Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ

Απόφαση ΕΔΑΔ συναγερμός για την Ελλάδα : όλες οι παροχές των πολυτέκνων και στους πρόσφυγες ! Εκτύπωση E-mail

Συντάχθηκε απο τον/την TIDEON.GR _LAWNET.GR
Παρασκευή, 07 Ιανουάριος 2011 14:13

EDAD-ESO-01

Απόφαση ΕΔΑΔ συναγερμός για την Ελλάδα :

όλες οι παροχές των πολυτέκνων και οι κοινωνικές παροχές

και στους πρόσφυγες !

TIDEON : Από την ιστοσελίδα μας επανειλημμένα έχουμε επισημάνει τον κίνδυνο, ότι ουδέποτε η Πολιτεία έθεσε ποσοστό πόσους αλλοδαπούς μπορεί να αντέξει η Χώρα μας.

Τώρα έρχεται το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο να δικαιώσει πρόσφυγες και να υποχρεώσει την Ελλάδα να δίνει και σ΄ αυτούς που δεν έχουν ελληνική ιθαγένεια ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ !

Ας το εμβαθύνουμε λοιπόν :

  • Η «ελληνική» πολιτεία επιχειρεί να αφαιρέσει την ιδιότητα του πολυτέκνου από όσους ημεδαπούς έχουν εισόδημα 40.000 Ε, ανεξάρτητα άν έχουν και 8 ή 10 παιδιά ! Σαν λέει από μέσα της : «καλά να πάθουν, ας σφιχθούν κι άλλο»! και έτσι προκαλεί αντικίνητρο στο Δημογραφικό.
  • Επομένως η κοινωνικές παροχές των πολυτέκνων θα δίδονται κυρίως σε πρόσφυγες, ανιθαγενείς κλπ. που θα πολλαπλασιαστούν και θα διεκδικούν δικαιώματα πάσης φύσεως έναντι του ντόπιου πληθυσμού με τις "ευλογίες" των ξένων Δικαστηρίων, που δεν έχουν καμία αγωνία για την εθνική μας επιβίωση , όπως απέδειξαν στο παρελθόν (λ.χ ΕΔΑΔ για "τουρκική μεινότητα Θράκης")
  • Το ήδη αδύναμο ελληνικό σύστημα κοινωνικών παροχών, που δεν επαρκεί ούτε για τους ημεδαπούς, θα δεχθεί το τελειωτικό του πλήγμα: νοσοκομεία που δεν έχουν ούτε γάζες, ασφαλιστικά ταμεία που δεν πληρώνουν φάρμακα, ιδρύματα που δεν χωράνε τον κόσμο κλπ

Για το λόγο αυτό πρέπει:

  • Αμέσως να κλείσουν τα σύνορα στον κάθε παράνομο. Οι λαθρομετανάστες και μη ιθαγενείς να προωθηθούν στις πατρίδες τους, διότι στο τέλος δεν θα μείνει Ελλάδα ούτε και γι΄ αυτούς !
  • Να συνεχιστεί αμείωτος ο αγώνας των πολυτέκνων και η συμπαράσταση στον αγώνα της ΑΣΠΕ.
  • Απέναντι στις διάσπαρτες διεθνείς συμβάσεις, που μας δεσμεύουν υπέρ δικαιωμάτων ανιθαγενών σε σημείο που δεν μπορούμε να το σηκώσουμε, να αντιταχθεί ο θεμελειώδης λόγος της Εθνικής Ασφάλειας και της αυτοδιάθεσης του Ελληνικού Λαού, όπως ανάλογα κάνουν και άλλα ευρωπαϊκά Κράτη.

Και όσοι ονομάζουν την εθνική αυτοπροστασία «ρατσισμό» , ας μας πουν:

  • ποια συγκεκριμένα επιχειρήματα προτείνουν για λύση του προβλήματος και
  • τι είδους «Ελλάδα» έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ;

Παραθέτουμε την είδηση :

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τους πρόσφυγες

http://www.lawnet.gr/news.asp?cat=2&article=22787 7/1/2011 10:02:16 πμ

Μόνο για εξαιρετικά σοβαρούς λόγους μπορεί η ιθαγένεια να αποτελέσει θεμιτό κριτήριο για διαφορετική μεταχείριση των κατοίκων μιας χώρας, σύμφωνα με απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου. Ειδικότερα, το δικαστήριο έκρινε ότι οι κοινωνικές παροχές προς τους έλληνες πολίτες πρέπει να χορηγούνται και στους πρόσφυγες, ανοίγοντας τον δρόμο για την επέκταση διαφόρων κοινωνικής φύσης παροχών και σε μη ημεδαπούς που ζουν νόμιμα στη χώρα, με την ιδιότητα του πρόσφυγα.

Με την επίμαχη απόφαση, η Ελλάδα καταδικάζεται γιατί αρνήθηκε να χορηγήσει επίδομα πολύτεκνης μητέρας σε δύο γυναίκες αναγνωρισμένες ως πρόσφυγες, με τη δικαιολογία ότι ούτε οι ίδιες αλλά ούτε και τα παιδιά τους είχαν την ελληνική υπηκοότητα ή την υπηκοότητα κράτους-μέλους της ΕΕ ούτε ήταν πρόσφυγες ελληνικής καταγωγής.
Κατά το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, η ΕΣΔΑ δεν επιβάλλει στα κράτη να παρέχουν οικονομική βοήθεια στις πολύτεκνες οικογένειες, εφόσον, ωστόσο υπάρχει, υπό την εγχώρια νομοθεσία, τέτοια πρόβλεψη, θα πρέπει να εφαρμόζεται και στην περίπτωση πολιτών που δεν είναι φορείς της ελληνικής ιθαγένειας. Σε αντίθετη περίπτωση, σύμφωνα με την επίμαχη απόφαση παραβιάζεται η Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.
Πρόκειται για απόφαση μείζονος σημασίας, καθώς με την εφαρμογή της δίνεται η δυνατότητα διεκδίκησης από αλλοδαπούς όλων των νόμω προβλεπόμενων κοινωνικών παροχών.

Σέρβος ποδοσφαιριστής, Ομολογητής σε τουρκικό γήπεδο!!



Ο διεθνής Σέρβος ποδοσφαιριστής Ματέγια Κέζμαν (Mateja Kežman), δεν είναι μόνο ο αφιονισμένος επιθετικός που βλέπουμε μέσα στα γήπεδα. Είναι και ένας πιστός Χριστιανός σε βαθμό που θυμίζει Βραζιλιάνο ["Νεκρός": ο συντάκτης του άρθρου προφανώς δεν ξέρει την ευσέβεια των ορθόδοξων Ελλήνων, Σέρβων, Ρώσων, Ουκρανών κ.λ.π., γι' αυτό σκέφτεται τους ρωμαιοκαθολικούς Βραζιλιάνους· συγχωρείται].


Μάλιστα έχει κάνει το απίστευτο μέσα στην Τουρκία, να πανηγυρίσει, δείχνοντας την μπλούζα του με στάμπα μία εικόνα του Χριστού, ενώ ήταν ποδοσφαιριστής της τουρκικής Φενέρμπαχτσέ (με προπονητή – τότε - τον Ζίκο)!
Ο 30χρονος Κέζμαν σε όλο το δεξί του χέρι έχει "χτυπήσει" πολλά τατουάζ. Ένα γράφει στα σέρβικα: "Μόνο ο Θεός μπορεί να με κρίνει," και είναι μία φράση του πατέρα Tadej, ενός από τους σύγχρονους μοναχούς της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.


Ο Κέζμαν μάλιστα έχει αποκαλύψει πως του αρέσει πολύ η ζωή των μοναχών και σκέφτεται μετά το τέλος της καριέρας του να επιλέξει το δρόμο του μοναχισμού. Με πιθανό προορισμό το Άγιο Όρος.

"Όταν πιο παλιά έκανα επισκέψεις σε μοναστήρια λυπόμουν τους καλόγερους. Τώρα ζηλεύω τον τρόπο ζωής τους. Είναι η μέγιστη προσφορά στον Κύριο. Είναι πολύ δύσκολο να ζεις σε αυτόν τον κόσμο και να σέβεσαι όλες τις Εντολές του Θεού. Προσπαθώ να περνάω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο αναλογιζόμενος τον Θεό, που μου επέτρεψε να γνωρίζω την αλήθεια και να είμαι στο πλευρό ανθρώπων που τον υπηρετούν" είπε σε παλαιότερη συνέντευξή του ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ ενώ δεν έκρυψε και την αδυναμία του: "Άλλοι έχουν εθισμό με το αλκοόλ, με το τσιγάρο, με τις γυναίκες, ενώ στην περίπτωσή μου είναι τα τατουάζ. Παρ' όλα αυτά, νιώθω ότι το πάθος μου ελαττώνεται μέρα με την μέρα, χάρη στη βοήθεια του Θεού".


Όταν είχε πανηγυρίσει στην Τουρκία γκολ με τον Χριστό στη φανέλα του είχε προκαλέσει πάταγο με τον κόσμο να αντιδρά και τις εφημερίδες να τον κάνουν πρωτοσέλιδο.


To είδαμε στην
Ορθόδοξη Γυναίκα με τίτλο: Ο ΣΕΡΒΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΑΧΟΣ.
Εκεί δίνει τα εξής: Πηγή-ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ. Πηγές άρθρου: http://troktiko.blogspot.com/, http://www.telegraph.co.uk/ & http://www.diagontattoo.com/
Το σχόλιό μας:
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ! Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΦΩΤΙΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ - ώστε να έχει την καρδιά του γεμάτη ταπεινή ΑΓΑΠΗ (που θα τον οδηγήσει στην αγιότητα, ώστε να έχουμε κι έναν άγιο ποδοσφαιριστή) και να μην τα κάνει αυτά με φανατισμό και υπερηφάνεια.