R): Εκπαιδεύει τους υποψήφιους "σωτήρες" των κρατών και υλοποιούν τις αποφάσειςτης κεφαλής (Λέσχη της Ρώμης).Το 90% αυτών έχει σπουδάσει στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Harvard.

-Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΙΜΕΡΗΣ (T.C): Αποτελείται από αξιωματούχους των οικονομικών (τραπεζίτες,οικονομολόγους,επιχειρηματίες) που αυξομειώνουν το χρηματοπιστωτικό σύστημα σε τρείς άξονες:Ευρώπη,Ασία,Αμερική (γι'αυτό λέγεται "τριμερής").

-Η ΛΕΣΧΗ BILDERBERG: Βασικό σκαλοπάτι που αποτελεί την βασική πόρτα εισόδου στο σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης.Αριθμεί χιλιάδες μέλη,παγκοσμίως.

Στις παραπάνω βαθμίδες συμμετέχουν πολλά γνωστά Ελληνικά ονόματα της πολιτικής,των ΜΜΕ και άλλων οργανισμών,που έκαψαν στην κυριολεξία την Ελλάδα,ανεξαρτήτως <χρώματος,κόμματος και ιδεολογίας> !!!


Η Αυτοκρατορία των Πόλεων (The empire of the city)
----------------------------------------------------

Το όνομα "Λέσχη της Ρώμης" πήρε η εν λόγω Λέσχη,που είναι παρακλάδι της Πνευματικής καθοδήγησης της Νέας Τάξης, από το κέντρο αυτής της Πνευματικής διαχείρισης που εδρεύει στην Πόλη του Βατικανού.

Η Παγκόσμια Νέα Τάξη έχει τρεις τέτοιες "πόλεις" που η κάθε μία αντιστοιχεί σε ένα τομέα της Επικυριαρχίας. Έτσι έχουμε:
                                                 

-Πόλη του Βατικανού  (City of Vatican) Πνευματική κυριαρχία.

-Πόλη του Λονδίνου (City of London) Οικονομική κυριαρχία.

-Πόλη της Ουάσιγκτον (City of Washington D.C) Στρατιωτική κυριαρχία.

http://peoplesconference.org/empire_of_the_city.htm

«Η πόλις του Βατικανού», «Η Περιφέρεια της Κολούμπια» και «Η πόλη του Λονδίνου» αποτελούν  τρία «πρόσωπα» της  Αυτοκρατορίας.
Αυτές οι τρεις εταιρείες, πόλεις και κράτη (μέσα στα κράτη)  ελέγχουν τον κόσμο οικονομικά, μέσω του City of London Corporation, Στρατιωτικά, μέσω της Ουάσιγκτον και πνευματικά, μέσα από το Βατικανό, ενώ:

-Δεν πληρώνουν κανένα φόρο.

-Δεν υπάγονται  σε καμία Εθνική Αρχή.

-Έχουν τη δική τους σημαία.

-Έχουν ειδική και δική τους Νομοθεσία.

-Έχουν τη δική τους Αστυνομία.

-Έχουν εντελώς ξεχωριστή υπόσταση από τον υπόλοιπο κόσμο.

1. Η πόλη του Βατικανού. (City of Vatican).

Tο Βατικανό  και ο Πάπας, (κράτος εν κράτει) αποτελεί την κορωνίδα της Πνευματικής καθοδήγησης και θρησκευτικού ελέγχου του Πλανήτη.Η κολοσσιαία περιουσία του Βατικανού περιλαμβάνει
ΣΗΜΑΙΑ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ
τεράστιες επενδύσεις με την οικογένεια Ρότσιλντ στη Βρετανία και τη Γαλλία και τις ΗΠΑ και με τις γιγαντιαίες εταιρίες πετρελαίου και όπλων όπως η «Shell», η «British Petroleum» και «General Electric». Η εταιρία του Βατικανού «SOLID GOLD περιλαμβάνει δισεκατομμύρια σε αξία πολύτιμα μέταλλα, τα οποία συστεγάζει με τoυς Rothschild,την ελεγχόμενη« Τράπεζα της Αγγλίας» και των ΗΠΑ «Federal Reserve Bank».

Η Καθολική Εκκλησία είναι ιδιοκτήτης και η μεγαλύτερη οικονομική δύναμη, σε πλούτο και συσσώρευση ακινήτου  και κινητής περιουσίας. Κατέχει περισσότερο υλικό πλούτο από οποιαδήποτε Τράπεζα και χαίρει άκρας και αδιαμφισβήτητης εμπιστοσύνης από κάθε κυβέρνηση ή από οποιαδήποτε  εταιρία στον κόσμο, που δεν τολμά όχι να την «αξιολογήσει»  όπως τα κράτη, αλλά ούτε καν να σκεφτεί να την αγγίξει.

Ο Πάπας, που είναι ο ορατός κυβερνήτης αυτού του κολοσσιαίου παγκόσμιου πλούτου, είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη γη!!! Ενώ τα δύο τρίτα (2/3) του κόσμου κερδίζουν  λιγότερα από δύο δολάρια την ημέρα και το ένα πέμπτο (1/5) του κόσμου υποσιτίζεται και πολλοί πεθαίνουν από την πείνα, το Βατικανό  κηρύττει την φιλανθρωπία για τους άλλους, ενώ κρατά τα τερατώδη αυτά κέρδη και τον αμύθητο πλούτο από τις επενδύσεις και το χρηματιστήριο για τον εαυτό του.

Κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, το Βατικανό είχε επικριθεί για την υποστήριξη του Χίτλερ και του ναζιστικού καθεστώτος. Ακόμη και σήμερα, το Βατικανό είναι ακόμη υπό έρευνα για λεηλασία των Ναζί σε χρυσό από τους ελβετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς των Εβραίων θυμάτων του Ολοκαυτώματος, το οποίο χρυσάφι σήμερα κατέχει το Βατικανό.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε δεκαετιών,  περισσότεροι από 1500 ιερείς και επίσκοποι έχουν εντοπιστεί για σεξουαλική κακοποίηση σε δεκάδες χιλιάδες αγόρια και κορίτσια στις  «κοινότητες εμπιστοσύνης»  και ορφανοτροφεία τους, χωρίς ουσιαστικά να έχει τιμωρηθεί ή διωχθεί με τις αρμόζουσες ποινές κάποιος από αυτούς. Εν τω μεταξύ κανένα από τα θύματα της σεξουαλικής κακοποίησης δεν αποζημιώθηκε από την ηγεσία αυτού του ζάμπλουτου Ιερατείου.
Αυτή είναι η «πνευματικότητα» της Νέας Τάξης με λίγα λόγια.

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Βατικανό,θα αναφερθώ πιό κάτω σε ξεχωριστό κεφάλαιο.


2.Η πόλη του Λονδίνου (City of London).

Έγινε κυρίαρχο κράτος το 1694, όταν ο βασιλιάς Γουλιέλμος της Οράγγης ο Γ' ιδιωτικοποίησε  και «μεταβίβασε» την Τράπεζα της Αγγλίας  στους Private Bankers(προσωπικοί τραπεζίτες).Το 1812, ο Νάθαν Ρότσιλντ πήρε τον έλεγχο της Τράπεζας της Αγγλίας,  αφού συνέτριψε  το αγγλικό χρηματιστήριο.

ΣΗΜΑΙΑ  CITY OF LONDON
Σήμερα, το κράτος της Πόλης του Λονδίνου είναι το Παγκόσμιο οικονομικό κέντρο εξουσίας και το πλουσιότερο τετραγωνικό μίλι στον πλανήτη, αφού περιλαμβάνει:

-Την «Τράπεζα της Αγγλίας» ελεγχόμενη από τους  Rothschild.

-Τους Loyds του Λονδίνου (Ασφάλειες).
 
-Το London Stock Exchange (Χρηματηστήριο Λονδίνου).

-Όλες τις βρετανικές τράπεζες,τα Υποκαταστήματα των 384 Ξένων Τραπεζών,70 τράπεζες των Η.Π.Α.,παγκόσμια Εφοπλιστικά Γραφεία,όλα τα μονοπώλια των εφημερίδων και των  Εκδόσεων.
 
-Έδρα του Παγκόσμιου  Ελευθεροτεκτονισμού! (Διεθνής Μασονία)
 
-Έδρα της Παγκόσμιας Χρηματοοικονομικής γνωστής και ως  «THE CROWN».

Τέλος,  το τετραγωνικό αυτό μίλι, δεν είναι μέρος του Λονδίνου ή της Αγγλίας, ενώ δεν ανήκει καν στη Βρετανική Κοινοπολιτεία. (Τώρα σε ποιον ανήκει το αφήνω στη δημιουργική φαντασία όλων των αναγνωστών μου).


3.Η Πόλη της Ουάσιγκτον (City of Washington Direct Columbia).

Η Πόλη της Ουάσιγκτον (Washington D.C) είναι και  αυτή μια ΕΤΑΙΡΙΑ όπως και η Πόλη του Λονδίνου, με δικό της Σύνταγμα και δική της νομοθεσία.

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Barack Obama, όπως και οι άλλοι πριν από
ΣΗΜΑΙΑ WASHINGTON D.C
αυτόν, λειτουργούν ως «Βασιλείς υπό την επίβλεψη και  λήψη παραγγελιών από το The City of London  μέσω της R.I.I.A.»   (Royal Institute International Affairs  ή Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων).

Πράγματι  το Σύνταγμα για την Περιφέρεια της Κολούμπια λειτουργεί υπό τυραννικό  καθεστώς Ρωμαϊκού Δικαίου,  γνωστό  ως "lex fori",  το οποίο δεν έχει καμία ομοιότητα με Σύνταγμα των ΗΠΑ. Όταν το Αμερικανικό Κογκρέσο  πέρασε την πράξη του 1871 « The act of 1871" δημιούργησε μια ξεχωριστή εταιρεία, μία ξεχωριστή οντότητα που είναι γνωστή και ως " THE UNITED STATES"  με κεφαλαία, ενώ η ομοσπονδία των  Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής γράφεται με μικρά γράμματα " The United States of America". Αυτή η πράξη toy 1871 επέτρεψε  στην Περιφέρεια της Κολούμπια (Washington D.C )  να λειτουργήσει ως εταιρεία έξω από το αρχικό σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών και έξω  από τα συμφέροντα των αμερικανών πολιτών!!!

Όσο «τραγικά» και παρανοϊκά και αν ακούγονται όλα τα ανωτέρω, δυστυχώς είναι απολύτως αληθή και εξακριβωμένα, ενώ ο κάθε ερευνητής που σέβεται τον εαυτόν του μπορεί να τα εξακριβώσει σύμφωνα με τα link που δίνω.
http://peoplesconference.org/USA.htm

Είδαμε λοιπόν  και αναλύσαμε το τρίπτυχο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ και με ποιο τρόπο καταλήστεψε όλα τα Κράτη και τα υποδούλωσε οικονομικά, με ποιο τρόπο απειλεί με στρατιωτική επέμβαση κάθε ανυπάκουο Κράτος και λαό, ενώ η Πνευματική Παπική Ηγεσία ποδοπάτησε κάθε έννοια της ανθρώπινης αξιοπρέπειας με το βιασμό χιλιάδων παιδιών και  την ίδια στιγμή που πεθαίνουν από την πείνα λαοί ολόκληροι, αυτοί συσσωρεύουν αμύθητα πλούτη και κηρύττουν ελεημοσύνη!!!
Αυτό είναι το «προσωπείο» της Νέας Τάξης που μας καλούν οι πολιτικοί ηγέτες να μπούμε, να ισοπεδωθούμε για να γλιτώσουν ίσως εκείνοι και να γλύψουν ίσως κάποιο κοκαλάκι, ξορκίζοντας το θηρίο.



ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Σε πολλές σημαίες,εμβλήματα,έντυπα ,κλπ και δυστυχώς και στην χώρα μας (εφημερίδα
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ) υπάρχει ένα,ας το πούμε "αθώο σήμα",ο φτερωτός "δράκος".

Ο Φτερωτός Δράκος υπάρχει από την εποχή των Σουμέριων και των Ασσυρίων, αρχαίων λαών της Μεσοποταμίας. Ο φτερωτός Δράκος  βρίσκεται στη σημαία του Σίτυ του Λονδίνου ,της Οικονομικής Δυναστείας των Επικυρίαρχων.
Αυτό σημαίνει ένα πράγμα: «Εμείς οι Δράκοι είμαστε οι επικυρίαρχοι!!!»

Εδώ και 7.000 χρόνια υπάρχει μία «Δρακονιανή Συμμαχία»!!! Αυτή ακούει στο όνομα:

                         " CONSILIUM ORDO DRACONIS ANTIQUITAS"

Αυτό το όνομα ίσως καταλαβαίνουν τι σημαίνει μόνο μέχρι δέκα πρόσωπα στον Κόσμο!!!
Αυτός είναι ο σύνδεσμος της Αρχαίας Δρακονιανής συμμαχίας!!! http://www.dragoncourt.net/

Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα των Δράκων και της  Αρχαίας Δρακονιανής Συμμαχίας και Αδελφότητας που χωρίς να αισχύνονται και χωρίς να φοβούνται κανένα δηλώνουν :

"Welcome to the Sovereign Court and Order of The Ancient Dragon.
This is not a Declaration of Our Existence, for We have Always Existed ...
Before the Dawn of Mankind We Existed ...
And when Mankind is but a dim memory We Will Still Exist ......"

Σε μετάφραση:

"Καλώς ήρθατε στη βασιλική αυλή των Κυρίαρχων και Τάξης, Δράκων ο Αρχαίος.

Αυτό δεν είναι  διακήρυξη της ύπαρξής μας, αφού υπήρχαμε από ΠΑΝΤΑ!!!!
Έχουμε υπάρξει πριν την Αυγή της ανθρωπότητας
και όταν η ανθρωπότητα δεν είναι παρά μια αμυδρή ανάμνηση ΕΜΕΙΣ θα εξακολουθούμε να υπάρχουμε."

Αυτοί είναι το αντίπαλον δέος των ΕΛΛΗΝΩΝ!!! Από τη μία οι Δράκοι και τα ερπετά με τους Ρόθτσιλντ και την Νέα Τάξη! Από την άλλη ο Έλληνας με το σπαθί που διαχρονικά σκοτώνει το Δράκο!!!!

Τώρα Έλληνα γνωρίζεις ποιος είσαι και ποια είναι η αποστολή σου! Τώρα ξέρεις σε ποια πλευρά να πολεμήσεις!

ΠΕΚΙΝΟ
Πολλές φορές σε προηγούμενα άρθρα μου έχω αναφερθεί στο αντίπαλο δέος των Ελλήνων,τους δράκους ή ερπετά και τους συνεργάτες τους ,τους ¨αποστάτες".

Τον Ιούλιο του 2003 ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας Ζισκάρ ντε Στεν,στο συνέδριο παρουσιάσεωςτου ολοκληρωμένου Ευρωπαίκού Συντάγματος,που του είχε ανατεθεί,αφού τελείωσε
την ομιλία του ,έβαλε επάνω στο έδρανο ένα αγαλματίδιο χελώνας με πόδια και κεφάλι δράκου,που το πρωτότυπο του υπάρχει στην απαγορευμένη πόλη του Πεκίνου της Κίνας,και είπε τα εξείς:"Το τελευταίο πρόσωπο που ήθελα να ευχαριστήσω είναι η χελώνα μου "Wu Kei".Μας
ΖΙΣΚΑΡ ΝΤΕ ΣΤΕΝ
οδήγησε πιστά επί 6000 χρόνια στο ταξίδι μας,όταν είμαστε στη μέση του ρέματος,μας οδήγησε,όπως έκανε για τον πρώτο Κινέζο αυτοκράτορα,μέχρι που φθάσαμε στις όχθες του ποταμού.Και περιμένω ,όπως πολλοί από εσάς πιστεύουν,ότι,από την αρχή γνώριζε που ήθελε να μας πάει".

Στην συνέχεια ο Ζισκάρ ντε Στεν έβγαλε από την τσέπη του μερικά φύλλα μαρούλι και έκανε ότι ταίζει το αγαλματίδιο της χελώνας. (εφημερίδα IRISH TIMES 12/7/2003).http://www.youtube.com/watch?v=4uWQ4WeJHFs&feature=share

Τα συμπεράσματα δικά σας !!!




ΣΥΝΘΗΚΗ N.E.S.AR.A

Στη διαρκεια της τελευταίας δεκαετίας το 20ου αιώνα ανέκυψε το ζήτημα του νόμου N.E.S.A.R.A(National Economic Stabilization And Reformation Arc).Πρόκειται για μιά πράξη νομοθετικού περιεχομένου,η οποία θεσπίσθηκε από τις ΗΠΑ,κάτω από την επίδραση μιάς σειράς νομικο-κοινωνικών συγκυριών της αγροτικής αμερικανικής κοινωνίας.

H μακρινή απαρχή της υπόθεσης αυτής πηγαίνει πίσω στις δεκαετίες του 1970 και του 1980,σε μια περίοδο κατά την οποία είχε ξεσπάσει μια δραματική κοινωνική κρίση στον αγροτικό πληθυσμό των ΗΠΑ,εξ αιτίας αποπληρωμής τραπεζικών δανείων από μεγάλο πλήθος αγροτικών οικογενειών και των επακόλουθων γενικευμένων κατασχέσεων γεωργικών εκτάσεων από τις τράπεζες.

Οι αγρότες οργανώθηκαν και κάνοντας χρήση υφισταμένων νομικών μέτρων,εκινήθηκαν κατά της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ και των τραπεζών.Οι νομικές αυτές διαδικασίες και η εκδίκαση των αγροτικών αγωγών είχαν σαν αποτέλεσμα το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ να απαιτήσει μείζονες κυβερνητικές μεταρρυθμίσεις ταυτόχρονα με την καταβολή των αποζημιώσεων προς τους ενάγοντες αγρότες.Η απόφαση αυτή για την απάτη της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης είναι μέρος της βασικής νομικής  σύλληψης του νόμου NESARA.

Ομως το Ανώτατο Δικαστήριο όρισε να παραμείνουν μυστικές οι διεργασίες,ώσπου οι κυβερνητικές και τραπεζικές μεταρρυθμίσεις θα ήσαν έτοιμες για δημοσιοποίηση και τα κεφάλαια των κτηματικών αποζημιώσεων θα ήσαν διαθέσιμα για καταβολή.Για την τήρηση της μυστικότητας είχε ορισθεί ποινή θανάτου για όποιον θα άνοιγε δημόσια συζήτηση για τον νόμο,πριν την επίσημη εξαγγελία του.

Όλες οι διατάξεις του νόμου ψηφίστηκαν  από το Κογκρέσο των Η.Π.Α. στις 9 Μαρτίου του 2000.Ο Πρόεδρος Κλίντον αρχικά αρνήθηκε να υπογράψει το νόμο αυτό ως ότου τέσσερεις στρατηγοί μπήκαν στο γραφείο του,στο oval office και με πολύ συνοπτικές διαδικασίες ανάγκασαν τον Πρόεδρο Κλίντον να υπογράψει την εγκυρότητα του νόμου ΝΕSARA στις 10/10/2000.

Ωστόσο δεν υπήρξε άρση της μυστικότητας,εξ'αιτίας εκείνων των κύκλων που εθίγοντο άμεσα,οι οποίοι και φρόντιζαν να αναβάλλονται διαρκώς οι διευθετήσεις εκείνες που θα άνοιγαν τον δρόμο για την εξαγγελία του νόμου.Αυτοί χρησιμοποίησαν κάθε τέχνασμα προκειμένου να καθυστερήσουν την εκτέλεση των διευθετήσεων.Γνώριζαν ότι η ισχύς και ο έλεγχος τους θα τελείωναν με την υλοποίηση των διατάξεων του νόμου NESARA.

Συγχρόνως άρχισε  σιγά σιγά να εφαρμόζεται και η μεγάλη αλλαγή που ήταν η δημιουργία νέας Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ,η έναρξη της οποίας θα γινόταν την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 στις 10 το πρωϊ,τα γραφεία της οποίας ήταν στον 1ο και 2ο όροφο του βόρειου πύργου των ¨Διδύμων Πύργων". Με την νέα Κεντρική Τράπεζα δεν θα είχαν σχέση οι Ρόθτσάϊλντ και οι τραπεζίτες-επιβήτορες.Σε όλες αυτές τις αλλαγές βοήθησε και η οργάνωση των "Λευκών Ιπποτών" των υγειών δυνάμεων της Αμερικής.

Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί έγινε η πτώση των "Διδύμων Πύργων"στις 9 το πρωί της 11/9/2001.Με την πτώση των δίδυμων πύργων καταστράφηκαν όλα τα λογισμικά που είχαν εγκατασταθεί στον βόρειο πύργο στόν 1ο & 2ο όροφο. Έτσι αναβλήθηκε και  η εφαρμογή του νόμου ΝΕSARA και ξεκίνησαν πάλι απ'την αρχή να φτιάχνουν το σύστημα.Μετά από λίγο άρχισε και η εκστρατεία των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν και μετέπειτα στο Ιράκ,οπότε βάση του συντάγματος των ΗΠΑ η χώρα διοικείτο με Προεδρικά διατάγματα.

Οι εκσρατείες όμως στο Αφγανιστάν και Ιράκ το 2013 ήταν στο τέλος τους και  οι "Λευκοί Ιππότες" ενήργησαν ώστε ο νόμος NESARA να αρχίσει να εφαρμόζεται από τον Οκτώβριο του 2013.Καταλαβαίνετε τώρα γιατί οι ήθελαν την εκστρατεία κατά της Συρίας και τον Γ'ΠΠ ? Κάποιοι...άλλοι όμως τους χάλασαν οριστικά αυτά τα σχέδια και οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι τους,απεσύρθησαν "εν μία νυκτί" από την Ανατολική Μεσόγειο !!!

Τον Δεκέμβριο του 2011 στην Βασίλεια της Ελβετίας συγκεντρώθηκαν 183 κράτη και προέβησαν στην ψήφιση του διεθνούς νόμου NESARA που στηρίζεται στον αντίστοχο νόμο των ΗΠΑ.

Ας δούμε τώρα τις 19 διατάξεις του νόμου NESARA των ΗΠΑ :

1) Μηδενίζονται όλα τα χρέη που έχουν σχέση με πιστωτικές κάρτες,υποθήκες, δάνεια και τραπεζικά χρέη κηρύσσοντάς τα παράνομα., διότι είναι παράνομη και καταχρηστική η επιβολή τόκων.

2) Καταργείται ο φόρος εισοδήματος.

3) Κλείνει η εφορία των ΗΠΑ. Μεταφέρεται ως υπηρεσία στο Υπουργείο Οικονομικών το οποίο θα είναι υπεύθυνο για τη συλλογή φόρου συναλλαγής.

4) Επιβολή φόρου (ΦΠΑ) 14% σε όλα τα νέα προϊόντα. Όχι στα παλαιά. Παράδειγμα: Εάν πουλήσετε το μεταχειρισμένο σας αυτοκίνητο δεν πληρώνετε φόρο. Δέν θεωρείτε εισόδημα. Εάν αγοράσετε καινούριο θα πληρώσετε φόρο 14%. Δέν θα υπάρχει άλλος φόρος εισοδήματος. Έχει υπολογιστεί από πολλά πανεπιστήμια ότι : Η επιβολή 14% φορολογίας σε όλες τις πωλήσεις νέων αγαθών είναι υπέρ αρκετό για να καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες ενός κράτους.

5) Αυξάνονται όλες οι παροχές στους συνταξιούχους.

6) Καταργείται το Admiral Law ο νόμος που θέτει τις ΗΠΑ σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης δηλαδή σε εμπόλεμη κατάσταση.

Επανέρχεται το Αστικό Δίκαιο.

7) Ενεργοποιείται το Amendment 13. Υπάρχει στις ΗΠΑ η αλλαγή του συντάγματος Νο 13 που λέει ότι: Απαγορεύεται ένας Αμερικανός πολίτης να φέρει τίτλο ευγενείας - Esquire. Όλοι οι τίτλοι που έχουν Αγγλική προέλευση απαγορεύονται στην Αμερικανική Επικράτεια. Αυτό προκάλεσε τον πόλεμο του 1879 οπότε εισέβαλε η Αγγλία στην Αμερική. Πήγε στην Ουάσινγκτον και κατέστρεψε τον Λευκό Οίκο και το Καπιτόλιο μέχρι τα θεμέλια. Έκαψε όλα τα αντίγραφα αυτής της συγκεκριμένης νομοθεσίας και μόνο το 1986 ανακαλύφθηκαν δύο αντίγραφα. Ένα σε μια μικρή πόλη της Μασαχουσέτης και ένα στο Αρκάνσας.

8) Εντός 120 ημερών πρέπει να παραιτηθεί η βουλή, η Γερουσία καί ο πρόεδρος των ΗΠΑ και να διεξαχθούν εκλογές. Αυτό που ονομάζουμε μεταβατικός πρόεδρος έχει επιβληθεί στην Αμερική από τις 5 Δεκεμβρίου του 2012. Ο πραγματικός πρόεδρος των ΗΠΑ δέν είναι ο Μπαράκ Ομπάμα. Είναι ο John Andrew Boehner ο οποίος είναι ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων (House of Representatives). Επελέγει ως πρόσωπο όχι ως θεσμός. Ο Ομπάμα ζήτησε τη συγκατάθεση του John Andrew Boehner για την επίθεση στη Συρία επειδή δεν μπορούσε να κάνει κάτι ο ίδιος γιαυτό ζήτησε την απόφαση από την Βουλή των Αντιπροσώπων.

9) Ανώτατοι Δικαστές θα ελέγχουν την εκλογική διαδικασία και θα είναι εντεταλμένοι από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ. Στόχος είναι να σταματήσει η νόθευση των εκλογών στην Αμερική και όχι μόνο. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα, νοθεία από ορισμένα λογισμικά που υπακούουν στην Ν.Τ.Π. (Νέα Τάξη Πραγμάτων).

10) Δημιουργείται ένα νέο Υπουργείο Οικονομικών, νέο νόμισμα το οποίο θα βασίζετε στην ισοτιμία χρυσού, αργύρου, πλατίνα ή σε άλλα πολύτιμα μέταλλα. Αυτομάτως αποκλείεται η πτώχευση των ΗΠΑ την οπία υπέγραψε ο Πρόεδρος Franklin Roosevelt το 1933. Το νέο δολλάριο έχει ήδη εκτυπωθεί. Περιμένουν την κατάληλη στιγμή για να επιβληθεί το νέο νόμισμα.

11) Απαγορεύονται τα Πιστοποιητικά Γεννήσεως των Αμερικανών Πολιτών και κατ'επέκταση όλων των πολιτών του πλανήτη να χρησιμοποιούνται σαν χρηματοοικονομικά παράγωγα, για να παράγουν πλούτο στούς τραπεζίτες στα διάφορα χρηματιστήρια.

12) Δημιουργείται νέα κεντρική τράπεζα η οποία υπάγεται στην δικαιοδοσία του Υπουργείου Οικονομικών και είναι σύμφωνη με το αρχικό σύνταγμα των ΗΠΑ.

13) Κλείνει η Κεντρική Τράπεζα που ονομάζεται Federal Reserve και πτωχεύει οριστικώς. Κάτα τη διάρκεια που θα υπάρξει μεταβατική περίοδος η Federal Reserve θα επιτραπεί να λειτουργεί παράλληλα με την νέα Κεντρική Τράπεζα για ένα χρόνο με σκοπό να υπάρξει ομαλή μετάβαση τόσο στο νέο νόμισμα όσο και στην κανονική χρηματοδότηση των τραπεζών.

14) Επαναφορά της μυστικότητας των ιδιωτικών καταθέσεων που σημαίνει ότι: Εγώ ως σύστημα εφ'όσον δεν μπορώ να ελέγξω τη νομιμότητά σου δεν μπορώ να σε καταδικάσω σαν κλέφτη εξ'ορισμού.

15) Επαναφορά της συνταγματικής νομιμότητας. Απαγόρευση σε δικαστές, νομικούς , δικηγόρους κλπ να δικάζουν σύμφωνα με το Αγγλικό δίκαιο.

16) Απαγορεύεται οποιαδήποτε επιθετική πολιτική, οποιαδήποτε επίθεση η πολεμική αναμέτρηση με οποιοδήποτε κράτος σε όλο τον κόσμο.

17) Επιβάλεται Ειρήνη σε όλα τα έθνη.

18) Τα χρήματα που χρειάζεται η ανθρωπότητα για να έρθει το βιωτικό της επίπεδο σε ένα σταθερό σημείο, αυτομάτως πιστώνονται από το παγκόσμιο καταπίστευμα.

19) Ενεργοποιούνται 6000 πατέντες με τεχνολογίες οι οποίες είναι μυστικές και κρυμένες και ουσιαστικά απελευθερώνουν το ανθρώπινο γένος. Παραδείγματα: Η ελεύθερη ενέργεια είναι προσβάσιμη από όλους από οποιοδήποτε γεωφυσικό σημείο της γής. Η θεραπεία των περισσότερων ασθενειών με τη χρήση συντονισμένων υπερήχων ή υποήχων. Δύο πατέντες πολύ σημαντικές για την ανθρωπότητα.

Εδώ θελω να επισημάνω ότι ορισμένες οργανώσεις και ιστοσελίδες που πρόσκεινται στις <σκοτεινές δυνάμεις=αποστάτες> και οι οποίες προσπαθούν να παραπλανήσουν τους αδαείς ότι είναι οι δυνάμεις του <φωτός>,διατείνονται ότι η συνθήκη NESARA υπαγορεύθηκε από τους εξωγήϊνους και μάλιστα αναφέρουν ότι αυτή προβλέπει και πως οι άνθρωποι μπορούν να εισέλθουν στην <5>.!!!Μάλιστα αναφέρουν ότι έχουν ειδικούς θαλάμους στο εσωτερικό της Γης που ζεί η δήθεν φυλή των Agarthians.Ολα αυτά είναι παραμύθια !!!

Ο μόνος που συνέβαλε στην δημιουργία του νόμου ΝΕSARA είναι μία θεία Ολύμπια οντότητα από τους λεγόμενους ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ του πλανήτη μας,που ζεί στην γη,ο λεγόμενος Άγιος Γερμανός,μετεμψύχωση του μυθικού ήρωα Περσέα.Όποιος θέλει να μάθει περί <Παρατηρητών> του συνιστώ να δεί την πολύ ωραία ταινία :http://www.youtube.com/watch?v=8AzcC90d9Mw

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η κλίκα (cabal) που παράνομα και κρυφά κατέλαβε την εξουσία στη Δύση ξέρει ότι έχει χάσει τον πόλεμο του πλανητικού ελέγχου. Το αποτέλεσμα είναι να εξαπλώνεται το χάος και ο πανικός μεταξύ της cabal ελίτ. Τα σημάδια αυτού είναι παντού τώρα τόσο στη δημόσια σφαίρα όσο ακόμα και στον μυστικό κόσμο των στρατιωτικών, κατασκόπων και οργανισμών γκάνγκστερς.

-Σύμφωνα με πρόσφατες δημοσιογραφικές πληροφορίες,ομόλογα αξίας τρισεκατομμυρίων δολαρίων βρίσκονται πλέον στην κατοχή των Λευκών Ιπποτών.

Την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου 2013, οι εκπρόσωποι Ασιατικών ομάδων ζήτησαν από τους "Λευκούς Ιππότες"  να τους βοηθήσουν να εκταμιεύσουν σε μετρητά,τρισεκατομμύρια δολάρια των ιστορικών ομολόγων που εκδόθηκαν από το Federal Reserve (FED). Οι Λευκοί Ιππότες συμφώνησαν τα κεφάλαια αυτά  να χρησιμοποιηθούν εν μέρει για τη χρηματοδότηση μιας μαζικής εκστρατείας για τον τερματισμό της φτώχειας, του πολέμου και της καταστροφής του περιβάλλοντος.

Τώρα όμως που η FED δεν έχει χρυσό παρά επιχρυσωμένες ράβδους βολφραμίου να δούμε τι θα τους δώσουν ! Υπ'όψη ότι,όπως έχει διαρρεύσει,το θησαυροφυλάκιο της Αμερικής που ανήκει στη FED,δεν έχει πλέον πλάκες χρυσού αλλά επιχρυσωμένες πλάκες βολφραμίου,καθόσον το "βολφράμιο"έχει περίπου το ίδιο ειδικό βάρος με τον "χρυσό".Το που βρίσκονται οι πραγματικές πλάκες χρυσού,εξηγήσαμε παραπάνω.

Εάν η FED και η BIS (BANK OF INTERNATIONAL SETTLEMENTS- Τραπεζα Διεθνών Διακανονισμών) αρνηθούν να εξαργυρώσουν αυτά τα ιστορικά ομόλογα, τότε η αμείλικτη εκστρατεία εναντίον τους θα συνεχιστεί. Αυτή η καμπάνια έχει μέχρι στιγμής απομακρύνει από την εξουσία ,τον J. Rockefeller, τη βασίλισσα Βεατρίκη της Ολλανδίας, τους 26 κορυφαίους στρατηγούς του Πενταγώνου, τον επι κεφαλής της CIA Petraeus, τη Hillary Clinton, το βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας και πολλούς άλλους μεταξύ των οποίων και
τον Πάπα Bενέδικτο (δήθεν παραιτήθει).Υπ'όψη ότι το 70% όλων των κερδών του πλανήτη (φόροι,κλπ) πηγαίνει στο Βατικανό !!!

-Στις 27/6/13,σε μια μεγάλη ήττα της σκοτεινής "μαφίας" (cabal), το ανδρείκελο της,πρωθυπουργός της Αυστραλίας(2010-2013) Julia Gillard αναγκάσθηκε να παραιτηθεί,χάνοντας την  υποστήριξη του πανίσχυρου Συνδικάτου Εργατών Αυστραλίας.Νέος πρωθυπουργός ανέλαβε ο πρώην πρωθυπουργός  Kevin Rudd που απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του πριν από τρία χρόνια, αμέσως μετά αφού είχε συμφωνήσει να χρησιμοποιήσουν τη νέα τεχνολογία της ενέργειας για να αφαιρέσουν το αλάτι από το θαλασσινό νερό, προκειμένου να μετατρέψουν την Αυστραλιανή έρημο σε πράσινο, σύμφωνα με πράκτορες της MI6 και της Αυστραλιανής Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ASIO). Το πραξικόπημα που τον απομάκρυνε είχε κανονιστεί από πράκτορες της FΕD, δήλωσαν οι πηγές. Αμέσως πριν παραιτηθεί,μια προειδοποίηση για επικείμενη πυρηνική τρομοκρατική επίθεση εναντίον της Ιαπωνίας δόθηκε στην Αυστραλιανή πρεσβεία στο Τόκιο για να παραδοθεί στον Kevin Rudd, λένε πράκτορες της ASIO. Ωστόσο, η πρεσβεία αντ 'αυτού προειδοποίησε τους ομοσπονδιακούς της FED που ξεκίνησαν τη κίνηση να ανατρέψουν τον Kevin  Rudd.

-Μετά την απομάκρυνση της Αυσταλιανής πρωθυπουργού Julia Gillard,πληροφορίες λένε ότι Αυστραλοί στρατιωτικοί και πράκτορες της ασφαλείας πρόκειται τώρα να επιμείνουν να ερευνηθεί σωστά  η δολοφονία το 1967 του Αυστραλού πρωθυπουργού Harold Holt .Τα ίχνη θα οδηγήσουν στον "σιχαμένο" Henry Kissinger, λένε πολλαπλές πηγές. Από εκεί η διαδρομή θα οδηγήσει στις οικογένειες των γκάνγκστερς που κατέχουν την FED.

Επόμενος,θα είναι οποιοσδήποτε άλλος που στέκεται στο δρόμο των προσπαθειών των Λευκών Ιπποτών για την σωτηρία του πλανήτη συμπεριλαμβανομένων του προέδρου της FED Ben Bernanke και του προέδρου των ΗΠΑ Barak Obama.

-Τον  μήνα Ιούλιο 2013,πανικός εξαπλώνεται μεταξύ των μελών της "μαφίας" (cabal).Από την δημόσια πλευρά, η επικεφαλής της Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ και 15 κορυφαίοι Sabbatean(Εβραϊκή αίρεση) παράγοντες εντός αυτής της υπηρεσίας απολύθηκαν στις αρχές Ιουλίου 2013 και προστέθηκαν  στους 26 στρατηγούς, τον επικεφαλής της CIA David Petraeus, τον Επικεφαλής της Επιτροπής Πληροφοριών της Γερουσίας J. Rockefeller, τον Πάπα Venedict, τη βασίλισσα Beatrix της Ολλανδίας, την Πρωθυπουργό της Αυστραλίας Julia Gillard, το βασιλιά Albert ΙΙ του Βελγίου και πολλούς άλλους, σε μια εκκαθάριση των cabalist διαχειριστών. Μόνο ο Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ Eric Holder(Υπουργός Δικαιοσύνης) υπάρχει τώρα, και ίσως όχι για πολύ και γίνονται νομικές κινήσεις για την  απομάκρυνση του από τα καθήκοντά του.

-Στην ακόμα μη δημοσιοποιημένη πλευρά των πραγμάτων, Ιταλικά μέλη της P2 Στοάς αναφέρουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Silvio Berlusconi σχεδιάζει να επιδιώξει καθεστώς πολιτικού πρόσφυγα, ίσως στη Ρωσία.

- Στην Ιαπωνία, πηγές της "Υπηρεσίας Ασφαλείας" λένε ότι ο χτυπημένος από καρκίνο πρωθυπουργός Shinzo Abe έχει μόνο λίγους μήνες ζωής και ότι η αντικατάσταση του έχει ήδη επιλεγεί μέσα από τη σημερινή κυβερνητική κλίκα.

-Υπάρχουν επίσης σε εξέλιξη μυστικές διαπραγματεύσεις μεταξύ των εκπροσώπων των Γνωστικών Illuminati, των επικεφαλής των κοινωνιών πολεμικών τεχνών του κόσμου, τους Λευκούς Ιππότες, τη κυβέρνηση της Ρωσίας, την Οικογένεια των Δράκων και των Πράσινων και Γαλάζιων Δράκων (Κίνα), μεταξύ άλλων. Σύμφωνα με αρκετούς βασικούς διαπραγματευτές υπάρχει ευρεία συμφωνία για την ανάγκη να αντικατασταθεί η σημερινή δομή διοικήσεως του πλανήτη με κάτι πιο καλοπροαίρετο. Υπάρχει διαφωνία μεταξύ των σκληροπυρηνικών (ως επί το πλείστον στο Δυτικό στρατιωτικό μηχανισμό συλλογής πληροφοριών), που θέλουν να εξαλείψουν πλήρως τις 13 Σιωνιστικές οικογένειες που κυβερνούν τον πλανήτη και τους μετριοπαθείς, όπως τους Λευκούς Ιππότες και διάφορες Ασιατικές ομάδες, που ευνοούν την αλήθεια,την συμφιλίωση και την γενική αμνηστία.

Σε κάθε περίπτωση, οι συζητήσεις σχετικά με το τι θα επακολουθήσει,εξακολουθούν να λαμβάνουν θέση στο παρασκήνιο,μπροστά στις συνεχιζόμενες προσπάθειες για την εξάλειψη της ελίτ από την εξουσία στις χώρες των G7.

-Στις ΗΠΑ, η απόλυση της Υπουργού  Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) Janet Napolitano (μέλος της cabal),βοήθησε να "εκτροχιαστεί" μια πλοκή όπου ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την εξαιρετικά προπαγανδιζόμενη δίκη Zimmerman για να προκαλέσουν φυλετικές ταραχές,ως δικαιολογία,για να κηρύξουν στρατιωτικό νόμο στις ΗΠΑ. Η συμμετοχή του Γενικού Εισαγγελέα των ΗΠΑ Eric Holder στην προσπάθεια να ξεσηκώσουν φυλετικές αναταραχές ερευνάται.

-Σε άλλες κινήσεις της κλίκας (cabal),τον Ιούλιο του 2013 έγινε μια αεροπορική επίθεση με βομβαρδισμό της Ρωσικής ναυτικής βάσης στη Συρία,με Ισραηλινά αεροπλάνα που πέταξαν από την Τουρκία. Αυτή είναι μια σαφής προσπάθεια για να προκαλέσουν τα Ρωσικά στρατιωτικά αντίποινα στο μέλος του ΝΑΤΟ Τουρκία, προκαλώντας τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και έτσι το πολυαναμενόμενο Sabbatean (Εβραϊκό) σχέδιο "Αρμαγεδδών". Φυσικά κανείς δεν εξαπατάται πια από μια τέτοια επιχείρηση "ψευδούς σημαίας".

Η Ρωσία απάντησε με τη διεξαγωγή στρατιωτικών ασκήσεων εκτάκτου ανάγκης στην Άπω Ανατολή, στα σύνορα της Ρωσίας με την Τουρκία, στέλνοντας το μήνυμα ότι «θα προβούμε σε αντίποινα, αλλά όχι όταν και όπου εσείς νομίζετε.» Αντί λοιπόν να κηρύξουν πόλεμο, Ρώσοι και Γνωστικοί Illuminati πράκτορες λένε ότι θα στοχεύουν Σιωνιστές μαφιόζους ηγέτες και κορυφαία οικογενειακά μέλη στην Ευρώπη.

-Αξιόπιστες πρόσφατες πληροφορίες που ελήφθησαν από πηγές της Βρετανικής ΥΠηρεσίας Πληροφοριών MI-6,επίκειται μία ακόμη πυρηνική τρομοκρατική επίθεση εναντίον της Ιαπωνίας. Σύμφωνα με την πηγή, μια πυρηνική συσκευή υποτίθεται ότι πέρασε λαθραία στο Τόκιο από ένα δίκτυο μυστικών υπόγειων καναλιών μέσω της Αμερικανικής αεροπορικής βάσης στη Yokota,στο Δυτικό Τόκιο. Η πηγή για την προειδοποίηση αυτή είναι η ίδια με εκείνη που είπε στους Ιάπωνες πριν τις 11 Μαρτίου 2011 ότι η Ιαπωνία ήταν έτοιμη να χτυπηθεί από μια πυρηνική επίθεση,όπως και έγινε.Ο σεισμός και το τσουνάμι που ακολούθησε στις 11/3/2011 προήλθαν από υποβρύχιες πυρηνικές εκρήξεις !!!

-Η μαφία (cabal) επίσης, προσπαθεί απεγνωσμένα να εξορκίσει την πτώχευση στην αντιμετώπιση του αυξανόμενου παγκόσμιου μποϊκοτάζ των πηγών εισοδήματος της. Στην Ιαπωνία, έχουν δωροδοκήσει τον Shunichi Tanaka, τον επικεφαλής της Πυρηνικής Ρυθμιστικής Αρχής, για να αποφευχθεί η επαναλειτουργία των πυρηνικών σταθμών της Ιαπωνίας στην Fukushima , σύμφωνα με Ιαπωνικές στρατιωτικές πηγές πληροφοριών. Η επαναλειτουργία των εργοστασίων θα σήμαινε πως η Ιαπωνία θα εισήγαγε 35 δισεκατομμύρια δολάρια λιγότερα σε πετρέλαιο ανά μήνα από τις χώρες εξαγωγής πετρελαίου, που είναι ελεγχόμενες από την μαφία (cabal).

Ως μέρος αυτής της εκστρατείας, διάφοροι εγκληματίες και πράκτορες έχουν εξαπλώσει ραδιενεργό Κάσιο γύρω από τη Fukushima, σύμφωνα με τις Ιαπωνικές αστυνομικές πηγές. Το Καίσιο είναι κυρίως βιομηχανικά απόβλητα από τις βιομηχανίες πετρελαίου και την ιατρική. Το γραφείο δημοσίων σχέσεων της Πυρηνικής Ρυθμιστικής Αρχής αρνήθηκε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς αυτούς, όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφο.

-Παρά τις όποιες κινήσεις, ο έλεγχος της cabal στη βιομηχανία πετρελαίου τελειώνει. Για παράδειγμα, η Αυστραλία ανακοίνωσε ότι έχει ανακαλύψει περισσότερο πετρέλαιο από ό,τι έχει συνολικά το Ιράν, το Ιράκ και η Βενεζουέλα μαζί.Σε συνδυασμό με τον Καναδά και τη Ρωσία, αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος δεν θα χρειάζεται πλέον να προμηθεύεται  πετρέλαιο από τα κράτη της Μέσης Ανατολής.

-Εν τω μεταξύ, ένα μποϊκοτάζ με στόχο την πτώχευση της cabal κυβέρνησης στις Ηνωμένες Πολιτείες επιταχύνεται. Οι αγορές των ΗΠΑ, στο σιτάρι,το ρύζι, το βόειο κρέας και άλλα βασικά προϊόντα περικόπτονται από πολλές χώρες όπως την Κίνα, τη Ρωσία, τη Νότια Κορέα και την Ιαπωνία. Επιπλέον, οι συνεχιζόμενες πυρκαγιές και συντριβές ιδιωτικών αεροσκαφών της Boeing είναι προφανώς μέρος μιας επιτυχημένης εκστρατείας για να κλείσουν οι εξαγωγές του μεγαλύτερου εξαγωγέα των ΗΠΑ.

-Ο θάνατος του Αμερικανού οικονομικού εγκληματία Mark Rich τον έχει εκθέσει ως τον επικεφαλής μιας επιχείρησης που ξεκίνησε τη δεκαετία του 1990 κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Clinton, όπου έχει αντικαταστήσει τα Αμερικανικά αποθέματα χρυσού με ράβδους επιχρυσωμένου βολφραμίου, σύμφωνα με πηγές της Βρετανικής MI-5. Οι περισσότερες προμήθειες χρυσού των ΗΠΑ έχουν ήδη εγκαταλείψει τη χώρα που σημαίνει ότι το δολάριο των ΗΠΑ δεν έχει καμιά υποστήριξη χρυσού στο εσωτερικό των ΗΠΑ. Ο χρυσός προφανώς έχει κλαπεί από τις οικογένειες που κατέχουν το Federal Reserve Board (FED), προκειμένου να αποφευχθεί η χρεοκοπία.

-Η Κινεζική κομμουνιστική κυβέρνηση, εν τω μεταξύ, έχει στηρίξει τις τράπεζες Goldman Sachs στη Νότια Κορέα, σύμφωνα με ένα στέλεχος Ιαπωνικής εταιρίας τίτλων. Σε αντάλλαγμα για τις συνεχιζόμενες διασώσεις αυτού του είδους, ο Obama ως εκπρόσωπος της Αμερικανικής εταιρικής κυβέρνησης, προσέφερε άτυπα τα Νησιά Sandwich (Χαβάη) στην Κίνα, σύμφωνα με μια πηγή κοντά στις οικονομικές διαπραγματεύσεις μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας που έλαβαν χώρα στις αρχές Ιουλίου 2013.Τα νησιά Sandwich μετονομάστηκαν σε Χαβάη λίγο μετά αφού οι ΗΠΑ εισέβαλαν και τα κατέλαβαν το 1900. Η Ρωσία έχει επίσης προσφέρει το νησιά Aleutian, σύμφωνα με πηγές της Ρωσικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (FSB).

-Εν τω μεταξύ, η κίνηση της Ρωσίας για τον έλεγχο της Μέσης Ανατολής και ως εκ τούτου του ενεργειακού εφοδιασμού της Ευρώπης, σε συνδυασμό με την άρνηση του Πενταγώνου να παρέμβει, έχει στείλει κύματα κρούσεως μέσα στους Ευρωπαϊκούς διαδρόμους εξουσίας. Ο πρόεδρος Obama κάλεσε τον Ρώσο πρόεδρο Putin για το θέμα αυτό στις αρχές Ιουλίου, αλλά το μόνο που ο Obama μπορεί να κάνει είναι να "σταυρώνει" τα χέρια του.

-Οι Γερμανοί έχουν υιοθετήσει μια πιο ισχυρή απάντηση στην Ρωσική πετρελαϊκή πολιτική δύναμη με την ραγδαία αύξηση της ηλιακής ενέργειας και επιτρέποντας την πώληση οχημάτων που καταναλώνουν ένα γαλόνι ανά 200 μίλια.

- Βατικανό

Εκτός αυτών που ανέφερα παραπάνω για το Βατικανό:
Ο Πάπας όπως τον βλέπετε δεν κάνει κουμάντο, δεν έχει καμία δικαιοδοσία. Είναι μόνον ένα «σχήμα» το οποίο χρησιμοποιούν με σκοπό να περνούν τα μηνύματα στην ανθρωπότητα. Αυτός που πραγματικά κάνει κουμάντο είναι αυτό που ονομάζουμε «ο Μαύρος Πάπας». Ο «μαύρος Πάπας» είναι αυτός που διευθύνει το Τάγμα των Ιησουϊτών. Οι Ιησουίτες λοιπόν και ο " black Pope” έχουν την απόλυτη κυριαρχία,όχι την ιδιοκτησία, έχει μεγάλη σημασία αυτό!

 Επειδή η Εκκλησία της Ρώμης θεωρείται πρωτότοκη εκκλησία, επειδή ο Χριστός είπε ο Πέτρος είναι εκείνος ο οποίος θα οικοδομήσει όλη την Εκκλησία, ανέκαθεν το Βατικανό θεωρούσε ότι είναι οι μοναδικοί κηδεμόνες του ανθρωπίνου γένους. Έτσι λοιπόν η κυριαρχία όλης της Γης ανήκει στο Βατικανό! Αυτή ήταν και είναι η Παγκόσμια Κυβέρνηση πάντα!

 Το Βατικανό και ιδιαίτερα οι Ιησουίτες, the black pope δηλαδή είναι εκείνοι οι οποίοι κάνουν κουμάντο. Οι μεγάλοι αντίπαλοι που τσακώνονται αυτή τη στιγμή για αυτό που ονομάζεται ανθρωπότητα,είναι η οικογένεια των Δράκων που προανέφερα πιό πάνω και είναι και οι Ιησουίτες του Βατικανού, αυτές είναι οι δύο οντότητες που ερίζουν. Και οι δύο είναι εχθροί της ανθρωπότητας, αλλά πρέπει να εμφανιστεί ένας τρίτος πόλος ο οποίος να ισχυροποιήσει τα δικαιώματα τα δικά σας, τα δικά μου και οποιονδήποτε άλλων ανθρώπων στον πλανήτη.

Ανέκαθεν το Βατικανό θεωρούσε ότι είναι οι μοναδικοί κηδεμόνες του ανθρωπίνου γένους.Αυτή ήταν και είναι η Παγκόσμια Κυβέρνηση πάντα! Το Βατικανό και ιδιαίτερα οι Ιησουίτες.Το Βατικανό και συγκεκριμένα οι Ιησουίτες έκαναν μια ανίερη συμμαχία με τους Ιλουμινάτι, τους Ροδοσταύρους, τους Μασόνους και όλες αυτές τις μυστικιστικές οργανώσεις, να κάνουν αυτοί κουμάντο τον πλανήτη για το Βατικανό αλλά ποτέ μα ποτέ να μην αμφισβητήσουν την επικυριαρχία του Πάπα. Έτσι λοιπόν αυτή είναι η ιερή συμμαχία όλων των μυστικιστικών στοών με το Βατικανό για την επικυριαρχία όλου του πλανήτη.

Ο Πάπας μέσω των Ηνωμένων Εθνών είναι που επιβάλει σε όλον τον κόσμο την επικυριαρχία του. Από εκεί και πέρα αρχίζει ο διαμοιρασμός. Εδώ είναι οι ανατολικοί, εδώ είναι οι δρακονιανοί, εδώ είναι οι Ροθτσάιλντ, εδώ είναι εκείνοι.., κλπ.

Για πολλά χρόνια ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων οι οποίοι εγνώριζαν το πώς έχει γίνει όλη η «λοβιτούρα» δουλέψανε νυχθημερόν, μιλάμε για χιλιάδες ανθρώπους και φτάσανε στο σημείο να αποδείξουν, χρησιμοποιώντας τις νομοθεσίες που υπάρχουν, ότι το Βατικανό το ίδιο έχει παραποιήσει τους κανόνες, έχει υπερκεράσει τους κανόνες της κηδεμονίας και του θεματοφύλακα. Στο αρχικό καταστατικό λέει ότι εάν αποδειχθεί αυτό πρέπει αυτομάτως ο Πάπας να παραδώσει την σφραγίδα της εξουσίας του σε αυτόν που θα αποκαλύψει την απάτη του Βατικανού. Για 800 χρόνια λοιπόν δεν μπορούσε κανένας να το αποδείξει, αλλά αυτό έγινε το 2013! Ένα άτομο του οποίου δεν μας λένε  το όνομά του επί του παρόντος, έστειλε έναν ογκώδη φάκελο στο Βατικανό, αφού είχε καταγράψει και στοιχειοθετήσει όλες αυτές τις ατασθαλίες, οι οποίες ξεκινούν από τη μικρότερη τραπεζούλα του κόσμου, μέχρι τα κεντρικά της Federal Reserve!

Στις 25/2/13 το Ποινικό Δικαστήριο Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων που εδρεύει στις Βρυξέλες καταδίκασε τον Πάπα Βενέδικτο,την Βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ και τον Πρωθυπουργό του Καναδά Stephen Harper,σε 25 χρόνια φυλάκιση για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας (εμπόριο ανθρώπων και σεξουαλική κακοποίηση,ιδίως παιδιών Ινδικής καταγωγής και παγκόσμια οικονομική τρομοκρατία) και δήμευση της περιουσίας του πάπα.Γι'αυτό ο Πάπας παραιτήθηκε,η δε Ελισάβετ εκθρονίσθηκε,αν και τα ΜΜΕ δεν το λένε ακόμα.(http://itccs.org/2013/02/25/guilty/)

Εντός τριών εβδομάδων με την παραίτηση του Πάπα, ένας πράκτορας της CIA παρέδωσε την σφραγίδα του Αγίου Πέτρου στο άτομο το οποίο αποκάλυψε την απάτη. Επομένως, η σφραγίς του Αγίου Πέτρου δεν βρίσκεται πλέον στα χέρια των Ιησουιτών. Βρίσκεται στα χέρια μιας άλλης ομάδος (των Λευκών Ιπποτών) η οποία προσπαθεί να απελευθερώσει το ανθρώπινο γένος από την επικυριαρχία των χιλιάδων ετών! Η ομάδα αυτή που είναι υπεύθυνη, αυτοί έδωσαν τα κριτήρια στους εκλέκτορες του Βατικανού ποιος θα είναι ο επόμενος Πάπας. Αυτοί (οι εκλέκτορες) είχαν σκοπό να εκλέξουν κάποιον Πίτερ (Peter) ο οποίος ήταν μαύρος και ο οποίος ήταν από τη Νότιο Αφρική. Σύμφωνα με τον προφήτη Μαλαχία, μετά την παραίτηση του Βενέδικτου ο επόμενος Πάπας θα είναι ο τελευταίος Πάπας όπου θα ασκεί συνταγματική εξουσία εις τον πλανήτη.

Η ομάδα αυτή λοιπόν καθόρισε ποιος θα είναι ο επόμενος Πάπας ο οποίος θα λειτουργεί σύμφωνα με τις οδηγίες της .Ζήτησε λοιπόν από τον νέο Πάπα Φραγκίσκο,με την δικαιοδοσία που της δίδει η σφραγίδα, να στείλει σε όλα τα κράτη της Γης, τα οποία βεβαίως και τον υπακούν απόλυτα, την 11η Ιουλίου του 2013 μία Αποστολική Επιστολή. Η επικεφαλίδα της οποίας ήταν "Apostolic Letter Issued Motu Proprio of The Supreme Pontum. Transits on the Jurisdiction of Judicial Authorities. Vatican City State & Criminal Matters." Το MOTU PROPRIO σημαίνει ότι είναι μία απόφασις την οποία  έλαβε ο Πάπας αφ' εαυτού και την οποία προώθησε σε όλες τις κυβερνήσεις των χωρών του κόσμου.

