Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Προγραμμα εγγραφής Βυζαντινής Μουσικής Δωρεάν από το Πανεπιστημιο Αθηνών




Αγαπητοί κύριοι/κυρίες,

Σας ενημερώνω για το λογισμικό Βυζαντινογράφος 2.0 (για την Συγγραφή της Βυζαντινής Μουσικής Σημειογραφίας στον H/Y), ότι διατίθεται δωρεάν, προς την καλύτερη ανάπτυξη και διάδοση της Βυζαντινής μουσικής παραδόσεώς μας και μπορείτε να το αποκτήσετε από την παρακάτω ιστοσελίδα. Οποιοδήποτε σχόλιο ή ερώτησή σας είναι αποδεκτή.

http://www.di.uoa.gr/~gbelis

Με εκτίμηση

Γκεζερλής Βελισσάριος

Δρ. Πληροφορικής, ΕΚΠΑ

Κατασκευαστής “Βυζαντινογράφου 2.0”

gbelis@di.uoa.gr



(μπορείτε να λάβετε το πρόγραμμα και τις οδηγίες και στην εναλλακτική δνση >>
http://www.agioros.com/byzantinografos2_0.zip

To 1821 με ψεύδη στην Σειρά του ΣΚΑΥ, για να ΞΥΠΝΑΜΕ

από email που μόλις έλαβα

Η «νέα» ιστορία του ΣΚΑΪ εντός και εκτός εισαγωγικών
Στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ υπάρχουν οι περιλήψεις των επεισοδίων της σειράς 1821 που παρουσιάζεται η ιστορία όπως την αντιλαμβάνεται ο ΣΚΑΪ η «Υψηλή Πύλη» και τα αφεντικά τους.
* Επειδή στα ψιλά γράμματα και τις λεπτομέρειες κρύβονται «αλήθειες» και προθέσεις, οι εθνομηδενιστές αποκαλύπτονται από τα ίδια τους τα κείμενα.
Στην περίληψη του 4ου επεισοδίου μεταξύ άλλων διαβάζουμε
[……. Η ολοκληρωτική καταστροφή της και ο αντίκτυπος της «Σφαγής της Χίου» στη διεθνή κοινή γνώμη είχε ως συνέπεια οι ξένες κυβερνήσεις να αλλάξουν σταδιακά στάση……..]
Στην περίληψη του 3ου επεισοδίου μεταξύ άλλων διαβάζουμε
[…….Η επικράτηση των Ελλήνων στην Πελοπόννησο κλείνει με την άλωση της Τριπολιτσάς, το πιο βίαιο επεισόδιο της εξέγερσης που καταλήγει στη σφαγή του μεγαλύτερου μέρους του μουσουλμανικού πληθυσμού της πόλης……]
ΣΧΟΛΙΑ
- Παρατηρούμε ότι η φράση [«Σφαγής της Χίου»] που αναφέρεται σε σφαγή Ελλήνων βρίσκεται μέσα σε εισαγωγικά ( που σημαίνουν αμφισβήτηση του γεγονότος )
- Αντιθέτως η φράση [σφαγή του μεγαλύτερου μέρους του μουσουλμανικού πληθυσμού] που αναφέρεται σε σφαγή Τούρκων, είναι εκτός εισαγωγικών ( που σημαίνει την αποδοχή του γεγονότος )
* Είναι προφανές ότι οι συγγραφείς της ΝΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ γνωρίζουν πολύ καλά την Ελληνική γλώσσα ( παρά την βαρβαρική τους συνείδηση ).
Αυτά τα εισαγωγικά ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ προθέσεις, για όσους εξακολουθούν να θέλουν και να μπορούν να βλέπουν τι έρχεται.
** Ίσως ήρθε και η ώρα μαζικής αντίστασης – αποσύροντας τις καταθέσεις μας από την «Εθνική» τράπεζα, χορηγό της εκπομπής.