Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Η θυσία ενός αγωνιστή που αγαπούσε την Χώρα μας και τον αγαπούσε η Χώρα.


Τρία χρόνια πέρασαν από την δολοφονία του Σωκράτη και το φίμωμα του plog "troktiko" λόγω των απειλών που δέχτηκαν και δέχεται συνεχώς η ομάδα του. 
Η τακτική του "σοκ και δέος" έκανε καλά την δουλειά της βάζοντας στο πάγο του φόβου ότι πιο υγιές υπήρχε εκείνο τον καιρό. Στην αρχή ακριβώς της επερχομένης κρίσεως το 2010. 

Η εκτέλεσή του έγινε από την οργάνωση "Σέκτα Επαναστατών", η οποία δημιουργήθηκε λίγους μήνες πριν πέσει η κυβέρνηση Καραμανλή με τρία χτυπήματα έως τον Ιούνιο 2009, συμβάλλοντας στην πολιτική ανωμαλία και στην πτώση της τότε κυβερνήσεως, ετοιμάζοντας την επέλαση των μνημονιακών ανθρώπων made in USA. Ποιος μπορεί να ξέρει τι ξενοκίνητοι πράκτορες βρίσκονται πίσω από αυτήν την οργάνωση, επειδή δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι είναι Έλληνες αυτοί οι αλήτες. 

Το τέταρτο και τελευταίο χτύπημα έγινε απο  την δαιμονική αυτή οργάνωση εναντίον του Σωκράτη, για εκφοβισμό κάθε ελεύθερα σκεπτόμενου δημοσιογράφου και το κλείσιμο του "troktiko", ώστε να περάσουν εύκολα τα μνημόνια και να ξεπουληθεί  η χώρα μας. Η Σέκτα Επαναστατών έκτοτε εξαφανίστηκε.. Η χώρα έπεσε σε μεγάλη δίνη και ενώ περίμενε κανείς να ξεσηκωθούν οι λεγόμενοι "επαναστάτες" και να καεί το σύμπαν, όλα αυτά τα ανθρωπάρια ξαφνικά σίγησαν. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Αυτή ήταν η επανάστασή τους, να κάψουν την Αθήνα τότε με την υπόθεση Γρηγορόπουλου, την χώρα με τις φωτιές, να ρίξουν με τις απειλές την κυβέρνηση Καραμανλή που προσπαθούσε να εκμεταλευτεί τον Ρωσικό παράγοντα στην υπόθεση των πετρελαίων, των αγωγών, κλπ., να φιμώσουν τελικά κάθε αντίθετη φωνή.

Η εργασία του Σωκράτη στο "troktiko" ανέβασε αυτό το blog σε νούμερο ένα στον κόσμο με επισκεψιμότητα που έφτασε τους 1,5 εκατομμύρια επισκέπτες την ημέρα (!) , κατά την googleμε διάφορα 1000% από το δεύτερο!

Δυστυχώς όμως μείναμε με την ανάμνηση του Σωκράτη, και την ανάμνηση του "troktiko" βλέποντας να εκτελούνται τα σχέδια των "ειδικών" που αποφάσισαν οτι θα σώσουν την χώρα, με πετρέλαια που λέγαν πως δεν υπήρχαν, και με ψέματα οτι με τα μνημόνια θα έλθει ανάπτυξη, και σωτηρία. Ο καλός μας λαός τους πίστεψε και έκανε και κάνει υπομονή αλλά μέχρι πότε; Ευχόμαστε να ξαναλειτουργήσει το "troktiko" ακόμα πιο δυνατό και με μεγαλύτερη πλέον κληρονομιά και αξία: Tην θυσία του Σωκράτη. 

Οι καιροί που έρχονται ειναι δύσκολοι πλέον, θα προσπαθήσουν τα δέσουν τον κόσμο με τις ηλεκτρονικές χειροπέδες του φακελώματος και των ηλεκτρονικών καρτών για να τον ξεζουμίσουν. Aς επλίσουμε το "troktiko" να τους ξεφωνίσει διεθνώς ανατρεποντας τα σχέδιά τους. Η Ευχή Της Παναγίας, προστάτιδος της ευλογημένης χώρας μας, θα τους συνοδεύει, όπως και οι προσευχές του Σωκράτη απο τον Ουρανό. 
Καλή δύναμη στην ομάδα του "troktiko".
Ο Θεός θα σας προστατεύει.

Μοναχός Πρόδρομος ( Κωστ. Τζιντζής)
Καρυές Αγιου Ορους. (http://agioros.blogspot.gr/)

η πρώτη νέα Ανάρτηση του "troktiko" http://www.youtube.com/watch?v=0aiOlo_irwI&feature=player_embedded