Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΚΟΡΥΔΑΛΟΣ "ἐὰν οὗτοι σιωπήσουσιν, οἱ λίθοι κράξουσιν" Λουκ 19.39Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά κατηγορώ απ ό τους κρατούμενους στην 6η πτέρυγα Kορυδαλ λού !


Ο φυλακισμένος Αντώνης Παπαδάτος, εκπροσωπώντας τους κρατουμένους της 6ης πτέρυγας στις φυλακές κορυδαλλού, έστειλε επιστολή μέσο της οποίας εκφράζει την ευγνωμοσύνη τους, προς τον Γέροντα Εφραίμ και ευχαριστεί τον Θεό που τον έφερε κοντά τους! Η επιστολή αναφέρετε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κρατούμενοι, όπως ο μεγάλος συνωστισμός που έχει ως συνέπεια να υπάρχουν κελιά-θαλάμοι ακόμα και με 25 κρατουμένους μέσα αλλά και στις συνθήκες υγιεινής που όπως αναφέρουν, ο κίνδυνος μετάδοσης ασθενειών όπως τύφου, χολέρας φυματίωσης είναι μεγάλος.«Με την επιστολή αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως τον Γέροντα Εφραίμ, που στάθηκε δίπλα μας σαν πατέρας μας με την αγάπη, την κατανόηση αλλά και την ηρεμία που μας μετέφερε όλο αυτό το διάστημα.
Με λίγα λόγια και σταράτα, παρά τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης στο Κορυδαλλό, σε μια φυλακή που δεν χωράει πάνω από 800 κρατουμένους και σήμερα ξεπερνάμε τους 2500 με συνέπεια να κοιμόμαστε ο ένας πάνω στον άλλο σε κελιά-θαλάμους με 25 άτομα μέσα, παρέα με στρατό από κατσαρίδες και ποντίκια και γάτες που έχουν τύφο, μέσα στο κρύο χωρίς θέρμανση σε μουχλιασμένους τοίχους από την υγρασία που χτίστηκαν πριν από 50 χρόνια, τρώγοντας φαγητό που δεν θα έπρεπε να τρώνε ούτε τα σκυλιά, και κάνοντας μπάνιο με παγωμένο νερό, φωνάζουμε πως υπάρχει Θεός και Τον Ευχαριστούμε που έφερε κοντά μας τον Γέροντα Εφραίμ να μας στηρίξει ψυχολογικά με τη στάση του και τον καθένα χωριστά με την πατρική στοργή του.


Υ.Γ. αλήθεια, ο Γέροντας ήρθε μόνος του στη φυλακή για να μας βοηθήσει σε μια εποχή που το κράτος είναι ανύπαρκτο για μας ή όντως ήρθε ως προφυλακισμένος???
Δηλαδή υπάρχουν τόσο ανεγκέφαλοι δικαστές που τον είδαν από κοντά και έστειλαν αυτόν τον άνθρωπο στον Κορυδαλλό?? Ήμαρτον… (όπως μας έμαθε και ο Γέροντας να λέμε…)


Κρατούμενος Αντώνης Παπαδάτος και όλη η 6η πτέρυγα του Κορυδαλλού.

1 σχόλιο:

  1. Άννα Παναγιωταρέα
    Καλησπέρα! ιδού η αποκάλυψη:Είμαστε η χώρα όπου οι βουλευτές μας έχουν τον υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης. στον κόσμο. Μας το αποδεικνύουν τις ...τελευταίες νύχτες: Διαβάζουν μέσα σε λίγες ώρες χιλιάδες σελίδες με νομοσχέδια με τροποποιήσεις, ρυθμίσεις, ειδικές ρυθμίσεις και προσωπαγείς ρυθμίσεις και φωτογραφικές ρυθμίσεις
    και τροπολογίες και ψηφίζουν -μαύρα μεσάνυχτα- με άνεση για τα γαλακτομικά , για την Αγροτική, για τους ναυτικούς, για τους εκπαιδευτικούς της επαγγελματικής εκπαίδευσης, για το παιδαγωγικό ινστιτούτο, για τους κτηνοτρόφους, τους βυτιοφόρους, τα θέατρα, τα γαλακτομικά προϊόντα και ων ουκ έστι αριθμός. Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα ...έργα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή