Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Προσοχή Ιεχωβάδες στην Βουλή

Πολιτικό κόμμα ή Παραθρησκευτική Σέκτα των «Ιεχωβάδων το κόμα:«Δημιουργία, ξανά!»


Πολλοί εξεπλάγησαν με τα περιέργως ψηλά ποσοστά που κατέγραψε το «Δημιουργία, ξανά!» του Θάνου Τζήμερου, όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα (κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό και ίσχυσε και στην περίπτωση της Δράσης), αλλά κυρίως στην επαρχία. Σε περιοχές με μηδενική προβολή και...ανύπαρκτα ικανά στελέχη ή προσωπικότητες ο Τζήμερος τα πήγε πολύ καλά για πρώτη φορά... Τυχαίο; Δεν νομίζω! Η εξήγηση μας ήρθε από έγκυρες πληροφορίες: Η οικογένεια του Τζήμερου στο Βόλο είναι από τις πλέον «δραστήριες» στις τάξεις των «Μαρτύρων του Ιεχωβά»!!! Της αντίχριστης και ανθελληνικής αυτής παγκόσμιας σέκτας (με έδρα τις ΗΠΑ), που αρνούνται την έννοια της πατρίδας, καταπατούν τον Σταυρό και τη Σημαία, και κάνουν... «εναλλακτική στρατιωτική θητεία», αρνούμενοι να πάρουν όπλο για την υπεράσπιση των ιερών και των οσίων της Ελλάδας. Αυτή η επικίνδυνη παραθρησκευτική ομάδα (που στηρίζει την εξάπλωσή της στο χρήμα και τον οικονομικό εκμαυλισμό των θυμάτων της, αφού οι «αρχηγοί» είναι συνήθως επιχειρηματίες με χοντρό πορτοφόλι...) λειτουργούν με νοοτροπία «γκέτο». Έδωσαν γραμμή στα μέλη τους σε όλη την Ελλάδα (που υπερβαίνουν τις 100.000...) να ψηφίσουν τους συνδυασμούς του Τζήμερου. Μάλιστα, αν το ψάξει κανείς στατιστικά, τα υψηλότερα ποσοστά του «Δημιουργία ξανά» σημειώθηκαν εκεί όπου υπάρχει μεγαλύτερη «συμπύκνωση» των «Ιεχωβάδων»... Και το «πρωτότυπο» συνθηματικό λογότυπο του κόμματος του Τζήμερου -«Δημιουργία, ξανά!»- παραπέμπει στα συνήθη προπαγανδιστικά συνθήματα της συγκεκριμένης σέκτας, με πιο γνωστό από όλα το «Ξύπνα!». Αλλά και συγκεκριμένες μαρτυρίες από την περιφέρεια μάς ενημέρωσαν πως ακόμη και σε μικρά χωριά, όπου υπήρχε κάποια οικογένεια «Ιεχωβάδων», έδωσαν μάχη υπέρ του Τζήμερου και του περίεργου κομματιδίου του. Αυτά, και θα επανέλθουμε με νέα στοιχεία... Πηγή: Πενταπόσταγμα

Μπερλουσκόνι : τσάο-τσάο ευρώ

«Ας τυπώσουμε νόμισμα από το νομισματοκοπείο μας» 
 Μιλώντας στους βουλευτές και τους γερουσιαστές του κόμματός του, ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αναφέρθηκε στην οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας του και ολόκληρης της Ευρώπης, και προχώρησε σε συγκεκριμένη πρόταση: "Πρέπει να πάμε στην Ευρώπη και να πούμε με δύναμη ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα πρέπει να αρχίσει να τυπώνει νόμισμα. Διαφορετικά, ας αρχίσουμε να τυπώνουμε νόμισμα εμείς, με το νομισματοκοπείο μας". "Δεν είχα ξαναδεί ποτέ μια τόσο σοβαρή κατάσταση. 
Ο κόσμος δεν έχει ελπίδες, είναι σοκαρισμένος από το πώς περιγράφεται το μέλλον: με μελανά χρώματα", πρόσθεσε ο "Καβαλιέρε". Σε ότι αφορά, τέλος, το πολιτικό του μέλλον, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι εξήγησε ότι "είναι στην διάθεση του κόμματός του--του Λαού της Ελευθερίας--όχι ως υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή πρωθυπουργός. Όχι ως μεσοεπιθετικός ή επιθετικός, αλλά ως προπονητής. 
 «Να συμμορφωθεί η Γερμανία ή να φύγει από το ευρώ» Η Γερμανία οφείλει να συναινέσει στις αξιώσεις της ΕΚΤ να τυπώσει περισσότερα ευρώ και να εγγυηθεί τα δημόσια χρέη των μελών της ευρωζώνης, ή ειδάλλως να εγκαταλείψει τη ζώνη του κοινού νομίσματος, δήλωσε σήμερα ο τέως πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Η ΕΚΤ «θα πρέπει να μεταβάλει την αποστολή της, θα πρέπει να μετατραπεί στον τελικό εγγυητή του δημοσίου χρέους (των μελών της ευρωζώνης) και να ξεκινήσει να τυπώνει χρήμα», τονίζει ο ‘Καβαλιέρε’ στον λογαριασμό του στο Facebook. «Αλλιώτικα, θα πρέπει να έχουμε το σθένος να πούμε ‘τσάο-τσάο ευρώ’ και κατ’ αυτόν τον τρόπο να βγούμε από το ευρώ, παραμένοντας ωστόσο στην ΕΕ, ή να ζητήσουμε από τη Γερμανία να φύγει εάν δεν συμφωνεί», τόνισε. 
 Ο Μπερλουσκόνι, του οποίου το κόμμα εξακολουθεί να κατέχει την πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο, κάλεσε τον διορισμένο πρωθυπουργό Μάριο Μόντι «να αλλάξει πολιτική γραμμή» και να αντιμετωπίσει «σθεναρά» την ΕΚΤ. «Η τρελή μου ιδέα είναι πως η Τράπεζα της Ιταλίας θα πρέπει να τυπώσει ευρώ, ή να αρχίσει να τυπώνει το δικό μας νόμισμα», τόνισε ο Μπερλουσκόνι, κάνοντας έμμεση αναφορά στη λιρέτα. «Σας καλώ να το σκεφθείτε σοβαρά», τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός, που εξαναγκάσθηκε να παραιτηθεί τον Νοέμβριο υπό το βάρος πολλαπλών οικονομικών και σεξουαλικών σκανδάλων, αλλά και λόγω της αυξανόμενης δυσπιστίας των επενδυτών για το εάν με την πολιτική του η Ιταλία θα μπορούσε να εξυπηρετήσει το τερατώδες δημόσιο χρέος της, που φθάνει τα 2 τρισ. ευρώ. Πηγή:AΠΕ