Μια Motu Propria είναι η υψηλότερη μορφή νομικής πράξης στον πλανήτη, σύμφωνα με την προέλευση, την επιρροή της και τη δομή του δυτικού ρωμαϊκού κόσμου, ανώτερη από ο,τιδήποτε που θα μπορούσε να εκδοθεί από τα Ηνωμένα Έθνη, το Στέμμα της Μεγάλης Βρετανίας ή από οποιοδήποτε άλλο μονάρχη και από κάθε αρχηγό κράτους και πολιτικού σώματος.

Με αυτή την  "Propio Motu"της 11/7/13 αίρεται η ασυλία όλων των δικαστών, δικηγόρων, κυβερνητικών στελεχών και όλων των φορέων που θεσπίζει η Ρωμαϊκή Κούρια. Όλες οι κερδοσκοπικές εταιρείες έχουν συσταθεί βάσει της Ρωμαϊκής Curia. Την 1η Σεπτεμβρίου του 2013, αυτά τα «πρόσωπα» μπορούν να θεωρηθούν υπόλογα για εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, για τους παράνομους περιορισμούς των ελευθεριών της θείας ενσάρκωση του πνεύματος, για την αποτυχία στη διευθέτηση των λογαριασμών, για τη συνέχιση της δίωξης των ισχυρισμών που έχουν ήδη διευθετηθεί,κλπ. Οποιοσδήποτε κατέχει αξίωμα σε όλο τον κόσμο, βρίσκεται μέσα σε αυτά τα όρια και δεν χαίρει πλέον οποιασδήποτε ασυλίας.Λειτουργεί όμως κάτω από τις εντολές αυτής της ομάδας. (http://manamoyellas.blogspot.gr/2013/09/proprio-motu.html )

Τι ακριβώς κάνει αυτό: Οι επιβήτορες, τα αφεντικά, οι δρακονιανοί, οι Ιλουμινάτοι, οι μασόνοι, όλο αυτό το συνονθύλευμα θα το ονομάσουμε με το όνομα "Ιερατείον". Το "Ιερατείον" είχε δημιουργήσει μερικά στάδια, βαθμίδες στο ρόλο του θεματοφύλακα και είχε δημιουργήσει εταιρίες τη μία πάνω από την άλλη και είχε δώσει αμνηστία σε όλους εκείνους που διοικούσαν τις εταιρίες, δηλαδή η Federal Reserve διοικείται από δω, η Παγκόσμια Τράπεζα διοικείται από κάποιον άλλον, το ΔΝΤ από κάποιον άλλον, η BIS από κάποιον άλλον… (υπάρχουν πολλά οικονομικά εργαλεία,τα αναφέρω περιληπτικά διότι χρειάζεται χρόνια για να εξηγήσει κανένας εν λεπτομερεία τι συμβαίνει σε αυτόν τον πλανήτη). Όλες λοιπόν αυτές οι εταιρίες οι οποίες είχαν αμνηστία από το νόμο, δηλαδή ο δικός σου ο βουλευτής όταν τελειώσει η θητεία του έχει αμνηστία, έτσι δεν είναι; Δεν μπορεί να διωχθεί. Αυτό είναι ένα επίπεδο θεματοφύλακα. Το ίδιο πράγμα μπορεί να συμβεί και με αυτόν που είναι στον Άρειο Πάγο, εάν κάνει ένα οποιοδήποτε λάθος ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου, δεν μπορεί να διωχθεί διότι το έκανε εν ώρα καθήκοντος! Ακόμα και ένας ταχυδρομικός υπάλληλος που μπορεί να κάνει λάθος, διότι ήτανε λάθος εν ώρα καθήκοντος!  Αυτό λοιπόν ονομάζεται «αμνηστία», ονομάζεται corporate veil.

Στις 25/7/2013 ο Πάπας Φραγκίσκος,κατόπιν εντολής της ομάδος που έχει την σφραγίδα του Αγίου Πέτρου,υποχρεώνεται να ανακοινώσει ότι "διαγράφει το παγκόσμιο χρέος"από την 1 Ιουλίου 2013.(http://www.miraclesandinspiration.com/news_the-end-of-economic-slavery-has-arrived.html)Αυτό βέβαια δεν άρεσε στους διεθνείς μεγαλοτραπεζίτες και ζήτησαν παράταση τριών ετών η οποία όμως απερρίφθει απο την ομάδα της σφραγίδας.

Oλα τα παραπάνω δημιούργησαν τριγμούς στο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα,κάτι για το οποίο τα Ελληνικά ΜΜΕ δεν ανέφεραν.Μετά την 1/9/13 υπέβαλαν την παραίτηση τους ο πρόεδρος της FED Ben Bernanke, η Elizabeth A. Duke σημαίνων μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Διοικητών του Ομοσπονδιακού Αποθεματικού Συστήματος και η Υπουργός Εσωτερικής Ασφαλείας (DHS) των ΗΠΑ Janet Napolitano(όλοι τους μέλη της cabal).

Επίσης άπό το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου άρχισαν ορισμένα περίεργα γεγονότα στις ΗΠΑ που σχετίζονται με όσα ανέφερα παραπάνω,όπως το κλείσιμο 19 πρεσβειών των ΗΠΑ για μία εβδομάδα,η ανακοίνωση της τράπεζας HSBC της Αγγλίας προς πρεσβείες και προξενεία,συμπεριλαμβανομένου και του Βατικανού, να μεταφέρουν τους λογαριασμούς τους σε άλλες τράπεζες,η διακοπή του χρηματηστηρίου NASDAQ στις 22/8 για τρεις ώρες ενώ την επομένη 23/8 έπεσε το σύστημα έξη φορές ,με αποτέλεσμα την αναταραχή σε πολλά χρηματηστήρια,όπως Ν.Υόρκης,Τορόντο,Ιρακ,και άλλων. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δυσλειτουργία αυτού του μεγέθους δεν είχε συμβεί ποτέ σε ολόκληρα τα 42 χρόνια της ιστορίας του NASDAQ.

Κατά ειρωνικό τρόπο,οι τεχνολογικοί τιτάνες της Google και Amazon , καθώς και του ομίλου μέσων μαζικής ενημέρωσης, η New York Times , όλοι είχαν παρόμοια διακοπές κατά τη διάρκεια του μήνα Αυγούστου. Είναι πολύ πιθανό αυτές οι άλλες τεχνικές αστοχίες δεν είναι απλώς τυχαίο, αλλά ίσως και μέρος μιας σειράς προειδοποιητικές βολές στην παγκόσμια ελίτ. Θα πρέπει να σημειωθεί, οι επικεφαλής της Google, Amazon και οι New York Times, όλοι έχουν ενεργά μέλη της ομάδας Bilderberg .

-Στις 8/8/13 ο Πάπας Φραγκίσκος στέλνει σε όλα τα κράτη της Γης,την Δεύτερη Αποστολική Επιστολη,με την οποία ζητά για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του ξεπλύματος του βρώμικου χρήματος,της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας και της διάδοσης των όπλων μαζικής καταστροφής.
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/08/the-end-of-economic-slavery-has-arrived-o-papas-diegrapse-to-pag.html

-Στις 23/8/13, ο δημοσιογράφος Ντέιβιντ Γουίλκοκ ανέφερε ότι ο στρατός των ΗΠΑ συνεργάζεται τώρα με την ομάδα χάκερ Anonymous σε μια κοινή προσπάθεια για να ρίξει κάτω  το τραπεζιτικό καρτέλ της Federal Reserve.

-Εν τω μεταξύ, η διεθνής κλίκα (cabal) σε μια πράξη απελπισίας προσπάθησε να ξεκινήσε τον Γ 'ΠΠ από τη Συρία , προκειμένου να αποτρέψει την πτώχευσή της και την υλοποίηση του Παγκόσμιου Νομίσματος. Έχοντας ήδη αποτύχει παταγωδώς να κάνει το ίδιο στο Αφγανιστάν, το Ιράκ, το Ιράν και την Αίγυπτο, η Συρία παρέμένε μία από τις λίγες εναπομείναντες χώρες της Μέσης Ανατολής που ήταν ευάλωτη για τη χειραγώγηση μέσω μια ψεύτικης επίθεσης.

Ωστόσο,ακόμη και με την απειλή του παγκόσμιου πολέμου,είδαμε όλο και περισσότερο  τα κράτη να ενώνονται για να σταθούν άμεσα σε αντίθεση της διεθνούς κλίκας, της οποίας η στήριξη έχει τώρα συρρικνωθεί  σε μόλις οκτώ χώρες,τις ΗΠΑ, τον Καναδά,την Γαλλία,την Μ.Βρετανία,το Ισραήλ,την Τουρκία,την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ. Ένα άλλο σαφές σημάδι είναι ότι το παιχνίδι έχει μετακινηθεί δραματικά. Έχουμε φτάσει στο σημείο όπου σχεδόν το σύνολο του πλανήτη έχει δώσει εντολή ότι πρέπει να αρχίσουμε τη μετάβαση προς έναν κόσμο ειρήνης.

-Κάποιες.. φωτεινές δυνάμεις απέτρεψαν τον Σεπτέμβριο 2013 την επέμβαση των δυτικών στην Συρία και την έναρξη του Γ'ΠΠ,καταρρίπτοντας το τελειότερο μαχητικό αεροσκάφος των ΗΠΑ,το F-22 που είχε απογειωθεί από το Κατάρ και καταστρέφοντας συγχρόνως τέσσερεις πυραύλους τύπου Cruise (ΚΡΟΥΖ) "TOMAHAWK" που εκτοξεύτηκαν από βάση της Αμερικής στην Ισπανία ,εναντίον της Συρίας.Μετά απ'αυτό σχεδόν <εν μία νυκτί> οι πολεμικοί στόλοι των ΗΠΑ,Μ.Βρετανίας και Γαλίας ,απέπλευσαν από την Ανατολική Μεσόγειο για τις βάσεις τους και από τότε ουδείς ξαναμίλησε,μέχρι σήμερα τουλάχιστον,για επέμβαση στην Συρία.Στην περιοχή παραμένει μόνον ο Ρωσικός στόλος για την υποστήριξη της Ρωσίας.

-Μετά λίγες μέρες ο πρόεδρος των ΗΠΑ Barac Obama,ανακοίνωσε ότι <η αυτοκρατορία της Αμερικής> τελείωσε!!!

-Ο γνωστός δημοσιογράφος Ben Fulford  που ζεί στην Ιαπωνία σε συνέντευξη του στις 7/10/13 αναφέρει:

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχασε μια διεθνή προθεσμία πληρωμής στις 30 Σεπτεμβρίου και της δόθηκε παράταση μέχρι τις 17 Οκτωβρίου για να βρει τα χρήματα ή αλλιώς να κηρυχθεί σε πτώχευση.Πριν μία εβδομάδα  ο Υπ.Εξωτερικών John Kerry μαζί με τον Υπ.Άμυνας Chuck Hagel ήταν στην Κορέα και την Ιαπωνία λεηλατώντας τα χρήματα των τοπικών ολιγαρχών, προκειμένου να προσπαθήσουν να σώσουν την κυβέρνηση. Ήταν σε θέση να πάρουν αρκετά χρήματα για να μπορέσουν να μισθοδοτήσουν 400.000 εργαζομένους πολίτες του Πενταγώνου, αλλά αυτά τα χρήματα δεν αρκούν για να αποφύγουν την πτώχευση.

Υπάρχει ένα ανθρωποκυνηγητό που συνεχίζεται τώρα για βασικούς ηγέτες της κλίκας (cabal) οι οποίοι είναι γνωστό ότι εμπλέκονται στον τομέα της πυρηνικής τρομοκρατίας, του αδιάκριτου βιολογικού πολέμου και σε άλλες προσπάθειες για να σκοτώσουν το 90% της ανθρωπότητας και να προετοιμάσουν για 1.000 χρόνια το φασιστικό Ράιχ.Όσοι έχουν μελετήσει την πραγματική  ιστορία,γνωρίζουν πολλά από τα ονόματα όπως τον David Rockefeller,τον Henry Kissinger, τους George Bush πρεσβύτερο και νεώτερο, τον Tony Blair, τον Benjamin Netanyahu, την οικογένεια Rothschild και άλλους. Λιγότερο γνωστοί είναι τα φασιστικά αφεντικά της μυστικής στοάς P2, όπως ο Marco Di Mauro και ο Giancarlo Bruno.

Οι άνθρωποι πρέπει επίσης να καταλάβουν ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν ένα παγκόσμιο δίκτυο με πάνω από 1 εκατομμύριο πράκτορες, οι οποίοι εργάζονται για να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωτικό στυλ Βαβυλωνιακής παγκόσμιας δικτατορίας. Πολλοί από αυτούς μπορεί να χαρακτηριστούν ως Ταλμουδιστές Εβραίοι (σε αντίθεση με το Τορά) που παρακολουθούν τακτικά λειτουργίες σε συναγωγές και πιστεύουν ότι οι άλλοι άνθρωποι είναι βοοειδή. Θα πρέπει να αφαιρεθούν από όλες τις θέσεις της κυβέρνησης και των μέσων ενημέρωσης μέχρι ένα διεθνές δικαστήριο να διαχωρίσει την ήρα από το στάρι.

Η κορυφαία πληρεξούσια κυβέρνηση της κλίκας(cabal) περιλαμβάνει τον πρωθυπουργό David Cameron του Ηνωμένου Βασιλείου, το πρωθυπουργό Stephen Harper του Καναδά, τον εταιρικό πρόεδρο των Η.Π.Α. Barack Obama, τον επικεφαλής του ΟΗΕ Ban Ki Moon και τον ηγέτη της σκλαβωμένης Ιαπωνικής κυβέρνησης Shinzo Abe.

Σε στρατιωτικούς και στρατηγικούς όρους, ο καλύτερος τρόπος για να τελειώσει η τρομακτική κυριαρχία τους θα είναι να καταληφθούν ή να καταστραφούν η έδρα της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών(BIS) στη Βασιλεία της Ελβετίας, τα 12 Υποκαταστήματα του Federal Reserve διοικητικού συμβουλίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η Τράπεζα της Αγγλίας, η Τράπεζα της Ιαπωνίας και η διεθνής έδρα του Ταμείου Montery.Είναι επίσης ένα έμπρακτα αποδείξιμο γεγονός ότι το ιδιωτικό τραπεζικό καρτέλ που επικεντρώνεται στην BIS έχει ενεργήσει σαν μια μαύρη τρύπα που ρουφάει τον πλούτο και τη ζωτική δύναμη από την ανθρωπότητα και τον πλανήτη.

Εάν το μονοπώλιο του ελέγχου τους στην κατανομή των χρημάτων ληφθεί από αυτούς και επιστραφεί στους ανθρώπους, η ανθρωπότητα θα γίνει ελεύθερη και ευημερούσα.

-Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε η πίεση στην μαφία (cabal) να αυξηθεί σταθερά μέχρι η ανθρωπότητα τελικά να απελευθερωθεί.

Τελειώνοντας θέλω να αναφέρω τα χαρακτηριστικά λόγια του 28ου Προέδρου των ΗΠΑ W.Wilson (1913-1921),αναφορικά με το τραπεζιτικό σύστημα:

<Υπάρχει μία σκοτεινή δύναμη τόσο οργανωμένη,τόσο λεπτή,τόσο προσεκτική,τόσο διασφαλισμένη,τόσο πλήρης και τόσο κυρίαρχη,που καλά θα κάνουν να προσέχουν όσοι μιλούν εναντίον της>.




ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Στόν κύριο Ray C. Damn,όπως προανέφερα,δόθηκε η δικαιοδοσία όλων των περιουσιακών στοιχείων που υπάρχουν στον πλανήτη. Όταν διαπιστωθεί ποιές είναι οι αρχές αυτού του κινήματος, θα καταλάβουμε πως έρχεται η απελευθέρωση του ανθρώπινου γένους η οποία απαραιτήτως πρέπει να αρχίσει με την απελευθέρωση του Ελληνισμού. Χωρίς αυτή την απελευθέρωση η ανθρωπότητα δεν έχει ελπίδα.  Όχι απλώς δεν έχει ελπίδα αλλά εάν δεν απελευθερωθεί ο Ελληνισμός δυστυχώς δεν θα είναι καλά τα νέα για τα υπόλοιπα γένη που κατοικούν σε αυτόν τον πλανήτη.

Η ανατολή αρχίζει απ'την Ελλάδα , συνεχίζει ο Ηλιος την πορεία του  στήν Ευρώπη και δύει στην Αμερική. Αυτό λοιπόν είναι σαν ένα τόξο το οποίο πρέπει να κάνει την διαδρομή του και να επανέλθει εκεί απο όπου ξεκίνησε αρχής γενομένης από την Ελλάδα. Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους.

 Δέν είναι τυχαίο ούτε χρονολογικά. Δέν είναι τυχαίο ούτε οικονομικά. Δέν είναι τυχαίοι οι άνθρωποι του οργανισμου EI-END που ενεπλάκησαν σε όλη αυτή τη διαδικασία όσων αφορά τον Ελληνισμό. Τίποτα απολύτως δεν είναι τυχαίο.

11/10/2013                                                                        
                                                                                      ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                                       ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΞ εα


ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

- Ομιλίες του Προέδρου και του εκπροσώπου τύπου του Συμβουλευτικού Οργανισμού EI-END κ.κ ΕΜ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ και ΑΝΤ.ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ

-ΒΙΝΤΕΟ http://www.youtube.com/watch?v=5naVn_4hmf4&feature=share

-ΒΙΝΤΕΟ για την B.I.S http://www.youtube.com/watch?v=2p_AD6AaFmc#t=453

-http://endpatras.wordpress.com/

-http://www.unoitc.org/

-http://www.unoitc.org/index.html

-http://avalon.law.yale.edu/20th_century/decad047.asp

-http://volcanotimes.blogspot.gr/2013/10/h-bis.html#more

-http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/07/1-9-2897-telos-h-asylia-twn-dynastwn-epikyriarhwn-toy-planhth.html

-http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/10/bomba-nesara-sthn-amerikh-erhontai-syllhpseis-papa-basilissas-ag.html

-http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/02/na-giati-paraiththhke-o-papas-25-hronia-fylakh-gia-genoktonia-ma.html

-http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/09/2882013-end-3-4.html

-http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/08/the-end-of-economic-slavery-has-arrived-o-papas-diegrapse-to-pag.html

-http://www.miraclesandinspiration.com/news_the-end-of-economic-slavery-has-arrived.html

-http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/08/the-end-of-economic-slavery-has-arrived-o-papas-diegrapse-to-pag.html

-http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/10/enhmerwsh-apo-ton-ben-fulford-7-10-2013.html

-http://manamoyellas.blogspot.gr/2013/09/blog-post_5456.html