Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Yβρίδια μετάλλαξης με εξωγήινο DNA

"Μετάγγιση" λαού: «Διώχνουν» τους Έλληνες ενώ «εισάγουν» αλλοδαπούς
19-09-2011
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ImageΜε την έξοδο από τη χώρα χιλιάδων Ελλήνων και την ταυτόχρονη είσοδο ισάριθμών αν όχι περισσότερων παράνομων μεταναστών φαίνεται πως σκοπεύει η κυβέρνηση να «αντιμετωπίσει» το πρόβλημα της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας στη χώρα. Όσο και αν αυτό ακούγεται παράλογο εντούτοις η πραγματικότητα εκεί παραπέμπει. Σύμφωνα με πληροφορίες του ομογενειακού Τύπου στην Αυστραλία το Ελληνικό υπουργείο εξωτερικών έχει ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να δίδεται δικαίωμα εργασίας σε Έλληνες που ταξιδεύουν στην Αυστραλία με τουριστική βίζα και που δεν υπερβαίνουν το 30ο έτος της ηλικίας τους.

Το παραπάνω επιβεβαίωσε και ο υπουργός Eξωτερικών Σταύρος Λαμπρινίδης απατώντας σε ερώτηση που έκαναν οι βουλευτές του ΛΑΟΣ κ.κ. Ιωάννης Κοραντής και Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Σ. Λαμπρινίδης αναφέρει στην απαντητική του επιστολή ότι τα αρμόδια υπουργεία της Ελλάδας έχουν ξεκινήσει την προεργασία για την επίτευξη σχετικής συμφωνίας που αφορά τους Έλληνες που έρχονται στην Αυστραλία και δεν υπερβαίνουν το 30ο έτος της ηλικίας τους.

Την ίδια ώρα που η ελληνική κυβέρνηση –αναμφισβήτητα η πλέον «περίεργη» κυβέρνηση από συστάσεως ελληνικού Κράτους- προωθεί την έξοδο νέων Ελλήνων από τη χώρα επιτρέπει την απρόσκοπτη είσοδο σε χιλιάδες λαθρομετανάστες και αυτό σε ετήσια βάση.

Έτσι σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι αρχές στον Έβρο καθώς και σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη –τώρα για πια προστασία και για ποιον πολίτη αυτό ερευνάται ακόμη- η κατάσταση φαίνεται πως έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, όπου η αύξηση στις συλλήψεις το οκτάμηνο Ιανουάριος - Αύγουστος του 2011 φτάνει το 222,8% σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Στα ελληνοτουρκικά σύνορα στην περιοχή του Έβρου συνελήφθησαν το οκτάμηνο Ιανουάριος - Αύγουστος του 2011 συνολικά 28.492 λαθρομετανάστες αντί για 24.299 συλλήψεις το ίδιο διάστημα του 2010, δηλαδή παρατηρήθηκε αύξηση της τάξης του 17,26%.

Έτσι και παρά το γεγονός πως η κυβέρνηση –η ίδια αυτή «περίεργη» κυβέρνηση που αναφέραμε και παραπάνω- γνωρίζει ότι την κρισιμότητα της κατάστασης αντί να επιχειρήσει να λάβει έκτακτα μέτρα κάνει ακριβώς το αντίθετο. Δεν λαμβάνει κανενός είδους μέτρο. Ακόμη και αυτός ο φράχτης ο οποίος θα έπρεπε να ήταν έτοιμος από το καλοκαίρι δεν έχει καν δημοπρατηθεί. Περιττό βέβαια να προσθέσουμε πως δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.

Να σημειωθεί επιπλέον ότι και όπως επισημαίνουν αστυνομικοί, το τελευταίο διάστημα, που έχει πέσει η στάθμη του Έβρου, οι αλλοδαποί περνάνε το ποτάμι περπατώντας χωρίς να νοιάζονται για τις περιπόλους, τη δύναμη της Frontex ή τα εκπαιδευμένα σκυλιά.

Και φυσικά αδιαφορούν καθώς γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να επαναπροωθηθούν ούτε πίσω στην Τουρκία ούτε να απελαθούν στη χώρα καταγωγής τους. Γνωρίζουν πως θα φιλοξενηθούν προσωρινά μετά τη «σύλληψή» τους σε ειδικά κέντρα κράτησης και στη συνέχεια θα λάβουν την άγουσα για την Αθήνα με το περίφημο χαρτί –ουσιαστικά παραμονής- ότι δηλαδή θα πρέπει να εγκαταλείψουν τη χώρα μέσα σε 30 ημέρες. Ακόμη και οι ίδιοι γελούν όταν το παίρνουν στα χέρια τους.

Σαν να μην έφτανε αυτό, γιατί σίγουρα δεν φτάνει, η περίφημη ελληνική κυβέρνηση –το ποιας χώρας παρά το τίτλο της ερευνάται και αυτό- σκέφτηκε να κάνει πιο εύκολες τις διαδικασίες «νομιμοποίησης» και απόδοσης ιθαγένειας. Έτσι κατέβασε το χρόνο που κάποιος μπορεί να μείνει λάβει χαρτιά νόμιμης παρουσίας από 12 σε 10 χρόνια, -παρά το γεγονός ότι αυτός μπορεί να βρίσκεται παράνομα στη χώρα αυτά τα 10 χρόνια- και φυσικά τα παιδιά τους θα μπορούν να λάβουν την ελληνική ιθαγένεια μετά από πέντε χρόνια.

Και δεν είναι μόνο αυτά. Άλλες ευνοϊκές ρυθμίσεις αφορούν τα ένσημα του ΙΚΑ, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ουκ έτσι αριθμός.

Ενώ λοιπόν ο Έλληνας πολίτης βομβαρδίζεται από φοροεπιθέσεις και μαστίζεται από ανεργία, η απίθανη αυτή κυβέρνηση φροντίζει να παρέχει στους λαθρομετανάστες κάθε ευκολία για παραμονή στη χώρα ενώ πρακτικά επιχειρεί να εκδιώξει το ελληνικό στοιχείο από την επικράτεια. Και πιο ελληνικό στοιχείο: Το πλέον παραγωγικό, αυτό των κάτω των 30 ετών.

Ώρες ,ώρες είναι να απορεί κανείς εάν πρόκειται για Έλληνες μιλώντας για αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις ή για κάποια υβρίδια μετάλλαξης με εξωγήινο DNA.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου