Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Πρόδρομος Αθως: Το Ισλάμ , η κλοπή, και ο Αντίχριστος στις ημέρες των Χριστουγέννων που καταφθάνουν.


Βίντεο Γαλλικής τηλεοράσεως για την εξάπλωση του Ισλάμ την Γαλλία.


    Στο βίντεο κάποιος ιμάμης λέει:  H Ρώμη θα πέσει όπως έπεσε η Κωνσταντινούπολη.
Αργά ή γρήγορα η Δύση θα καταλάβει ότι η μόνη διέξοδός της είναι να επαναφέρει την μυστική πνευματική ζωή στους πολίτες της. Η Εκκοσμίκευση που έφερε η Καθολική Εκκλησία διέλυσε την πνευματικότητα των Ευρωπαίων χριστιανών και τους έκανε ξένους από τον Χριστό. Το μέλλον μας από τον δρόμο που πήραμε δεν είναι καλό.
Τέσσερις πλέον δρόμοι υπάρχουν που οδηγούν ή στην σωτηρία ή στην καταστροφή και τον μεσαίωνα.

1) Γενικός πόλεμος που θα εξαθλιώσει τους πάντες.
2) Σταδιακή μουσουλμανοποίηση της Ευρώπης, όπως αναλύεται στην άνω ταινία της Γαλλικής τηλεοράσεως.
3) Δράση της Νέας Εποχής μέ εισαγωγή ενός "πνευματικού ηγέτη" σε εισαγωγικά που θα αποτελειώσει τον κόσμο, εισάγοντας το σκοτάδι στις καρδιές (=διάβολο).
4) Επιστροφή στις ρίζες της Ορθοδόξου Πίστεως, επανευαγγελισμός του Δυτικού κόσμου.

Οι θεοφώτιστοι πατέρες λένε οτι δεν έφτασε ακόμη η εποχή του Αντιχρίστου, αυτά που παρατηρούμε είναι οι πρόδρομοί του. Το σχέδιο του Θεού είναι ότι θα γίνει ο μεγάλος πόλεμος και μετά πάλι η Ελλάδα θα είναι ο το φιτίλι που θα ανάψει την φλόγα της Ορθής Πίστεως (=Ορθόδοξη Εκκλησία) στους ανθρώπους  γεννώντας έναν νέον Ευρωπαίο ηγέτη άνθρωπο του Θεού με κέντρο και πάλι την Κωνσταντινούπολη. Ας προσπαθήσουμε να γνωρίσουμε Τον Θεό και να Τον κάνουμε κτήμα μας, και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε, πρέπει να χαιρόμαστε, (και το κάνουμε βεβαίως) που ευδόκησε ο Αγιος Θεός να γεννηθούμε σε μία καταπληκτική χώρα με παράδοση 5000 χρόνων Σοφίας και Πίστεως, από την αρχή του ιστορικού κόσμου. Βέβαια έχουμε και τα ελαττώματά μας ώς εμπορικός λαός: Οι κλέφτες αφθονούν σε αυτή τήν χώρα και ξαφνικά μας εξοργίζουν! Αλλά αυτό είναι δεδομένο τόχει η φυλή, μην ξεχνούμε επίσης οτι ένας κλέφτης μπήκε πρώτος στον παράδεισο και ένας βεβαίως χάθηκε.  Στη  χώρα μας έχουμε όλα τα εργαλεία για να κάνουμε εγώ, εσύ ,ο δίπλα μας την αλλαγή και να μετανοήσουμε σκύβοντας στο πετραχήλι του ταπεινού ιερέα διαγράφοντας τις κλεψιές. Και να μετατρέψουμε αυτό το χάρισμα από ελάττωμα σε προτέρημα, με το εμπόριο, την κλοπή γνώσεων, την κλοπή της αρετής. Άλλωστε η μεγαλύτερη κλοπή της Ιστορίας ειναι η ευλογημένη κλοπή Του Χριστού απο το Εβραϊκό έθνος (Οι εβραίοι αρχίζουν να καταλαβαίνουν τι έγινε και βαπτίζονται σιγά-σιγά).
   Τώρα που έρχονται οι γιορτές ας κάνουμε αυτό το δώρο στην καρδιά μας, που την έχουμε έρημη από την παρουσία Του Αγίου Θεου. Ας παρακαλέσουμε την Αγία Μητέρα Του και τον Άγιο-Αγία προστάτη που έχουμε ο καθένας μας, με το όνομά του-της που φέρουμε, να μας βοηθήσει και να μας δείξη τον δρόμο. Μην απελπιζόμαστε ούτε να ακούμε τις μαριονέτες-καραγκιόζηδες από τις τηλεοράσεις,
   Έτσι θα γεννηθεί ο Χριστός στην καρδιά μας, αν βρεί μία απλή φάτνη.

Καλές Γιορτές.
Δεκέμβριος 2013 Καρυές Αγίου Όρους.
μ. Πρόδρομος Γρηγοριάτης.