Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Πονηριές της γερμανικής LIDL (για αυτούς που αγοράζουν από LIDL)


Όλοι γνωρίζουμε ότι ο ΦΠΑ στην παραμεθόριο είναι μειωμένος για ευνόητους λόγους. Κυρίως όμως είναι μία “παροχή” του κρατους στους ακρίτες ώστε να υπάρχει μία ανταγωνιστικότητα στις τιμές...

Όλοι επίσης γνωρίζουμε τι ακριβώς σημαίνει ΦΠΑ. Αυτό βεβαίως ισχύει για τους τυροπιτάδες, τους μεροκαματιάρηδες, το πόπολο. Όχι για τα γερμανικά lidl με την αστείρευτη χρηματοδότηση που μεταχειρίζονται κάθε πιθανή μορφή φοροαποφυγής, που ιδρύονται ως ΟΕ. 

 Δείτε λοιπόν τι κάνει η Lidl με τον ΦΠΑ:

Απόδειξη πώλησης από την Καλλιθέα (κέντρο, με κανονικό ΦΠΑ)

lidl καλλιθεα
Δείτε τώρα απόδειξη πώλησης από την ΣΑΜΟ, όπου έχει μειωμένο ΦΠΑ.

lidl σαμος

Όπως παρατηρείτε, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ! 

Δηλαδή ο μειωμένος ΦΠΑ για τους ακρίτες, γίνεται κέρδος στις τσέπες των Γερμανών που γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια την χώρα μας, τους ακρίτες, τους ιθαγενείς καταναλωτές.

Και επειδή το κράτος έχει αποδείξει την “δυναμική” του, στις περιπτώσεις της Siemens, των υποβρυχίων, της Hoechtief που πήρε τον ΦΠΑ και έφυγε κλπ κλπ, βρέθηκε ένας Έλληνας πολίτης που είχε τα κότσια, μάζεψε τα στοιχεία και έκανε την καταγγελία.

lidl φπα καταγγελια

Και τι έγινε; Σύμφωνα με την εκπομπή Α1 και αυτά που είπε ο Καρατζαφέρης : ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ! Στις καλένδες η “έρευνα”. Αν όμως ήταν κανένας δύστυχος Έλληνας τυροπιτάς από την Ύδρα, θα τον είχαν λιώσει. Αρχές, “μνημονιακοί”, ΜΜΕ”, παρουσιάζοντας τον περίπου ως την αιτία που …πτωχεύσαμε!

Η αλήθεια βέβαια είναι πως το μέγιστο μερίδιο ευθύνης όντως είναι δικό μας. Είτε ως ψηφοφόροι είτε ως καταναλωτές. Είναι καιρός να κατανοήσουμε τι δύναμη έχει τόσο το Ευρώ μας και απο πού αγοράζουμε, όσο και η ψήφος μας.

Αλλιώς θα είμαστε η ντροπή για την γενιά και τα παιδιά μας.


Παλαιότερα "κατορθώματα" αυτών των πονηρών ανθρώπων της Lidl 
πηγη: απο ....Εμαιλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου