Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Κάρτα του Πολίτη (επανέρχονται να την εφαρμόσουν)


Και πάλι στις μέρες μας γίνεται προσπάθεια επιβολής της ηλεκτρονικής κάρτας του πολίτη. 

Οι κυβερνητικοί εμφανίζονται αποφασισμένοι να την επιβάλουν απο το νέο ετος ενοποιώντας το ΑΜΚΑ το ΑΦΜ και τον Αριθμό ταυτότητος σε μία ηλεκτρονική κάρτα για κάθε Έλληνα.

    1)    Εμφανίζουν την ηλ κάρτα ως λύση της φοροδιαφυγής. Κάθε συναλλαγή θα επιβάλλεται μέσω αυτής της κάρτας, το μητρώο καταγραφής των συναλλαγών θα μας ακολουθεί εσαεί.
    2)    Εμφανίζεται σαν κατάργηση των μετρητών. καθόσον οι τράπεζες δεν έχουν ρευστότητα σε Ευρω και με τα capital controls  σφραγίζουν τα λίγα ταμειακά τους αποθέματα . Με την κάρτα θα καταφέρουν να κινήσουν την αγορά με το άυλο χρήμα των καρτών.
   3)    Εμφανίζεται σαν κατάργηση της γραφειοκρατίας. Διότι με την κάρτα θα μεταφέρει κανείς όλο τον φάκελό του από τότε που γεννήθηκε σε καθε υπηρεσία και δεν θα χρειάζονται ένα σωρό πιστοποιητικά.
   4)    Για ασφάλεια. Η αστυνομία θα  μπορεί να δει με ποιον εχει να κάνει σε μερικά δευτερόλεπτα.
   5)    Επειδή την έχουν όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες και μας το επιβάλει η τρόικα. Μπορεί να παρακολουθεί τους Έλληνες σε όλη την ΕΕ.

Όλοι οι ανωτέρω λόγοι αναγκάζουν τους πολιτικούς να προσπαθούν να εισάγουν την κάρτα του πολίτη.
Σ΄αυτή λοιπόν την συγκυρία με πολέμους στην γειτονία μας, με λιτότητα, ανεργία και μετανάστες παντού, με δεσμεύσεις καταθέσεων (capital controls), εκβιαστικά θέλουν να επιβάλουν το όραμά του διεθνούς κεφαλαίου, την ηλεκτρονική κάρτα. Το αόρατο χρήμα, ο στόχος του τραπεζικού συστήματος,
δανείζουν χρήμα το οποίο δεν κατέχουν και το παίρνουν πίσω με τόκο. (Η απάντηση στο θέμα 2)

Ο διακαής πόθος της νέας τάξης, που θέλουν να εγκαθιδρύσουν την  παγκόσμια κυβέρνηση, είναι ο έλεγχος των προσώπων μέσω μίας ηλεκτρονικής ταυτότητος. Η σκιά τους  θα συνοδεύει κάθε άνθρωπο που λαμβάνει αυτή την κάρτα. Σε κάθε συναλλαγή, σε κάθε αγορά, κάθε μετακίνηση, όλα φακελώνονται. Ο μόνος τρόπος να ξεφύγει κανείς είναι η ανωνυμία μέσω της συναλλαγής με ρευστό. Όπου χρησιμοποιηθεί ηλεκτρονική κάρτα όλα καταγράφονται και δεν σβήνονται ποτέ.  (Απάντηση στο θέμα 4)

Κάποιες χώρες έχουν καταλάβει την κατάλυση της ελευθερίας των πολιτών και αντιδρούν.
Οι χώρες που δεν έχουν καθόλου ταυτότητες: Βρετανία, Αυστραλία, Φιλανδία, Νορβηγία
Χώρες που η ταυτότητα δεν είναι υποχρεωτική: Αυστρία, Ιταλία, Ολλανδία Χώρες που αρνήθηκαν τη χρήση ψηφιακής ταυτότητας: Βρετανία, Ισλανδία, Δανία
Βλέπουμε λοιπόν ότι η νέα ηλεκτρονική ταυτότητα, δεν είναι απαραίτητη για να λειτουργήσει σωστά ο Δημόσιος τομέας. Ανεπτυγμένα κράτη δεν έχουν καν ταυτότητα και ο πολίτης εξυπηρετείται άψογα σε όλες του τις δραστηριότητες και επαφές του με τις δημόσιες υπηρεσίες. Καταρρίπτονται λοιπόν οι λόγοι 3) και 5).
Αξίζει να προσθέσουμε για τις υπάρχουσες αστυνομικές ταυτότητες ότι διαθέτουν υπεραρκετά στοιχεία για ταυτοποίηση του πολίτη και δεν υπάρχει λόγος αντικατάστασης τους. Αυτό που έχει η χώρα μας και δεν το έχουν οι ανεπτυγμένες που προαναφέραμε είναι η δεινή κατάσταση ελεγχόμενης πτώχευσης που καταλήξαμε. Γιαυτό και οι πολιτικοί δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα, μην τα ρίχνουμε όλα σε αυτούς εκβιάζονται και απειλούνται. Με τις ηλεκτρονικές κάρτες το άδικο χρέος της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών θα το κουβαλάμε προσωπικά ο καθένας στην καρτα του όπου και να πάμε στην Ευρώπη.

Ήρθε η ώρα των πολιτών. Να αντιδράσουμε όλοι στα δεσμά της ηλεκτρονικής παρακολούθησης της ζωής μας και των παιδιών μας, και μάλιστα από κέντρα εκτός Ελλάδος που ελέγχουν και αυτά ακόμη τα ΑΦΜ του κράτους (Όπως φανερώθηκε πριν από μερικούς μήνες από τον υπ  Οικονομικών κ. Βαρουφάκη). Το απαιτούν διότι επικρέμαται το τεράστιο χρέος πανω στον καθένα. Χρέος που προέκυψε από κλεψιές πονηρών ανθρώπων και που φορτώθηκε στις πλάτες μας. Μην το αφήνετε, αντιδράστε με κάθε νόμιμο μέσον.
Προσοχή!
Παρ όλες τις πιέσεις πρέπει να αρνηθείτε την κάρτα, δεν πρόκειται περί τραπεζικής κάρτας, ή τηλεκάρτας κινητού τηλεφώνου που περιέχει ένα τσιπ και μέσα εκεί είναι το 666. Αυτά δεν τους νοιάζουν. 

Αυτό που θέλουν είναι να ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ  ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ. ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ
ΑΝ ΤΗΝ ΜΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ, ΓΙΝΕΣΑΙ  ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ.  ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΑΥΤΗ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ.

Αυτή την κοινωνία θα δημιουργήσουμε για τα παιδιά που έρχονται. Μπράβο μας. 

Αντιδράστε με κάθε μέσον, το χρειάζονται αυτό στην κυβέρνηση για να δικαιολογήσουν το ανεφάρμοστο. Από το 1997 μέχρι σήμερα προσπαθούν αλλά δεν τα καταφέρνουν.

 Διαβάστε ξανά το γνωστό σχετικό κείμενο του Αγίου Παϊσίου για τις κάρτες που θελαν να επιβάλουν από τότε, δλδ το λεγόμενο ΕΚΑΜ του 1997. (περιγράφει την εποχή μας και απαντά στην περίπτωση 1 περί φοροδιαφυγής)
  «Επέβαλαν (και θα επιβάλλουν) στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος, τόσο μεγάλο που, όχι μόνον να μη μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε» με αυτό καταφέρνουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλλουν στο λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων. Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν το λαό να αγανακτήσει.
Και τι θα πετύχουν με αυτό;
Ακούστε: Ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ, παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα
Θα λένε: Έχετε δίκιο που διαμαρτύρεσθε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν» για να μη σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κτλ. πρέπει να αποδεχθείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου. Έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοί είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοί οι φοροφυγάδες. Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις. Με όλα αυτά μας αποπροσανατολίζουν για να μπορέσουν με πολύ εύσχημο τρόπο και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί να μπουν στο σπίτι μας. Να γνωρίζετε ότι θα ασκήσουν πιέσεις με πολλούς τρόπους, ιδιαίτερα στους πολιτικούς μας άρχοντες.

Εμείς όμως ας μη βλέπουμε τους δικούς μας πολιτικούς, αλλά αυτούς που τους τα επιβάλλουν από το παρασκήνιο με τη βία, ύπουλα και εξαπατώντας τους».
(το ανωτέρω απόσπασμα ειναι από το βιβλίο για τον Γέροντα Παϊσιο του Αγιορείτου Ιερομ. π. Χριστοδούλου «Σκεύος εκλογής», έκδοση 1996, σελ. 421)
.
-Οι δεκατρεἰς οικογένειες που ελέγχουν τον κόσμο.  (Video από τους Ανώνυμους)  https://www.youtube.com/watch?v=RO0S6j2Zsqo

Η μεγαλύτερη επανάσταση είναι η προσευχή. Ο Παντοδύναμος Θεός θα αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο, εάν εμείς έχουμε μετάνοια και Τον παρακαλούμε με καθαρή καρδιά. 
Όπως το κάνει πάντοτε σε αυτή την χώρα.

Εάν ήταν πέντε θα σωζόταν τα Σόδομα

Μοναχός Πρόδρομος Καρυές Αγίου Ορους.

(Αναφορά τόν μήνα Φεβρουάριο στην κάρτα του πολίτη εδω:  http://agioros.blogspot.gr/2015/02/blog-post.html )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου