Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

(Ανοικτή επιστολή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα.)

Άγιον Όρος Καρυές 21.7.2018 
 ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ  
Κυριε υπουργέ,
        Μετά από τις ανακοινώσεις του υπουργείου σας περί αμέσου εκδόσεως ηλεκτρονικής ταυτότητας με βιομετρικά στοιχεία, η οποία θα είναι μάλιστα και υποχρεωτική για όλους τους Έλληνες, θα θέλαμε να ενημερώσουμε εσάς και όλον τον κόσμο για τους προβληματισμούς και τις επιφυλάξεις μας ώστε νομικά και διοικητικά να μην αιφνιδιαστείτε από την άρνηση παραλαβής της εκ μέρους μας και των προβλημάτων που θα προκύψουν.
       Ως μοναχοί του Αγίου Όρους, εδώ και δύο δεκαετίες από τα χρόνια του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, παρακολουθούμε με προσοχή τα βήματα που γίνονται για την εφαρμογή των νέων τεχνολογιών στην ζωή μας. Με ανακοινώσεις, ομιλίες, δημοσιεύσεις ενημερώνουμε για την επερχόμενη σκοτεινή δικτατορία της Νέας Εποχής που καταπίνει τον κόσμο και την πατρίδα μας. Διαμαρτυρηθήκαμε για τους κινδύνους της άνευ όρων, Ευρωπαϊκής ενοποιήσεως, την συνθήκη Σεγγεν που μας γέμισε μετανάστες (ημερίδα του τοτε Δημητριάδος Χριστοδουλου εις Βόλο το 1997), για τις ετικέτες που καθιερώθηκαν αρχικά σε όλα σχεδόν τα προϊόντα με δαιμονικά σύμβολα «barcode και 666 (Επισν. έτους 2001), για το ψηφιακό σύστημα «Η.ΔΙ.ΚΑ.» που διασυνδέει όλη την δημόσια διοίκηση και εμπεριέχει τον 666 (Επισν. έτους 2010), για τις ηλεκτρονικές κάρτες πολιτών και προς τον τότε υπ οικ. Κ. Βαρουφάκη (Επισν. έτους 2015). Όλα εις ώτα μη ακουόντων.
      Ο περιορισμός της ελευθερίας είναι ο μεγάλος κίνδυνος που ελλοχεύει, από την εφαρμογή της τεχνολογίας των υπολογιστών στην ζωή μας. Εμείς ως μοναχοί γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει περιορισμός της ελευθερίας, επιλέξαμε την ζωή αυτή η οποία όμως οδηγεί σε αγιασμό όταν κανοναρχείται από τον Θεό και ανθρώπους του Θεού.
     Όμως οι περιορισμοί της ελευθερίας των πολιτών, εν ονόματι του φόβου της φοροδιαφυγής και της απολύτου επιβολής των νόμων με τέτοια απόλυτα μέσα ελέγχου, θα οδηγήσουν σε μαρτύρια τους πολίτες. Η Ιστορία μας δείχνει πόσο πόνο και θάνατο γέννησε ο Κομουνισμός, ο Χιτλερισμός, η Τουρκοκρατία, κλπ.
     Ο δυτικός κόσμος έχει ξεφύγει από την Αλήθεια του Ευαγγελίου, οι κρατούντες στην ΕΕ άλλα και στην χώρα μας δηλώνουν άσχετοι με την πίστη στον Χριστό, θεωρούν ως πρόοδο την εισαγωγή ηλεκτρονικών δεσμών στην κοινωνία, επιβραβεύουν με νομοσχέδια βδελυκτές ανηθικότητες έως και αυτής της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλους, αυτόματα διαζύγια, εκτρώσεις, διακοπή προσευχής και εκκλησιασμού στα σχολεία, απαγόρευση των εικόνων στα δημόσια κτίρια, καύση των νεκρών και πολλά ακόμη.
    Κ. Υπουργέ θα θέλαμε να σας επισημἀνωμε ότι ως ορθόδοξοι χριστιανοί δεν μπορούμε να παραλάβουμε μια τέτοια ταυτότητα διότι το ευαγγέλιο στο οποίο πιστεύουμε και εφαρμόζουμε μας προειδοποιεί για την έλευσή της από αντίχριστες δυνάμεις του κακού και μας προειδοποιεί για τα επερχόμενα για όσους θα λάβουν ένα τέτοιο μέσον απαραίτητο για κάθε συναλλαγή το οποίο θα έχει ονόματα ή αριθμούς-σύμβολα ή τις εικόνες των Θηρίων που αρνούνται και αντιμάχονται κάθε τι που έχει Χριστό στην ζωή μας.
    Ζητούμε λοιπόν την μη εφαρμογή ενός τέτοιου μέσου που περιορίζει τις ελευθερίες μας και πλήττει την συνείδησή μας αλλά και τις επερχόμενες γενεές. Εάν θέλουν κάποιοι να παραλάβουν ηλεκτρονικές κάρτες με τα βιομετρικά τους στοιχεία σε microchips ας το κάνουν, ακόμα αν θέλουν θα μπορούν και να τα εμφυτευσουν ευκολότατα πλέον μέσα τους (βλ. Σουηδία) το λέει η αγ Γραφή 2000 χρόνια πριν. Κ. Υπουργέ, εμείς ως χριστιανοί δεν μπορούμε να δεχθούμε αυτή την επιβολή, με ότι αυτό συνεπάγεται για μας. Εγείρεται θέμα συνειδησιακό, καταπιέζονται τα θρησκευτικά μας πιστεύω.
     Υπηρετήσαμε την πατρίδα, βάλαμε πένθιμα ράσα και βγήκαμε στην έρημο για νηστεία και προσευχή. Δεν σας ζητήσαμε τίποτε, ούτε μισθό, ούτε εξυπηρετήσεις και βρήκαν τώρα εσάς, σας δέσανε με υπογραφές μνημονίων και σας αναθέσανε να μας φορτώσετε όλους με έναν microcotroler που θα ενημερώνει τους servers τους με κάθε προσωπικό μας στοιχείο;
    Αυτή η ανοικτή επιστολή όπως και αυτή του 2010 προς τον τότε υπουργό (επισυνάπτεπται) είναι τεκμήρια για να καταφύγουμε στην νομική οδο για την απαλλαγή μας αν χρειαστεί.
   Απο την εποχή του Χριστού οι χριστιανοί βάλλονται πανταχόθεν. Επειδή πιστεύουν στον Αληθινό Θεό.
   -Στην χώρα μας αν είσαι μουσουλμάνος μετανάστης, επιδοτείσαι με μηναίο εισόδημα δωρεάν σπίτι, ρεύμα και νερό.
    -Στην χώρα μας αν κρατάς ελληνική σημαία και υποστηρίζεις τις παραδόσεις και τον τόπο σου, χαρακτηρίζεσαι εθνικιστής και φασίστας.
   -Στην χώρα μας οι βουλευτές δεν πληρώνουν φόρους, συνταξιοδοτούνται άμεσα, δεν διώκονται. Λόγω κομματικής πειθαρχίας αναγκάζονται εβιαστικά και ψηφίζουν νομοσχέδια που οδηγούν σε αυτοκτονίες (=Μνημόνια), διαλύουν τις οικογένειες (=Αυτόματο διαζύγιο), κανουν εύκολη την έκτρωση (=νομιμοποιηση των αμβλώσεων). Η ευθύνη τους, οσων τα ψήφισαν, ενωπιον του Θεου ειναι μεγάλη και η τιμωρία τους ολέθρια, αν δεν μετανοήσουν.

   Οχι κύριε υπουργέ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.
 
    Γνωρίζουμε ότι στην Ευρώπη, Βρετανία, Αυστραλία, Φιλαν δία, Νορβηγία δεν παίρνουν ηλ. ταυτότητες και στην Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία, Ολλανδία και είναι προαιρετικές. Σέβονται την ελευθερία των πολιτών των, δεν τους θεωρούν καταζητουμενους προς παρακολούθηση.
    Θα μας καταντήσετε, μέσα στην χώρα μας να ζητούμε προστασία αντιρατσιστικών νόμων, όπως κάνουν οι Ιεχωβαδες αρνούμενοι να πάρουν όπλα στον στρατό.
    Είναι τα νέα μαρτύρια των Χριστιανών. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα γίνει τίποτε από όλα αυτά. Είναι στο χέρι σας.
    Κλείνοντας κ Υπουργέ σας παραθέτουμε ένα μικρό απόσπασμα απο τις προφητικές νουθεσίες του Αγίου των ημερών μας, του π. Παϊσίου απο βιβλίο που εκδόθηκε το 1996.
    «Επέβαλαν (και θα επιβάλλουν) στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος, τόσο μεγάλο που, όχι μόνον να μη μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε» με αυτό καταφέρνουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλλουν στο λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων. Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν το λαό να αγανακτήσει. Και τι θα πετύχουν με αυτό; Ακούστε: Ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ, παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα Θα λένε: Έχετε δίκιο που διαμαρτύρεσθε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν» για να μη σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κτλ. πρέπει να αποδεχθείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου. Έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοί είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοί οι φοροφυγάδες. Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις. Με όλα αυτά μας αποπροσανατολίζουν για να μπορέσουν με πολύ εύσχημο τρόπο και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί να μπουν στο σπίτι μας. Να γνωρίζετε ότι θα ασκήσουν πιέσεις με πολλούς τρόπους, ιδιαίτερα στους πολιτικούς μας άρχοντες. Εμείς όμως ας μη βλέπουμε τους δικούς μας πολιτικούς, αλλά αυτούς που τους τα επιβάλλουν από το παρασκήνιο με τη βία, ύπουλα και εξαπατώντας τους». (το ανωτέρω απόσπασμα ειναι από το βιβλίο «Σκεύος εκλογής», έκδοση 1996, σελ. 421) 

Μον Πρόδρομος Γρηγοριάτης 63086 Καρυές Αγίου Όρους

===========================================
Επισυνάπτονται παλαιότερες σχετικές δημοσιεύσεις μας επί του θέματος
 με χρονική σειρά απο το 2001 εώς το 2015.
 ===========================================
 Ιούνιος 2001 

 BAR CODE στις ετικέτες προιόντων και σχέση του με τον αριθμό 666 Συσχέτισις σε ψηφιακό επίπεδο: "Απλοποίηση της Γ' μελέτης της Μονής Οσίου Γρηγορίου" Με την βοήθεια τεχνικών, που έγραψαν πρόγραμμα "κώδικα μηχανής" για μηχάνημα ανάγνωσης, διαβάσαμε προσεκτικά τις διάφορες εργασίες ελλήνων και ξένων μελετητών σχετικά με την συσχέτιση 666 με bar code.…   Ολο το κείμενο εδω: >>>>>  http://orthodox-watch.blogspot.com

 Ιούλιος 2010 
     Ανοικτή επιστολή προς το Υπ. Εσωτερικών.
     Σύμβολα που ταπεινώνουν την Ελλάδα εκ των έσω.
 Πολύς λόγος γίνεται τον τελευταίο καιρό σχετικά με το ζήτημα του υποχρεωτικού πλέον ΑΜΚΑ, της σχεδιαζόμενης κάρτας του Πολίτη και ίσως της ηλεκτρονικής κάρτας ταυτότητος..........
                        Ολο το κείμενο εδω: >>>>https://www.hellenicparliament.gr

Φεβρουάριος 2015 
 Κάρτα του πολίτου.
Μία απαράδεκτη απόφαση της Κυβέρνησης.
Στην κατάσταση με τα μεγάλα χρέη που έχουν οδηγήσει εσκεμμένα τους Έλληνες, αυτό που λείπει πλέον είναι η συστηματική παρακολούθησή μας. Ο Κάθε Έλληνας πρέπει να αισθάνεται την ανάσα του Κράτους δίπλα του, σε κάθε συνδιαλλαγή......
                     Ολο το κείμενο εδω: >>>>>  www.vimaorthodoxias.gr

Οκτώβριος 2015 
Κάρτα του Πολίτη (επανέρχονται να την εφαρμόσουν)
 Και πάλι στις μέρες μας γίνεται προσπάθεια επιβολής της ηλεκτρονικής κάρτας του πολίτη.
 Αυτό που θέλουν είναι να ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ. ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΜΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ, ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ. ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΑΥΤΗ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ.................
Ολο το κείμενο εδω:  >>>>>>>>    www.ekklisiaonline.gr