Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ

Απόφαση ΕΔΑΔ συναγερμός για την Ελλάδα : όλες οι παροχές των πολυτέκνων και στους πρόσφυγες ! Εκτύπωση E-mail

Συντάχθηκε απο τον/την TIDEON.GR _LAWNET.GR
Παρασκευή, 07 Ιανουάριος 2011 14:13

EDAD-ESO-01

Απόφαση ΕΔΑΔ συναγερμός για την Ελλάδα :

όλες οι παροχές των πολυτέκνων και οι κοινωνικές παροχές

και στους πρόσφυγες !

TIDEON : Από την ιστοσελίδα μας επανειλημμένα έχουμε επισημάνει τον κίνδυνο, ότι ουδέποτε η Πολιτεία έθεσε ποσοστό πόσους αλλοδαπούς μπορεί να αντέξει η Χώρα μας.

Τώρα έρχεται το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο να δικαιώσει πρόσφυγες και να υποχρεώσει την Ελλάδα να δίνει και σ΄ αυτούς που δεν έχουν ελληνική ιθαγένεια ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ !

Ας το εμβαθύνουμε λοιπόν :

  • Η «ελληνική» πολιτεία επιχειρεί να αφαιρέσει την ιδιότητα του πολυτέκνου από όσους ημεδαπούς έχουν εισόδημα 40.000 Ε, ανεξάρτητα άν έχουν και 8 ή 10 παιδιά ! Σαν λέει από μέσα της : «καλά να πάθουν, ας σφιχθούν κι άλλο»! και έτσι προκαλεί αντικίνητρο στο Δημογραφικό.
  • Επομένως η κοινωνικές παροχές των πολυτέκνων θα δίδονται κυρίως σε πρόσφυγες, ανιθαγενείς κλπ. που θα πολλαπλασιαστούν και θα διεκδικούν δικαιώματα πάσης φύσεως έναντι του ντόπιου πληθυσμού με τις "ευλογίες" των ξένων Δικαστηρίων, που δεν έχουν καμία αγωνία για την εθνική μας επιβίωση , όπως απέδειξαν στο παρελθόν (λ.χ ΕΔΑΔ για "τουρκική μεινότητα Θράκης")
  • Το ήδη αδύναμο ελληνικό σύστημα κοινωνικών παροχών, που δεν επαρκεί ούτε για τους ημεδαπούς, θα δεχθεί το τελειωτικό του πλήγμα: νοσοκομεία που δεν έχουν ούτε γάζες, ασφαλιστικά ταμεία που δεν πληρώνουν φάρμακα, ιδρύματα που δεν χωράνε τον κόσμο κλπ

Για το λόγο αυτό πρέπει:

  • Αμέσως να κλείσουν τα σύνορα στον κάθε παράνομο. Οι λαθρομετανάστες και μη ιθαγενείς να προωθηθούν στις πατρίδες τους, διότι στο τέλος δεν θα μείνει Ελλάδα ούτε και γι΄ αυτούς !
  • Να συνεχιστεί αμείωτος ο αγώνας των πολυτέκνων και η συμπαράσταση στον αγώνα της ΑΣΠΕ.
  • Απέναντι στις διάσπαρτες διεθνείς συμβάσεις, που μας δεσμεύουν υπέρ δικαιωμάτων ανιθαγενών σε σημείο που δεν μπορούμε να το σηκώσουμε, να αντιταχθεί ο θεμελειώδης λόγος της Εθνικής Ασφάλειας και της αυτοδιάθεσης του Ελληνικού Λαού, όπως ανάλογα κάνουν και άλλα ευρωπαϊκά Κράτη.

Και όσοι ονομάζουν την εθνική αυτοπροστασία «ρατσισμό» , ας μας πουν:

  • ποια συγκεκριμένα επιχειρήματα προτείνουν για λύση του προβλήματος και
  • τι είδους «Ελλάδα» έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ;

Παραθέτουμε την είδηση :

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τους πρόσφυγες

http://www.lawnet.gr/news.asp?cat=2&article=22787 7/1/2011 10:02:16 πμ

Μόνο για εξαιρετικά σοβαρούς λόγους μπορεί η ιθαγένεια να αποτελέσει θεμιτό κριτήριο για διαφορετική μεταχείριση των κατοίκων μιας χώρας, σύμφωνα με απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου. Ειδικότερα, το δικαστήριο έκρινε ότι οι κοινωνικές παροχές προς τους έλληνες πολίτες πρέπει να χορηγούνται και στους πρόσφυγες, ανοίγοντας τον δρόμο για την επέκταση διαφόρων κοινωνικής φύσης παροχών και σε μη ημεδαπούς που ζουν νόμιμα στη χώρα, με την ιδιότητα του πρόσφυγα.

Με την επίμαχη απόφαση, η Ελλάδα καταδικάζεται γιατί αρνήθηκε να χορηγήσει επίδομα πολύτεκνης μητέρας σε δύο γυναίκες αναγνωρισμένες ως πρόσφυγες, με τη δικαιολογία ότι ούτε οι ίδιες αλλά ούτε και τα παιδιά τους είχαν την ελληνική υπηκοότητα ή την υπηκοότητα κράτους-μέλους της ΕΕ ούτε ήταν πρόσφυγες ελληνικής καταγωγής.
Κατά το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, η ΕΣΔΑ δεν επιβάλλει στα κράτη να παρέχουν οικονομική βοήθεια στις πολύτεκνες οικογένειες, εφόσον, ωστόσο υπάρχει, υπό την εγχώρια νομοθεσία, τέτοια πρόβλεψη, θα πρέπει να εφαρμόζεται και στην περίπτωση πολιτών που δεν είναι φορείς της ελληνικής ιθαγένειας. Σε αντίθετη περίπτωση, σύμφωνα με την επίμαχη απόφαση παραβιάζεται η Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.
Πρόκειται για απόφαση μείζονος σημασίας, καθώς με την εφαρμογή της δίνεται η δυνατότητα διεκδίκησης από αλλοδαπούς όλων των νόμω προβλεπόμενων κοινωνικών παροχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου