Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ (ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΩΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ)

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΡΗΤΗ;

Γράφει ο : Θεμιστοκλής Χατζηχρήστου
Βιβλιοθηκονόμος - Επιστήμων της Πληροφόρησης
Αγαπητό Fimotro,
Κάνοντας μια έρευνα στην αγορά εργασίας βρέθηκα και στην ιστοσελίδα της Motorola (εδώ) και διάβασα την μοναδική αγγελία εργασίας που υπήρχε για την Ελλάδα. Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα ότι η Κρήτη θεωρείται από την εταιρεία ανεξάρτητο...
κράτος. Πρόκειται περί λάθους; Ίσως. Προσωπικά θεωρώ πολύ ύποπτο μια μεγάλη πολυεθνική εταιρεία της Αμερικής να κάνει τέτοια "λάθη". Η Motorola δεν ασχολείται μόνο με κινητά αλλά γενικότερα με τηλεπικοινωνίες και είναι μια σημαντική για το Αμερικανικό κράτος εταιρεία. Οπότε τέτοια λάθη δεν γίνονται αβίαστα αλλά εσκεμμένα.
Το 2012 λήγει η συνθήκη της Κρήτης που λέει ότι το νησί προσαρτάται για 100 χρόνια στην Ελλάδα και με την πάροδο των 100 χρόνων οι πολίτες του νησιού θα ψηφίσουν για το εάν θέλουν να συνεχίσουν να είναι στο Ελληνικό κράτος.
Με την σημερινή κατάσταση της Ελλάδας θα είναι πολύ εύκολος ο επηρεασμός των Κρητικών έτσι ώστε να προσανατολιστούν στην ανεξαρτητοποίηση της Κρήτης. Έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για τη δημιουργία ενός κρατιδίου με τοποθετημένους πολιτικούς οι οποίοι απλόχερα θα ανοίξουν την πόρτα για την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων του θαλάσσιου οικόπεδου του Ηρόδοτου στα νότια της Κρήτης.
Οι πολιτικοί μας όταν έρθει η ώρα της απόσχισης φυσικά θα το θεωρήσουν ως αναγκαίο κακό για την προάσπιση του εθνικού συμφέροντος και για το καλό της χώρας φυσικά. θα προβάλλουν το χιλιοπαιγμένο ανέκδοτο για την σωτηρία της χώρας μας και θα μας τρομάξουν ότι αν δε γίνει ότι προστάζει η Ε.Ε. ο λαός θα πεινάσει και θα δυστυχήσει. Οι Έλληνες όμως ήδη βρίσκονται σε όλο και πιο δεινή οικονομική κατάσταση. Μήπως η λύση βρίσκεται αλλού;
Ας τους τελειώσουμε πριν μας τελειώσουν. Ας μην τα βάζουμε μεταξύ μας, αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Ο ελληνικός λαός έχει να αντιμετωπίσει μόνο δοσίλογους πολιτικούς που θα κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν τα προνόμια τους. Και όταν λέμε τα πάντα εννοούμε τα πάντα.

Θεμιστοκλής Χατζηχρήστου,
Βιβλιοθηκονόμος - Επιστήμων της Πληροφόρησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου