Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Η ρατσιστική συμπεριφορά του ελληνικού κράτους απέναντι στους ΈλληνεςΤα τελευταία χρόνια οι Έλληνες πολίτες έχουν γίνει μάρτυρες μίας απίστευτης μετεξέλιξης του πολιτικού συστήματος των ΜΜΕ και των διαφόρων προοδευτικών ακαδημαϊκών οι οποίοι εν χορό επιτίθενται σε οτιδήποτε ελληνικό σε οτιδήποτε θυμίζει την ελληνική ταυτότητα την παράδοση και τις αξίες μας.


Οι προοδευτική αυτή ομάδα της ελληνικής ελίτ έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια μία εκστρατεία «μαστιγώματος» του κάθε Έλληνα που τολμά να εκφραστεί με υπερηφάνεια για την ταυτότητα του, για το παρελθόν του.


Από την άλλη πλευρά μία μαζική εκστρατεία "ενημέρωσης" προσπαθεί να πείσει τους Έλληνες ότι οι μετανάστες είναι οι νέες «ιερές αγελάδες» της νέας τάξης πραγμάτων, ότι είναι μία ομάδα που έχει μόνο δικαιώματα και όχι υποχρεώσεις που μπορεί να ξεζουμίζει τον ελληνικό κράτος με τις διάφορες αθώες ΜΚΟ που έχουν στηθεί για να τους προστατεύουν.


Όταν, πριν από περίπου ένα χρόνο, 300 παράνομοι μετανάστες είχαν καταλάβει την νομική Σχολή της Αθήνας ένα δημόσιο κτήριο η κυβέρνηση Παπανδρέου και η δημοτική αρχή της Αθήνας αμέσως έτρεξαν να βρουν λύση για την στέγαση των 300 μεταναστών-καταληψιών της Νομικής. Στην περίπτωση αυτή ο κρατικός μηχανισμός δεν λειτούργησε με τους γνωστούς του χρόνους και η λύση δόθηκε μέσα σε μόλις τρεις ημέρες.


Ως εκ θαύματος, το μέγαρο «Υπατία», στη συμβολή της Πατησίων με την οδό Ηπείρου 2, άνοιξε τις πύλες του, για να φιλοξενήσει στα πολυτελή του σαλόνια τους απεργούς πείνας, που διεκδικούσαν άδεια εργασίας και παραμονής στη χώρα.


Ως ένδειξη ευγνωμοσύνη ο εκπρόσωπος των μεταναστών προειδοποίησε τις αρχές να μην προσπαθήσουν να τους απομακρύνουν από το μέγαρο μετά από μερικές ημέρες διότι όπως, «Αν κάνετε το λάθος και μπείτε μέσα, να φέρετε μαζί σας και φέρετρα. Δεν θα φύγουμε ζωντανοί από εδώ!».


Επιπλέον άτομα τα οποία «συμπαθούσαν» τον αγώνα των μεταναστών και στο παρελθόν είχαν εργαστεί ως σύμβουλοι υπουργών της κυβέρνησης, προειδοποιούσαν μέσω ιστοσελίδων την ελληνική κοινή γνώμη
ότι αν ανοίξει το ρουθούνι κάποιου από τους μετανάστες του μεγάρου θα καιγόταν η Αθήνα ….


Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα και συνεπεία της οικονομικής κρίσης, ένας μεγάλος αριθμός συνανθρώπων μας αναζητά καθημερινά καταφύγιο σε διάφορα ανά την Αθήνα εγκαταλελειμμένα κτίρια, ενώ στους 1.250 ανέρχονται εκείνοι που κοιμούνται σε πεζοδρόμια, παγκάκια και πλατείες.


Τι κάνουν γι' αυτούς τους συμπολίτες μας οι αρμόδιες αρχές; Λίγα και περιορισμένης διάρκειας λύσεις που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα αποτελεσματικά.


Μετά από όλα αυτά διερωτάται κανείς, γιατί ήταν άλλα τα αντανακλαστικά της πολιτείας στην περίπτωση των μεταναστών-καταληψιών και άλλα στην περίπτωση των ανήμπορων βασανισμένων συμπολιτών μας που η οικονομική κρίση τους έφερε σε μία αληθινά τραγική κατάσταση με αποτέλεσμα να χάσουν το βιός, την αξιοπρέπεια και τα σπίτια τους ;


Γιατί δεν βρέθηκε μια «Υπατία» να προσφέρει τη φιλόξενη αγκάλη της στους άστεγους της Αθήνας; Εκείνοι εξάλλου δεν κατέλαβαν κανένα δημόσιο κτίριο ή πανεπιστημιακό ίδρυμα, απειλώντας ότι θα το εγκαταλείψουν μόνο μέσα σε φέρετρα...


Όπως φαίνεται σε αυτή την χώρα δικαίωμα στην ζωή και στην συμπαράσταση έχουν μόνο οι μετανάστες και όχι οι βασανισμένοι Έλληνες αφού για αυτούς δεν υπάρχουν ΜΚΟ με διεθνή χρηματοδότηση. Από την άλλη πλευρά, η πολιτική ελίτ της χώρας έχει δείξει πόσο "νοιάζεται" για αυτούς.


Δυστυχώς ο μέσος Έλληνας δεν έχει καταλάβει ότι την χώρα την κυβερνά μία ελίτ που έχει σπουδάσει στο εξωτερικό, η οποία τον βλέπει με υπεροψία ως πολίτη β’ κατηγορίας ενός κατώτερου Θεού, μία ελίτ που ακολουθεί «πιθηκίζοντας» τα αρρωστημένα πρότυπα των ξένων πολιτικών ελίτ.


Για άλλη μία φορά το κράτος αδιαφορεί για τον Έλληνα πολίτη δίνοντας όμως προκλητικά προτεραιότητα στις ανάγκες των πολιτών άλλων κρατών, γιατί πολύ απλά είναι μέρος μίας συγκεκριμένης πολιτικής πολτοποίησης της κοινωνίας και γιατί πως να το κάνουμε είναι politically correct.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 02-02-2012

1 σχόλιο:

 1. Ο ισλαμιστής "προστάτης" των μουσουλμάνων όλης της Ελλάδας!

  Αποκαλύπτεται πια το διαχρονικό σχέδιο της Τουρκίας για τον έλεγχο της Ελλάδας μέσω των εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών που το τουρκικό κράτος προωθούσε και εξακολουθεί να προωθεί στην χώρα.

  Χωρίς να κρύβει τις προθέσεις της τουρκικής κυβέρνησης ο πρέσβης της γειτονικής χώρας ωμά και χωρίς περιστροφές ζητά την ανάληψη του ρόλου του εκπροσώπου και του προστάτη των μουσουλμάνων παράνομων και νομιμοποιημένων μεταναστών που κατοικούν στην Ελλάδα.

  Είναι η πρώτη φορά που επίσημα πια το τουρκικό κράτος διεκδικεί την εκπροσώπηση μίας θρησκευτικής κοινότητας της οποίας τα μέλη εισήλθαν στην χώρα παράνομα με την βοήθεια και τις ευλογίες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών και την παντελή αδράνεια της ελληνικής πολιτείας.

  Χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα δήλωσε τα ακόλουθα

  «Πιστεύουμε επίσης ότι οι προσδοκίες των Μουσουλμάνων που φτάνουν τις εκατοντάδες χιλιάδες στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, για την απόκτηση τόπου λατρείας και νεκροταφείου θα πραγματοποιηθούν πολύ σύντομα»(!).

  Για χρόνια ειδικοί αναλυτές χτυπούσαν προειδοποιητικές καμπάνες για την αθρόα και συστηματική είσοδο στην χώρα μας εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων εισβολέων που καμία σχέση δεν έχουν με τους αληθινούς πρόσφυγες που αναζητούν καταφύγιο όπως άλλωστε αποδεικνύουν και τα στατιστικά στοιχεία.

  Σήμερα η Τουρκία ζητά να γίνει ο προστάτης των 300.000 χιλιάδων μουσουλμάνων που ζουν στην Αθήνα, των χιλιάδων που ζουν στην Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στο Ηράκλειο της Κρήτης, ως αν η Ελλάδα απέκτησε ξαφνικά θρησκευτική μειονότητα. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι όπως αποδείχτηκε αργότερα κατά την διάρκεια των γεγονότων του Δεκεμβρίου του 2008 η πλειονότητα των ταραξιών ήταν μουσουλμάνοι μετανάστες, ενώ μερικούς μήνες αργότερα στίφη μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών επέδραμαν στο κέντρο της Αθήνας διαμαρτυρόμενοι για την υποτιθέμενη βεβήλωση του Κορανίου το 2009 από αστυνομικό.

  Με τις δηλώσεις αυτές του Τούρκου πρέσβη, η Τουρκία εισάγει στις ελληνοτουρκικές σχέσεις αυτό που οι στρατιωτικοί αναλυτές "έκραζαν" όλα αυτά τα χρόνια προς τα "προοδευτικά ώτα" της ελληνικής πολιτικής ελίτ, ότι η είσοδος τόσων χιλιάδων μουσουλμάνων στην Ελλάδα είναι ένα καλά οργανωμένο σχέδιο της Τουρκίας για να δημιουργήσει ένα νέο εσωτερικό, αυτή την φορά, μοχλό πίεσης στην ελληνική κυβέρνηση.

  Οι αφελείς πολιτικοί αυτής της χώρας που θέτουν τον λανθάνοντα ανθρωπισμό όπως τουλάχιστον αυτοί των εννοούν πάνω από την εθνική ασφάλεια, καλούνται τώρα να αντιμετωπίσουν μία νέα απειλή, την οποία οι ίδιοι (…ω τι έκπληξη) δημιούργησαν με την απίστευτη ιδεοληπτική αντιμετώπιση του ζητήματος της λαθρομετανάστευσης, η οποία είχε αναγάγει τους παράνομους μετανάστες στις «ιερές αγελάδες» της ελληνικής κοινωνίας, προσπαθώντας να σπείρουν το αίσθημα της ενοχής στους Έλληνες πολίτες που δεν μοιράζονταν με αυτούς τις παράλογες αυτές ιδέες.

  Σε γενικές γραμμές η Τουρκία εφαρμόζει στην Ελλάδα την ίδια πολιτική που εφαρμόζει στα Βαλκάνια, την συγκεκαλυμμένη "επανασύσταση" της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στα πλαίσια μίας άτυπης κοινοπολιτείας πρώην οθωμανικών επαρχείων.

  Σε γενικές γραμμές η Τουρκία είτε αξιοποιεί τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς στα Βαλκάνια, είτε τους δημιουργεί και στην περίπτωση της Ελλάδας τους δημιούργησε με την βοήθεια των "χρήσιμων ηλιθίων" που πίστευαν ότι αποδεχόμενοι εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους στην Ελλάδα, πραγματοποιούν ανθρωπιστικό έργο.

  Άξιο απορίας πάντως είναι το γεγονός ότι το ελληνικό ΥΠΕΞ δεν έχει αντιδράσει σε αυτή την ολομέτωπή επίθεση της Τουρκίας στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας.

  Μήπως υπάρχει κάποια μυστική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για το ζήτημα αυτό από την περίοδο του ειδυλλίου του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου με τον Ερντογάν ;

  Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
  03-02-2012

  ΑπάντησηΔιαγραφή