Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Η Εκκλησία πρέπει να απορρίψει ξεκάθαρα την κάρτα του πολίτη, υπονομεύεται το μέλλον των νέων παιδιών. Στην Αγγλία και Γερμανία διεκόπη η προσπάθεια λόγω αντιδράσεως των πολιτών.

Μερικοί ισχυρίζονται ότι οι άνθρωποι του Θεού δεν πρέπει να αντιδρούν στις επιταγές της πολιτείας όταν αυτές δεν αντίκεινται στις εντολές του Θεού। Με άλλα λόγια δηλαδή οι σωστοί χριστιανοί πρέπει να αυτοπροσδιορίζονται ως αντιρρησίες συνειδήσεως, δεν πρέπει να παίρνουν όπλα, δεν πρέπει να επαναστατούν, (οπως το άθλιο 1821), δεν πρέπει να καυτηριάζουν τις ενέργειες των πολιτικών, ούτε τα μέτρα που καταδυναστεύουν τους απλούς πολίτες.

Αυτή την στιγμή η χώρα μας εκχωρεί, με το μνημόνιο και τις υποθήκες που υπογράφει με κάθε δόση δανείου, την εθνική μας κυριαρχία, εξασφαλίζοντας έτσι τους κερδοσκόπους που πόνταραν με ρίσκο, για να εισπράξουν τα μεγάλα κέρδη επιτοκίων από ελληνικά ομόλογα. Οι άνθρωποι της εκκλησίας δεν πρέπει να μιλούν, οι πολιτικοί ξέρουν τι κάνουν.

Η πολιτεία δέσμια των πιστωτών της εκτελεί με κλειστά μάτια ότι της επιβάλουν ανήμπορη να αντιδράσει, (βλεπε http://agioros.blogspot.com/2011/01/wikileaks.html), η ηλεκτρονική κάρτα βρίσκεται επί θύραις. Οι άνθρωποι της εκκλησίας δεν πρέπει να μιλούν, οι πολιτικοί ξέρουν τι κανουν. Και όταν η Εκκλησία μιλά:
(http://agioros.blogspot.com/2010/12/blog-post_26.html) ή (http://agioros.blogspot.com/2010/12/posted-on-sunday-19-december-2010-by.html) ή (http://orthodox-watch.blogspot.com/2010/12/blog-post_7098.html )

Τοτε κάποιοι πανικοβάλονται, άλλοι απειλούν, άλλοι χλεβάζουνΟμως μας λέγει ο προφήτης Ιεζεκιήλ Κεφ 33 στ।1 Και εγεινε λογος Κυριου προς εμε, λεγων,2 Υιε ανθρωπου, λαλησον προς τους υιους του λαου σου και ειπε προς αυτους· Οταν επιφερω την ρομφαιαν επι γην τινα και ο λαος της γης λαβη ανθρωπον τινα εκ μεσου αυτου και θεσωσιν αυτον φυλακα εις εαυτους, 3 και αυτος, ιδων την ρομφαιαν επερχομενην επι την γην, σαλπιση εν σαλπιγγι και σημανη εις τον λαον, 4 τοτε οστις ακουση την φωνην της σαλπιγγος και δεν φυλαχθη, εαν η ρομφαια ελθουσα καταλαβη αυτον, το αιμα αυτου θελει εισθαι επι την κεφαλην αυτου. 5 Ηκουσε την φωνην της σαλπιγγος και δεν εφυλαχθη· το αιμα αυτου θελει εισθαι επ' αυτον. Οστις ομως φυλαχθη, θελει διασωσει την ζωην αυτου. 6 Αλλ' εαν ο φυλαξ, ιδων την ρομφαιαν επερχομενην, δεν σαλπιση εν τη σαλπιγγι και ο λαος δεν φυλαχθη, η δε ρομφαια ελθουσα καταλαβη τινα εξ αυτων, ουτος μεν κατεληφθη δια την ανομιαν αυτου, πλην το αιμα αυτου θελω εκζητησει εκ της χειρος του φυλακος. Και συ, υιε ανθρωπου, εγω σε εθεσα φυλακα επι τον οικον Ισραηλ· ακουσον λοιπον λογον εκ του στοματος μου και νουθετησον αυτους παρ' εμου· 8 Οταν λεγω εις τον ανομον, Ανομε, θελεις εξαπαντος θανατωθη· και συ δεν λαλησης δια να αποτρεψης τον ανομον απο της οδου αυτου, εκεινος μεν ο ανομος θελει αποθανει εν τη ανομια αυτου, πλην εκ της χειρος σου θελω εκζητησει το αιμα αυτου. 9 Αλλ' εαν συ αποτρεπης τον ανομον απο της οδου αυτου δια να επιστρεψη απ' αυτης, και δεν επιστρεψη απο της οδου αυτου, εκεινος μεν θελει αποθανει εν τη ανομια αυτου, συ δε ηλευθερωσας την ψυχην σου.”

Μπας και γλυτώσουμε απο τα αδιέξοδα που μας εχουν φέρει οι πολιτικοί που νομίζουν πως ξέρουν τί κάνουν, ενώ η φυλακή τους περιμένει στην γωνία

Μοναχός Πρόδρομος Καρυές Αγίου Ορους.


WikiLeaks Αποκαλύψεις για τις προθέσεις της κυβερνήσεως περί φακελώματος του Ελληνισμού

WikiLeaks: Χρυσοχοϊδης σε Αμερικανό πρεσβευτή "H EYΠ είναι επικίνδυνη για την εθνική μας ασφάλεια"!



11-01-2011 20:25:07 Defencenet
Προσβολή με ιδιαίτερα απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη σε βάρος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, καταγράφεται σε ένα από τα τρία πρώτα τηλεγραφήματα που ήρθαν στην δημοσιότητα πριν λίγη ώρα της αμερικανικής πρεσβείας της Αθήνα και τα οποία αποκαλύπτει το WikiLeaks μέσω της βρετανική εφημερίδας Guardian. Επίσης αποκαλύπτεται ότι ο Αμερικανός πρεσβευτής Ν.Σπέκχαρντ είχε προτείνει και ο Μ.Χρυσοχοίδης «αγκάλισε την πρόταση» (άρα έχει δημιουργηθεί ήδη γιατί το τηλεγράφημα ήταν στις αρχές του 2010) κοινή ελληνοαμερικανική αντιτρομοκρατική ομάδα.

Στο τηλεγράφημα με ημερομηνία 22 Ιανουαρίου 2010, ο Μ.Χρυσοχοϊδης είχε εκτενή, 45 λεπτη, συνομιλία με τον Ν.Σπέκχαρντ στο γραφείο του. Το θέμα της συνομιλίας ήταν τα σχέδια της κυβέρνησης για την εκ βάθρων αναδιάρθρωση των ελληνικών υπηρεσιών ασφαλείας (μυστικές υπηρεσίες, αστυνομία, λιμενικό κλπ).

Σε άλλο σημείο του τηλεγραφήματος εμφανίζεται ο Μ.Χρυσοχοϊδης να λέει ότι «Κάποιες ελληνικές τρομοκρατικές ομάδες έχουν σύνδεση με την Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένου του Ιράν»!

Το σημείο σε ένα από τα τηλεγραφήματα, όπου ο Χρυσοχοϊδης αναφέρεται στην ΕΥΠ είναι το εξής:

6. (C/NF) Chrysochoidis severely criticized the state of EYP, Greece's domestic security and intelligence service. He said bluntly, "EYP is nothing." It does not serve its mission of protecting Greece and in fact is dangerous to national security because of its many shortcomings, not the least of which is a unionize d labor force. As a result, Chrysochoidis declared, he intends to "collapse and rebuild it" via a draft law that is in the process of being drawn up.

Το οποίο μεταφράζεται ως εξής: «Ο Χρυσοχοϊδης αρκετές φορές κατέκρινε την ΕΥΠ, την ελληνική υπηρεσία ασφαλείας και πληροφοριών. Είπε απαξιωτικά: «Η ΕΥΠ είναι ένα «τίποτα». Δεν εκπληρώνει την αποστολή της για την προστασία της Ελλάδας και στην πραγματικότητα είναι επικίνδυνη για την εθνική ασφάλεια (!!!) εξ αιτίας των πολλών μειονεκτημάτων της, όπως είναι ο συνδικαλισμός του εργατικού της δυναμικού. Ως αποτέλεσμα ο Χρυσοχοϊδης ισχυρίζεται ότι σκοπεύει να την «γκρεμίσει» και να την ξανακτίσει».

Είναι πραγματικά απίστευτο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να μιλάει στον Αμερικανό πρεσβευτή και να έχει διατυπώνει τέτοια γνώμη για την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Περισσσότερα για τα τηλεγραφήματα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, που έφερε στην δημοσιότητα το WikiLeaks, σε λίγο.