Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Κλέφτες παντού κλέφτες

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕΣΩ “ΑΓΟΡΑΣ” ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 20, 2013

ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ!

Ξεπλένεται μαύρο χρήμα, χρήμα που πιθανά να προέρχεται από μίζες, λαθρεμπόριο και άλλες εγκληματικές δραστηριότητες, απλώς και μόνο αγοράζοντας μετοχές από εφοπλιστές!

Είναι τρομερό και εξοργιστικό. Το χειρότερο όλων όμως, είναι ότι ανοίγουν διάπλατα το παραθυράκι σε πολιτικά πρόσωπα, αυτοδιοικητικούς, κρατικούς λειτουργούς κλπ να ξεπλύνουν ότι μίζα έχουν πάρει καταργώντας στην ουσία το “Πόθεν Έσχες”!

Και ενώ το αποχαυνωμένο πλήθος κοιτάζει την δράση του παρακράτους, ο Στουρνάρας βρίσκει την ευκαιρία να περάσει στα “ψιλά” αυτό το ανοσιούργημα. Αυτή την αβάντα στην διαπλοκή, την διαφθορά που κατατρώγει την πατρίδα. Εμείς δεν θα σταματήσουμε να φωνάζουμε, όσο έχουμε φωνή. Αυτοί που σιωπούν ας χαρούν το αντίτιμο που θα το πληρώνουν οι επόμενες γενιές.

Κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή διάταξη με την οποία απαλλάσσονται οι υπόχρεοι σε δήλωση περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες) της υποχρέωσης να δηλώνουν μετοχές ναυτιλιακών εταιρειών.
Σημειώνεται πως υπόχρεοι για δήλωση «πόθεν έσχες», είναι ο πρωθυπουργός, οι πολιτικοί αρχηγοί, οι βουλευτές, οι υπουργοί, γενικοί γραμματείς υπουργείων, γενικοί διευθυντές και διευθύνοντες σύμβουλοι των ΝΠΙΔ του Δημοσίου, οι δήμαρχοι, οι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί, οι μέτοχοι των εταιρειών μέσων ενημέρωσης και οι δημοσιογράφοι.
Η διάταξη περιλαμβάνεται σε τροπολογία που επισυνάπτεται στο νομοσχέδιο για την απελευθέρωση της αγοράς των υπεραστικών συγκοινωνιών.
Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση του νομοσχεδίου, η διάταξη εξομοιώνει τους εφοπλιστές και τους απλούς μετόχους των ναυτιλιακών εταιρειών, (που δεν είναι υπόχρεοι σε δήλωση πόθεν έσχες) και τους ως άνω δημόσιους λειτουργούς, σε ό,τι αφορά την κτήση ναυτιλιακών μετοχών – κάτι που σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση της ρύθμισης, είναι «θεμιτό και σύμφωνο με την αρχή της ουσιαστικής ισότητας».
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πως υποτάσσουμε ένα έθνος. στην σημερινή εποχή.

ΤΟ 4ο ΡΑΙΧ Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